AMAZING




Från the nootebook. Bara mitt hjärta som smälter av den här scenen? :')


Nice och ny musik!


Förresten, Maskinens nya låt På liv och död är ju riktigt skön! Bra text och budskap också. Listen!


Sammy Adams - Blow up. Riktigt skön den också!


Norlie & KKV - Tröjan du hatar
En till svensk raplåt som jag gillar?! Wow, det brukar inte riktigt vara min stil. Men riktigt bra!


Cobra Starship - Middle finger: Också rätt skön.


Train - Drive by
Oh, introt är ju typ bäst? Det gör hela låten, man fastnar på riktigt.

Ta dig tid och lyssna. Some really smooth, nice and skön musik!


Den osminkade sanningen!


Körde på au natural idag.


MOTIVATION



Målet är att förbättra min tid på gymnasiemilen 2012 i vår och allmänt förbättra konditionen.
Vad gör vi? Nu kör vi.


Helt slut!


Såhär var typ mitt och Hannas läge när vi äntligen blev klar med hemprovet.
Ganska skön bild som pappa tog för två somrar sedan, då vi somnade på gräsmattan efter en tältnatt, haha!


Back in the days!


Men tjena Jempan!


#1747


Ny vecka, NU KÖR VI!!!


... Eller? Haha, såhär pigg var jag i morse. Ringar stora som som planeten Jorden (Tellus) själv satt ju gräsligt snyggt under mina vackra ögon. Humöret på topp och rummet städat in i minsta detalj! Eller hur var det nu?

Haha, jag lyckades nog klämma in allt underbart på denna bild! Nå väl, jag var rätt frusen och törstig idag - obviously? Jag är just nu inne på fjärde tekoppen. Då snackar vi rejäla koppar också. Mer ska det bli.

Ny vecka med nya möjligheter ju! Denna vecka ska jag satsa på att lägga mig tidigare om kvällarna. Rätt satsigt, huh? Nä, men som bilden bevisar - jag behöver verkligen någon fler timma skönhetssömn. No shit.


Robinho


Jag:
Robin, vad vill du bli när du blir stor?
Robin: Jaa, antingen NFL proffs (högsta ligan i amerikans fotboll), eller brandman, eller polis, eller typ general, eller leda ett S.W.A.T team (ascool insatsstyrka typ).
Pappa: För allt det så behöver du i princip bara en sak. En mycket god fysik.
Robin: Fantastiskt! ALLT det jag INTE har...


Söndag i basketanda


Ja, dagen har i princip bara bestått av basket och hårt slit. Tidig samling för match på förmiddagen. Riktigt skön vinst mot Vråken. Jag stod för en okej insats. Förvånandsvärt nog hade jag mer energi idag än under gårdagens match.

Sedan var det första LF-matchen på typ två veckor. En besvikelse. Ingen vinnarskalle någonstans i det blåa laget. Rudy och Justin lyste med sin frånvaro.

SEDAN. Dagens tyngsta jobb. Jag och Hanna la plattan i mattan och skrev klart vårat lilla hemprov. 8 sidor blev det om jag inte misstar mig. 8 dataskrivna fula sidor om fysik och träning på ett ytterst tråkigt sätt. But that's how he want it.


Nytt och fräscht

Jaa, här är då mina inköp från dagen då jag egentligen inte skulle handla något. Men det sket sig ju...

Transparent blus från BikBok.


Kavaj från H&M.

Okej, sjukt ointressant med sockar. MEN. Dessa sex par (två par gul/vita) betalade jag endast 1 svensk krona för. Yeah, true story bro'. Jag hade ett presentkort från Wrapp (en app där man kan skicka gratis presentkort till varandra) på 50 kronor på Twilfit.

Enkel baströja från BikBok. Kändes som ett rån för att den var så billig...

Kavajen på galjen. Här ser den ju inte lika nice ut - den sitter bättre på mig! ;)

Blusen igen.



Nagellack och örhängen från Ginatricot.


Morphsuit


Hahah, min brorsa och hans kompis är så sjukt spontana. De lever verkligen varje dag fullt ut. Förra veckan for de in till stan för köpa kallingar eller något. Istället kom de hem med dessa. Whaat? 300 spänn styck. Haha, fett ovärt enligt mig - ett suveränt kap, enligt dem.

Life's what you make it.


