Kommer du ihåg?


Jag slog på radion och helt plötsligt började Rihannas underbara stämma fylla rummet. Gåshud alltså. Den här låten må vara gammal och till viss del utjatad - men när jag slår på den dyker det upp så otroligt många och fina minnen. Det är som om jag åker tillbaka i tiden. För nästan exakt ett år sedan. Jag minns de små detaljerna i korta snuttar, likt små videoklipp från förr, och kan inte annat än le. Le åt det som har varit, och samtidigt sakna det.
 
Videon är helt underbar den också. Men det är just minnen som gör det. Jag är ingenting utan dem.

KARMIN

 
 
Omg! Hur cool är hon inte?! Det där vill jag också kunna. Jag är sjuuuuukt avis!! The queen of rap and song!! Alltså åååh.... Jag vill också! KOLLA!!v

LOVE



<3

Liga-premiär!

Jag och Carro var sugna på basket, så vi bestämde oss för att dra iväg på ett litet äventyr till Boden där LF mötte 08 Stockholm.

Här har vi alltså parkerat Bettan. Bilden var ju sämre än slask, men det ska föreställa bilen som står perfekt parkerat. Thank God for GPS-navigatörer säger jag bara. Jag är nämligen katastrofalt dålig på att hitta annars.


Here we have Carroschka. Hon hade tagit med så mycket kors som möjligt, men tyvärr kunde inte ens Gud hjälpa LF i denna tragiska match...


Här är det uppvärmning. Förväntan låg i luften - men ack till vilken besvikelse... LF spelade INTE som ett lag. Det var drives, på ego-skott, på drives och ytterst lite passningspel. Som pricken över i:et var de makalöst bra på att missa, haha! Nä, det var en riktigt dålig match.

På kvällen såg vi en riktigt bra film. "En oväntad vänskap" hette den - ni måste se den!!! Man blir berörd in till hjärte-roten.

Ja, men hej då.

Gnuggar geniknölarna


Ja nu sitter vi här, jag och mina två fysikassistenter Hanna och Lina. Jag kämpar på med lite Kemi B eftersom att jag har första provet på en timme. Nog är man lite nervös alltid, men det måste man vara.

Haha, gud vad töntigt inlägg detta blev. Men vad vore världen utan alla snillen? - inte ett skit.

Time to rensa the closet?


"Oj, hjälp..." var min första tanke när jag skulle hitta kläder imorse. Mina garderober spyr ju bokstavligen ut kläder i huller-om-buller. Hur i hela friden ska jag lyckas med att få den minsta lilla ordning i detta kaos? Jag har skjutit upp på det här alldeles för länge nu!

Så nu är det alltså på tiden för some garderobsrensning. Röda Korset, SOS-Barnbyar, myrorna, Luleå Kommun eller vad de nu heter kommer ta emot det med öppna armar och älska mig. Efter allt som ska bort från den där röran så kommer jag ju att bli hyllad som en hjälte. Dessa kläder kommer kunna mätta en hel afrikansk pygmé-stam i 14 månader typ. Helt otroligt vilka möjligheter. Moder Teresa eller vad du nu kallas, Tessan? Du kan ju slänga dig i väggen när jag är klar med detta.

Men så var det ju en liten detalj... - Att bli klar. Det kommer krävas en hel häst och minst fyra stenhårda nektariner för att jag ens ska orka börja. Så vet ni vad? Jag tar det nog en annan dag. ;-)

BLOGG.SE-APPEN



Wey, äntligen har de skaffat en blogg-app för android! Om den funkar bra kommer jag kanske bli bättre på att blogga, tjoho!

Side del 1

I Juni nu i år, 2012, for jag och min fina pojkvän till Side i Turkiet. Nu äntligen kommer lite bilder därifrån!
Här laddar vi i planet, tjohoo haha
Haha, hjälp...
Haha, här var vi framme. Taggade och glada som Gustav så snitsigt visar!
Astaggade inför första kvällen!
Kvällens outfit, så svala kläder som möjligt
Sedan var det käk. Någon är hungrig.
Goddag
En del av hotellet
Tjene, hittade en solhatt
Fyndade solbrillor till kanonpris, helt fantastiskt!
Dessa satt också fint

Gustav hade matchat outfiten med de turkiska blommorna, helretro!

Radarparet

Som den filosof han är satt han och funderade på aktierna i Kina och styrräntan i Kongo.

Vi gick ut och såg när Sverige lirade VM eller vad det nu var. G-man ser ju riktigt smart ut här!

Jag tog mig en drink som smakade saft.

Här har vi snillet själv.

Gustav och sin kokosdrink. 

Såhär söt var jag en kväll

On our way to the beach. Gustav leder karavanen i min strandklänning.

Moums, mat haha

Nog mår man.

Stiligt!

Här ser jag ut som om jag har ätit citron, men min klänning är lika fin i alla fall!

Ständigt denna pose, var får du allt ifrån?
<3
 

GOOSEBUMPS

 
Låten. Videon. Bandet. Musiken.
Jo, nog kåras det längst ryggraden allt.

RSS 2.0