Svar:


Oh, i love it! Den är från Cubus - fast förra årets sommarkollektion då. Den sitter sjukt nice och färgen var helt perfekt! Dock så blektes den efter två veckor på Kreta, så det blir en ny i år.


Borde egentligen sova


Vad tusan gör jag uppe nu? Imorgon är det bortamatch i Umeå. Samling tidigare än ottan (9.15). Här ligger jag och bloggar?? Jag ska ju vara mitt inne i drömsömnen nu.

Det blev en riktigt fin fredagkväll i alla fall! Började med lite chinafood med pappsen och broder. Sedan begav jag mig till Josse där tjejkvällen tog vid. Jag, Matilda, Josse, Maja och Elinpelin gängade ihop oss och nog blev det ett Friendsbesök alltid. Jag fick prata och skratta av mig, precis som man gör när man mår riktigt bra. So, thank you gurls. Det gör vi om!


Haha, en rätt... bootylicious bild bakom kulisserna med Carro.


Besökte många provrum idag...


Yo. Idag gick jag på stan i massa timmar. Alltså jag vet, jag hade lovat mig själv att inte shoppa något för än januari var slut. Fast sedan kom jag på - det var ju ett värdelöst löfte. Så ja, lika bra att bryta det helt enkelt. Inget av plaggen på bilderna följde med mig hem dock. Jag tänkte bara visa hur otroligt urusel och värdelös jag är på att ta sådana där outfit-bilder i provrum. Seriöst, vad är det för fel på mina blickar? Jag blir ju mörkrädd av mig själv när jag spanar in de nu i efterhand. Haha, det är ju sjukligt. Nä, det får bli skärpning på den fronten. Tur att inte polisen såg mig - annars hade det ju blivit livstid för misslyckad brud.

Det här är typ jag:
 


greatest thing in life


Vänskap. Så oerhört viktigt. Så fantastiskt sårbart. Men håller man bara fast i varandra så håller det för evigt.
Denna bild togs tillsammans med Carroschka och Mikka. Två av mina underbara och makalösa vänner. Jag är så glad att ni finns!


Jag saknar värmen så att jag spricker!

Bilder från Grekland 2011. På riktigt, mitt hjärta går sönder. Jag behöver komma tillbaka.





Jag håller på att gå under. Tyna bort. Eller frysa bort lättare sagt. This shit is insane. Jag behöver verkligen få komma bort ett tag. Inte för att jag vill skjuta problem och tunga grejer åt sidan. Jag mår rätt bra på det planet. Utan jag behöver verkligen få komma bort för att samla energi och bli sådär ruskigt lycklig ett tag. Det finns inget bättre sätt än att göra det på en varm och solig sandstrand.

Jag är så desperat att jag till och med skickade in bidrag till två utlandstävlingar som jag läste om i en reklamtidning idag. Hur pensionärsvarning är inte det? Men då förstår ni hur mycket jag suktar efter detta. Behover är monsterstort. Enormt. Jag är desperat.


Winternet


En sådan dag. Vi drog till Winternet i morse med Idrottsfysiologin. Det är ett testcenter i Boden. Vi fick se hur man tar VO2-maxtest (syreupptagningsförmåga, typ ett begrepp på hur bra kondition man har), styrketest och balanstest. Jag blev så sjukligt sugen på att testa VO2-maxtestet. Dock är jag långt ifrån toppform nu efter all sjukdom och träningsuppehåll. Men riktigt intressant var det! (Något som det här inlägget inte blev)

Desto mer intressant var dock våran hemkomst. Vi fick privatbuss hem och när vi sedan anlände till hemmets ljuva vrå hade vi ett rätt så.. spännande samtalsämne. Vi skrattade till tårarna anlände. Man kan spekulera mycket kring killar och dess genetiska utveckling så att säga. Ett paket säger mer än tusen ord.


What's wrong with being just you?


Var dig själv,
det finns redan så många andra.


Idrottsfysiologiplugg


Idag tog vi tag i våra liv och började på det hittills tjorvigaste provet jag har varit med om. Idrottsfysiologi är annars inte något svårt ämne för oss, men detta - wow! Vi gjorde 2 frågor på typ 1,5 - 2 timmar. Bara 18 kvar...

Det är ändå rätt intressant med idrottsfysiologi. Vi gick bland annat igenom frågor om maximal muskelbyggnad - som bodybuilders håller på med. Ändå coolt om man skulle ta och byta träningsstil och bli en riktig muscle-mama! Jag tycker det är riktigt tufft med riktigt vältränade brudar.


Här har ni mig 2008, eller nå' höhö..


JAG BLIR SÅ ARG!


HUR KAN MAN GÖRA SÅHÄR?! Jag är så fruktansvärt arg nu. VIDRIGT.
Känsliga tittare kanske bör varnas.


Jag är värd en medalj!


Jag är så sjukt stolt över mig själv. Vi fick tillbaka fysikprovet idag och till min stora glädje kammade jag hem ett MVG. Inte nog med det, jag fick bäst resultat av hela klassen. Det tyckte jag var riktigt bra gjort av mig.

En annan bra grej att hylla mig själv över är basketen. Jag hade ett litet "utvecklingssamtal" med min basketlärare imorse och jag fick riktigt bra respons. Så det känns ju också super!

Nu ska jag kasta i mig broccoli-pasta för att sedan bege mig till Arcus för lite fotboll och fys. Jag längtar.


Ett gott skratt förlänger livet.


TRÄNING


Åååååh, vad skönt! Idag kunde jag äntligen köra på som vanligt igen efter 1,5 veckas äcklig förkylning. Det satt i luftrören så då är det bara att ta det lugnt. Men nu som sagt, nu var det back to business. Riktigt himla skönt var det! Jag körde på med det jag hade och nu, efteråt, känner jag mig riktigt nöjd. Fantastiskt med fys också.

Nu är det bara att käka en banan för att sedan ladda om batterierna inför morgondagens basketträning 8.15.


♥♥♥

Vi har varit med om sååå mycket du och jag. Du är min klippa och betyder hela världen för mig. Keep stannding strong - 'cause you're doing great! I love you ♥



Motivation!


Jag såg ikväll ett riktigt bra videoinlägg som Aldrigvila.se har publicerat. Snacka om att denna sjukt sköna - och minst sagt superheta - man verkligen vet vad han snackar om. Man blir även grymt motiverad av det!

Blogginlägget: http://aldrigvila.se/2012/01/jag-flippar-ur/#comment-8733


Sant?


~


Fina bilder från weheartit.


Söndagens extrema planer!


Dagen till ära hade jag tänkt mig som lite slitig - men ändå hemskt lugn och mysig. Ska göra bort någon engelskaläxa, fixa CV och sedan mysa. Typ njuta av livet. Det ska tydligen vara rätt svårt. I annat fall ringer Mattoh ikväll och kommer med en briljant plan på något annat.

Aufwiderschnitzel.


Vilken otippad kväll!


Ja, såhär kunde man inte tro att gårdagen skulle sluta. Från början av kvällen låg jag hemma i min säng med onepiece:n och datorn - "det blir en lugn kväll i kväll" var min tanke. Helt plötsligt ringer telefonen och på andra sidan luren är det Matilda. "Jennifer, Anton ringde just. Vi ska först till Matte och sen blir det party all night." Oj, jaha tänkte jag, och som den fina vän jag är så ställer jag självklart upp!

Sedan blev det full fart och en rätt bra kväll/natt faktiskt. På nattbussen hem kunde jag och min fina pärla till vän bara konstatera att vi alltid lyckas hitta på något. Även denna kväll blev ju lyckad!


START ME UP AND NEVER STOP.


Matchen gick ju lysande. Om än tråkig och rätt händelselös så plockade de hem tre poäng! Och sedan fick jag trevligt sällskap att min underbara vän - sedan typ tidernas begynnelse - Sofia.

Anna undrade var jag ska söka jobb. Jag tror dock inte att jag ska säga så mycket än, utan vi får se hur det går helt enkelt. Jag har lite kontakter. Det är på två företag här i LÅ.

Nu är det saturday och för ca två minuter sedan fick jag höra att det blir att fara ut ikväll. Alltid trevligt att träffa kändisar. Vi kanske ses?


Lördagmorgon!


Denna lördagmorgon (eller kanske förmiddag?) startar jag på ett riktigt bra sätt. Go'bulle och mjölk.

Nu ska jag ta och söka lite jobb för att sedan pysa till Coop Norrbotten Arena för att heja fram Luleå Hockey till vinst med Sofia.


Friday, friday, gonna get down on fridayyyy

Ain't nobody rock it like us kan man ju säga!

Haha, what an evening. Det höll på att gå käpprätt åt stupet med missförstånd, missad buss och helt enkelt en misslyckad kväll. Men snap, skam den som ger sig! Guuud vad bra vi är - trots allt så slutade kvällen riktigt bra! Vi gjorde som enligt skolboken, vände ett nederlag till fördel och slutade på ett topp.

Så, vad har vi lärt oss av den här aftonen?
Jo, skenet kan verkligen bedra hos vissa människor.

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med en kille that's bringing a sexy back, yeah!



Friends


Pyser till Friends med min fina vännina Matilda Mattoh Nilsson.


Robinho gör det igen


Robin:
Pappa, jag vet!! Vi borde skaffa tapeter med bajskorvar på toaletten. FATTA COOLT!
Pappa, jag: ????


Visste ni att...

... Alla appar kraschar nätet.
Ni vet att mobilnätet har kraschat några gånger på sistonde? Så att man varken kan ringa eller smsa. Igår fick jag höra att det beror på alla appar som har kommit. Det är nämligen så att vi laddar ner så mycket på telefonerna att nätet inte håller. Så nu håller de på att bygga ut för fullt tydligen. Går utveckligen för snabbt?


iPad

Yo bro! Nu premiärbloggar jag på en iPad, höhö.
Men det är inte därför jag är superglad. Jag har nämligen helg nu och har precis avklarat veckans segaste oxh jobbigaste dag. Fysiken är iaf över och det tackar jag verkligen gud för!
اسمي جنيفر
باي باي

~


oh, holy macaronie!


Hahaha, fick mig ett rejält asgarv då Filip kirrade den här bilden. Seriöst, det här är beviset för att jag aldrig ska klippa av håret. Så som André så fint uttyckte sig på ett ungefär: "Amen på riktigt, jag mår illa! Klipp dig aldrig korthårig Jennifer. Det var skitfult!" Skönt att man har ärliga vänner iaf!


cake


Höhö, idag var jag och mamma så kreativa och gjorde denna till min broder. Okej, vi är inte världens bästa dekoratörer - obviously. MEN, den blev faktiskt riktigt himla god!


Robin 15 år.


Oj så fort det går. Idag fyller min lillebror 15 himla år - det är ju helt sjukt! Nyss var han typ 4 och lycklig över att få cykla utan stödhjul. Nu är han liksom 11 år äldre och är överlycklig för att få köra moppe. Shitt pommes.
Observera College-jackan som jag köpte till honom från NIKE, den var rätt nice!

Men grattis då Robinho.


klockers


Idag var en liten annorlunda dag.

Idag var en liten annorlunda dag.

Idag blev jag utkastad från lektionen av två lärare.
Idag skolkade jag från idrotten.
Idag startade jag brandlarmet då jag inte ides gå ut och röka.
Idag sket jag en fet himla skitkorv med vidöppen dörr på våning fyra.
Idag spottade jag ut snusen rätt i maten, till matkärringens stora förtret.
Idag kastade jag ut två mjölkglas på en tjej vars utseende jag stör mig på.
Idag toadoppade jag en flicka från ettan på natur.
Slutligen slog jag ner en pensionär och snodde hans rullator.


Okej, vid detta laget förstår du nog ingenting. Bra. För jag skämtar bara. Du kan andas ut. Sanningen är den att min dag inte innehöll så mycket intressant att blogga om. Därför skrev jag om något som aldrig skulle kunna inträffa från min sida. Så detta mina kära läsare, detta är ett utopi-inlägg. Bara rappakalja med andra ord.

Ett riktigt skitinlägg må tänkas - men tusan så mycket mer intressant än att höra om att jag slog rekord i nysningar. 3 på raken är nu nya personbästa. Då vet du i alla fall.


Grabben är västerbottning.

Hahaha, fick just reda på från en kommentar att sexguden i klippen nedan (Tjena! ... Läget?) är från Arvidsjaur. HAHAHAHA, vet inte om smeknamnet - SneskalleTomas - var driv, men jag kan inte hålla mig. IRL-garv alltså! Tänk vad världen är liten ändå. :')


Gym Class Heroes

Läste Dessies blogg och blev faktiskt inspirerad för en gångs skull. Så nu har jag suttit och lyssnat igenom en massa hjälte-låtar. Enjoy!


Gym Class Heroes:ft. Neon Hitch - Ass Back Home


Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts


Gym Class Heroes - Cupid's chokehold


Gym Class Heroes ft The-Dream - Cookie jar

Alltså GCH är rätt bra ändå!


Definitionen för avtändande kille!

Ja, så här ska man vara om man INTE vill hooka mig. Haha, åååh jag tycker nästan att det är jobbigt att kolla in de här klippen - han är så fruktansvärt osexig och jobbig så det är inte klokt. Alltså visst, han säger ju fina saker och så vidare, men det är bara grabben som är så omatchad på något sätt. Hahaha. Jag vet att this dude har cirkulerat runt ett väldigt bra tag på nätet - men han är fortfarande lika pinsam.. :(


Shitt... Vet inte om jag ska skratta eller gråta...


WORD


Jag håller så fullständigt med. Vägen till mitt hjärta går via skrattet, typ.


hahahah, lillpappa!


hahahha, han är så rolig när det kommer till sådana där intervjuer. Dock har han ju varit med på rätt mycket de senaste månaderna pågrund av olika uppdrag, men han är alltid lika rolig!


Ny kärlek ♥


Hihihi, specialbeställd från Thailandia och importerad av finfina Mikka! Endast ca 20 riksdaler. Jag är så kär. Lil' Wayne på ett linne - ultimat. Så ja, detta är en stor favorit. Dessvärre orkade jag inte fixa en bättre bild, jag är för trött för att orka bry mig hehe. Men jag lovar, den är kanoners!


Nu är det min tur igen.


Yes, nu är det min tur att bli sjuk. Jag hostar som ett as, har ont i halsen och nu även feber. Det är verkligen inte rätt tidpunkt - fast det är det väl aldrig? Nåväl, jag har i alla fall varit duktig nog att göra lite fysik, städat lite och varit snäll mot mina päron. Så jag antar att jag hoppas att karman ska rädda mig från att bli sjukare..

stjäääärt.


اسمي جينيفر


Det är så onödigt att vara ovänner. Man mår bara dåligt av det. Det knäppa är att det oftast är lekande lätt att lösa allt. Det fantastiska är att man blir vänner igen. Man har liksom inget att förlora, men allt att vinna.

Nu kan jag somna lycklig.


Back in the days



HAHAHAHHAHAHA


Sammanfattning av lördagen.


Denna dag spenderade jag med Mattoh och Modig. Vi började med att fara in till stan för att kolla hockey tillsammans med Sofia. Vinst och allt, så det var ju super! Sedan begav vi oss in till stan där jag ÄNTLIGEN hittade ett par sköna, fina och bra formiga, svarta jeans. Från Carlings.

Och så var det ju det här med den lilla futsalturneringen. Jag begav mig dit - som nästan enda tjejen i hela turneringen - och lirade med go'grabbarna. Vi spelade över förväntan och tog oss faktiskt vidare till semi där vi förlorade. Haha, men lika glad för det var vi!

Kvällen/natten avslutade vi inne i stan med ett gäng sköna människor. En väldigt bra dag med andra ord.


DAGENS:

Sandra: Men ni vet när man var liten och inte visste om man var kär eller om man bara var kissnödig.
Vi andra: HAHAHAHA, va?
Sandra: Ja, men man var lite pirrig och tänkte ba 'nu jag är kär'. Men sedan när man gick in på toa och kissade så släppte det helt plötsligt.


Äntligen fredag (den 13e)!


Oh, min hjärna har verkligen varit som paltdeg idag. Ingen tankeverksamhet så långt ögat kan nå!

Nå väl, jag firar denna efterlängtade helg med dessa två på bilden (Matilda, Hanna och jag). Vi börjar med att heja fram LF basket till seger mot Uppsala och smyger, likt de indianer vi egentligen är, sedan till Friends för lite go'fika och girltalk. Be there or be nowhere! ;)


WORD



Resultatet av skolstarten.


Varje dag efter skolan är jag lika trött som en slaktad himla ren! Jag kommer hem, slänger mig i första bästa säng eller soffa och vaknar ca en timme senare av att någon av mina päron kommer in och predikar om att man ska sova på natten och inte på dagen.

Sedan tänker jag såhär: Vad är meningen med allt?
1. När man går i skolan är man så spyless på skiten så det är inte klokt. Då går man omkring och drömmer om tiden efter, då man skaffar jobb och tjänar pengar osv.
2. När man väl har jobb gör man ingenting annat än att längta tillbaka till skolan...

So, what's up with everything? Haha...


Återigen futsal!


Yoman! Sitter och funderar lite på vad jag har gett mig in i. Ska tydligen spela en sådan där ploj-futsalturnering på lördag med några sköna grabbar. Grejen är ju dock att risken för förlust är... hyffsat stor. Plus detta så har jag ingen girlie med mig, utan jag ska kriga för kvinnorna helt själv.

Äh, men det blir nog kul. Hanna och Mattoh har ju trots allt lovat att hänga med som mina groupies och sitta i publiken med banderoller med mitt namn på. Lagnamnet är Förkans fina pojkar. Förkan är tydligen jag. Fantastiskt!


En otrolig händelse!


Jag har glömt att berätta något rätt magiskt. Jag och min underbart fina vän på bilden, Carroschka, slog våra kloka {Läs: korkade och pantade} ljushuvuden ihop och bestämde oss för att dra ut på en skidtur för ca en månad sedan. Dåligt nog så var det typ plusgrader och kramsnö nå' djuriskt - så själva skidföret var ju endast skit! Inte nog med det så släcktes elljusspåret JUST när vi åkte ner i en tunnel. Det blev alltså helt kolsvart och man såg inte handen framför sig - samtidigt som vi hade en medelhastighet på drygt 156 km/h. Lyckligtvis överlevde vi denna pärs - utan att ens ramla omkull!

Nåväl, vi bestämde oss då för att åka till några småkullar här i våran underbara by för att kolla på stjärnorna (snacka om att leva i nuet och vara kanondjupa). Vi hämtade ett sittunderlag och sedan la vi oss rätt upp-och-ner och förväntade oss en gigantisk syn... Det blev inte riktigt så. Vi lyckades pricka in enda luckan på hela himlen där det inte fanns en endaste liten stjärna. HAHAHAHAHAH!

Men sedan, till allvaret. När vi hade funnit oss en passande plats tog det inte länge innan det hände. Efter ca 5-10 minuter inträffade det som jag aldrig har varit med om tidigare. Hela himlen lystes upp och vi tappade talförmågan totalt - vi blev som förlamade! Det var det mäktigaste stjärnfallet som jag någonsin har kunnat drömma om!!! Jag blev så betagen att det kom tårar till och med. Det var så otroligt stort! Sedan började vi bara skaka och upplevde en himla massa känslor på en och samma gång. Vi kramade varandra och gjorde det självklara - önskade oss något, tillsammans!

Ca 20 minuter hände det igen. Inte lika stort dock, men riktigt mäktigt det också! Vi blev helt betagna åter igen. Det var en så sjukligt häftig upplevelse. Man fick grubbla på allt vad livet heter och lite till och efteråt känner man sig verkligen hel på något sätt.

Tack min underbara vän för att jag fick uppleva det med dig! Två stjärnfall på en och samma kväll. Vissa människor lever ett hel liv utan ett enda. Magiskt!


Robinho gör det igen


Robin: MEN ASSÅ ÄR DU TRÖG?! Han är 20 nu och fyller 25 i år!!


Fast vänta... va? Hahahhaa, vem är det som är trög egentligen?


JAG BLIR SÅ ARG!


När jag ser det här tappar jag all respekt för människan. Hur felprogramerade i hjärnkontoret kan man egentligen bli? Jag blir så arg så att jag bara vill skjuta datorn. Sedan blir jag så pass ledsen att jag ger upp. Vilken äcklig värld vi lever i.


Igår tog jag tag i mitt liv lite.


1. Jag läste klart äckel-Frankenstein!

2. Jag for på basketträning och körde allt vad jag kunde. Det blev mycket springa och inte alltför många lugna puckar där inte. Bra, för nu ska julskinkan bort och iväg.

3. Efter basketträningen tog jag mitt pick och pack till lokalen bredvid, nämligen Pontusbadet. Där hoppade jag i bassängen med Matilda och simmade några längder. Avslutningsvis bastade vi ångbastu och vanlig hederlig sauna. Jag är riktigt dålig på att basta kom jag på. Ni vet när man var liten och satt typ på golvet, vid bastudörren, och kippade febrilt efter luft och trodde att man höll på att dö? That's how I do it - på riktigt! Jag är dödålig på det där som ni förstår.


Back to black


Ja, ni ser ju vilken lysande bild. Skolan har dragit igång igen och man har liksom inget annat alternativ än att bara följa med strömmen - go with the flow. Känns riktigt surt om jag ska vara ärlig. Det var ett bra tag sedan jag var såhär skoltrött och sjukligt otaggad. Men det är bara att trumma på som den underbara taktpinnen man är, höhö!

Nu taggar jag fotbollsträning ikväll.


BREAKING NEWS!!

1. Beyoncé och Jay-Z har fått en flicka som ska heta Ivy Blue Carter.



2. Eric Saade och Molly Sandén har gjort slut. Så ja brudar, det betyder självfallet att Eric Saade är singel. ;)


Frankenstein


Idag är jag i princip lika risig som Frankensteins monster själv. Passande nog har jag till uppgift att läsa ut Mary Shelleys Frankenstein till imorgon. Tjoho! Very bad planering av mig själv här. Men som man bäddar får man ligga, det är bara att bita i det sura himla äpplet och plöja igenom den där himlarns boken. I vanliga fall är jag av naturen ganska välvilligt inställd till läsning - men den här boken har liksom inte fallit mig i smaken. Så därför kan jag verkligen inte tipsa om denna roman.


var går gränsen?


Jag och min vän fick oss ett gott skratt när detta anlände.


In the mood

Jag är på ett speciellt humör idag (haha, det där lät ju inte lite schizofrent). Jag har ett stort behov, begär och längtan efter att se en riktigt bra film. Inte vilken film som helst heller, utan en sådan där film med drama där man får bli lite kär, där man får gråta, där man får vara glad och där man bara får fly från verkligheten ett litet tag. Det var superdupermegajättelängesedan jag såg en sådan. Och just idag är jag på ett speciellt humör - just för en sådan rulle.


Så, jag har tänkt mig typ Jag saknar dig och the Notebook. Jag tror inte att jag har sett någon av de, so they better surprize me!


Men så bra, då kan ju alla mina 2 läsare skriva detta i sina anteckningsblock och flytta in detta i sina careboxes.


Style by Tyra


Jo, jag beställde ju som sagt det här halsbandet från Stylebytyra. Det stod att det skulle ta 2-5 arbetsdagar. Jo, tjena i min lilla låda! Det har nu gått mer än 10 dagar och jag har inte sett skymten av något besked från varken dem eller det. Less, less, less!!

På ett ungefär så känner jag bara "DRA ÅT SKOGEN MED DET DÄR GRÄSLIGA FÖRETAGET!!"
Alltså, det kanske inte ser så jätteargt ut. Men faktiskt, jag är arg.


söndag är det idag


Haha, har inte gjort alltför mycket idag. Jag satt hursomhelst och pillade i mitt "nya" hål - mitt i örat, då örhänget plöstligt flög ut! Haha, jag fick en chock. Så då bytte jag örhänge samtidigt. Bilden är ju skitusel, men dock ändå. Båda korsen till priset av 49:-  - Inser ni hur mycket jag fyndar när jag väl bestämmer mig?


Can I take you higher?


Säger som min vän Carroschka, detta kan ju vara den skönaste låten just nu.


Matilda Mattoh Nilsson


Hihih, hon är så söt så att man sprängs!
Läs hennes blogg på matildaaniilsson.blogg.se.


Testbilder!




För någon morgon sedan så testade jag bara kameran lite genom fönstret, så motiven är ju lite halvlama. Dock blev det ändå rätt bra. I love my camera!


GUUUUUULD!!!


Yeah, för andra året i rad blev det guld i futsalcupen i arcus! Det känns riktigt himla bra, woooooow!!!


Bilder från nyårsmiddagen



Allt detta ägde rum @ Matilda's place. Tack brudar för en superfin - om än snabb - middag!


Årets första LF-match!


Ja, den gick ju bara skit. Det såg ut som att det hade blivit några prinskorvar för mycket för samtliga LF-spelare i jul. De var otroligt loja och tog de någonsin en enda retur så var det verkligen kors i taket! Förlust med ca 10 poäng. Så kan det gå...

Annars var det trevligt. Jag satt med Hanna banana och Sandra och skrek hejaramsor i kolossala mängder! (eller inte)


Ögonfransarna på nyår!




Yeah man, spräckte lösögonfransnollan på nyår med dessa. Fierce - minst sagt!


HAHAHA, underbar tabbe!


Hahah, skönt att någon hänger med. Självklart menar jag inte Skärtorsdag utan trettondagsafton! Jag var nog allt lite trött när jag skrev det där, glömde bort vilken stordag det var - visste att det var torsdag - och vips så blev det skärtorsdag!

Men tack du "undrande", haha! :D


TRETTONDAGSAFTON* i hockeyanda!


Victoria's secret!


Fem av fem glittriga och änglalika stjärnor!

Källa: doris.devote.se


Lite mellandagsfynd!


Stickat från Diva, 99:-



Skinnjacka från MQ, 350:-




WESC-hood från Diva, 350:-
(hahahaha, måste ha varit trött då jag skrev det där!)


Friends med friends


Höhö, klitchig rubrik! Idag tog jag årets första Friends tillsammans med Mattoh, Stina, Hansson och Matte. Chokladboll och Loka är ju givet. Till min stora förtvivlan insåg jag att jag inte hade någon passande bild till detta, så det var ju stjärt..


Dubbla körlektioner.


Haha, mina föräldrar har typ börjat ge upp på det här med mig + körkort. Jag har lagt ner för ett tag sedan typ, hehe... Nä men allvarligt, jag är så fruktansvärt dålig! Jag är jätteosäker i trafiken. 

Idag hade papi bokat in mig på dubbla körlektioner hos en trafikskola. Det är lite av en början för honom att ge upp. Tro det eller ej - men det gick faktiskt helt okej bra. Som belöning betalade han allt. Det är bra med föräldrar ibland!


Årets första fotbollsträning.

I brist på annat taggar jag med... mig själv!



Ingen brist på självförtroende i alla fall, höhö. Nä, men kul med fotboll va' tusan! Kan ju meddela att träningen gick okej. Till helgen är det ju futsalturnering i Arcus. Förra året tog mitt lag både guld och silver - och vi har inga planer på att sänka oss i år, just sayin'! ;)


Natthumor!



Något säger mig att jag borde sova nu!


BLACK SWAN


Jag såg den precis. Jag känner bara: ... Va? Den var inte bra. Men den var heller inte dålig. På något sätt var den fin, men på flera sätt var den otäck och hemsk! Lite mindfuck över den, helt klart.

But nobody can be perfect...


Nyårslöfte


Mitt nyårslöfte för 2012 är att skriva dagbok. Dessvärre så orkade jag inte skriva igår, så det löftet bröt jag ju snabbare än blixten... Hehe, nä men jag ska skriva idag istället. Jag har hunnit införskaffa mig denna rosa skönhet för 199 riksdaler på Åhlens. Det var dåligt ljus i webbkameran, men principen är ju densamma.

Goddag!


nog är det väl så


So far...


Hittills har år 2012 börjat hemskt dåligt. Det har i princip bara varit skit. Jag har absolut inga förhoppningar om dessa kommande 12 månader. Jag har ingenting att se fram emot. Ingenting planerat. Skolan börjar strax och jag har hemskt lite motivation. Sommarlovet är typ tusen år bort. Man glider ifrån vänner. Folk dör. Ingenting blir som man förväntar sig.

Egentligen borde man ju tänka - nytt år, nya möjligheter. Jo tjena, känner jag. Det är så osant som det är sagt. Måtte det komma något positivt och överraska mig snart, för jag har börjat bli så fruktansvärt less.

Måste dock tacka speciellt Matilda och Carro för att ni hör av er och gör mig dunderglad!
Nu ska jag slå på Pocahontas 2 och sluta tänka på hur dåligt det här året kommer bli..


Pocahontas

Jag kände mig sådär extra sentimental och nostalgisk nu på kvällskvisten så jag slog på Pocahontas. Shitt mannen, den är så himla bra! Jag fick både sorg- och glädjetårar. Det är verkligen en äkta kärlekshistoria! Åh, nu vill jag ju bara också hitta mig en egen John Smith...



Sååå fint!

Men. Framför allt vill jag nog ha en egen Kocoum. Mmmmums!


Oh!
Jag har insett att jag är hemskt svag för indianer. Speciellt sådana som denna heta och typ.. Jacob Black! Hahah!


Nyårsbilder

Jag tog typ inga bilder från igår, men här är några som har hittats på facebook i alla fall. Nu är det 2012 för er som undrar!





RSS 2.0