Mot Turkiet!


Här sitter jag nu, med världens bästa HannaPanna, och drömmer mig iväg lite. Om jag hade resefeber tidigare är det ingenting jämfört med vad temperaturen bubblar på nu!

Igår var jag med några flickor och firade SofiaJ som fyllde 16 bast. Vi käkade tacos, tårta och myste framför tv:n. Det var riktigt mysigt och roligt! Hanna fick ta och pallra sig hem till mig sedan för att någon timma senare somna in på extrasängen.
Det var verkligen tur att jag hade Hanna med mig idag! För i morse när vi slog upp ögonen fick vi veta att fotbollskolemötet skulle starta en timme senare. Snacka om panik! Jag hade inte packat ett jutta till resan! Jag fick panik och sprang omkring i huset som en vild höna och visste inte i vilken ände jag skulle börja. Det var då Hanna ryckte in och styrde upp allting - veeeeeeeeeeery tuuuuuur! Om inte Hanna hade varit med hade jag fortfarande sprungit omkring och jagat upp mig inför den stora, skrämmandes och elakt stirrandes resväskan! Det här med att packa är inte min grej...

Nåväl, hon hjälpte mig med min spelare och laddade in en massa music. Jag kan inte ha med min mobil dit bort så vi fick snabbt switcha plats från telefonen till min MP4 (typ ipod fast utan touch och med märket SAMSUNG). Samtidigt packade jag. Nu är väskan typ klar...

Ska trycka in det sista och sedan komma på ett sätt att få igen den läskigt lilla väskan nu -.-'

Ha det bra alla mina vänner och ovänner, nu drar jag!
Hasta la vista!



Hej då Hanna! :'(

-

SOMMARLOV!


schools' out, for summer!



Yeaah, en dag kvar! Sedan tar jag sommarlov och drar till Turklandet.
Hur känns det då?

Jo du, as-himla-super-nice!


THE RING



höhö, nää, riktigt den the ring handlar det inte om...

Det handlar om min ring, den är funnen!


7 days



En vecka kvar


Pics från Finland



Taget från Hannafw.blogg.se

Klockrent inlägg från Hannas blogg:

ja jag vet en dunderchamig bild på mig och Jennifer men det finns minnen bakom den, läs och beundra från när vi fastnade på havet i en båt nånstans i Sverige. Okej nu ska vi inte överdrva, ute på den lilla Käymäjärvi skön i sommras.


J: Oj vad tungt det var att ro!

H: hehe (tro inte att jag ska ro...)

J: Asså seriöst det går typ inte att ro det är jätte tungt!

H: Du får väl ro lite snabbare så du kommer någon vart, hehe

J: (sedan ror hon bara snabbare och snabbare tills hon tillslut utbrister) Hanna! Ser du hur konstigt båten vänder sig!!

H: (kollar sig lite förvirrat omkring när hon plötsligt ser att båten bara rör sig i sidled och snurrar runt i en cirkel) JAA!

J: det går inte att ro, jag tror vi har fastnat i en ström!

H: RO SNABBARE!

J: DET GÅR INTE! Vi kommer ingenstans!

(när de små flickorna fick panik så de började skratta bort nervositeten och nästan hade börjat planera ett liv ute i Pajala skogen kollar de på varandra och brister i skratt!)

H: HAHAHAHAHAHA! Tänker du på samma sak som mig!?!

J: HAHAHAHAHAHAHA JA!

H&J: ANKARET!!! HAHAHAHAHAHAHA!

 

Ja så går det om man sätter två tjejer som heter Hanna och Jennifer i en och samma båt ute på Käymäjärvi sjön helt ensamma. Med gode kul var det! det förgyllde nästan hela sommaren skulle jag tro.


SWEDEN!


WEI, vi tog guld i Barents games i Finland. Etta kom vi, Sverige, sedan Ryssland, Finland och till sist Norge. Så mycket till motstånd var det inte - vi utklassade norge med 126 poäng, Finland 60 poäng och Ryssland 30 poäng.

Men vi hade det grymt kul i alla fall och medan svenskarna här hemma glassade i 25 grader, stekte vi i 29 grader. HÖHÖ!

För grabbarnas del blev det också svenskt guld, så det var niiiiice!


Quiitooooos!

Baskethelg i Finland


Tjoha blaha. Nu är det så fantastiskt att jag - fast än det är en sur onsdag - kan berätta att jag har helg! Eller i alla fall ledigt. Vi har haft "kulturvecka" mån, tis och ons. Jag har befunnit mig i Berits lilla bildsal dessa dagar, fullt exprimenterande med en stor vårbild made by me och Caroschka. Den blev häftig!

Well, well i helgen är jag uttagen till länslaget i basket. Vi ska till Finland, Uleåborg, och spela Barentskampen (eller vad det nu hette). Vi kommer möta Finland, Norge och Ryssland så det kommer bli riktigt nice. Ett + i kanten är att vädret har förutspåtts vara glassigt - cirka 25 grader!
Jag är dock så nervös eftersom att min basketkondis har sjunkit oroväckande snabbt, so wish me luck!


BAJ.


MJAU!


Nu är det vår!


Så ut och sprid vårkänslor nu!


update ang ringen:

Någon undrade efter ringen, här har ni en update:
1. Den är fortfarande borta :''''(
2. Hittelön är på 100 spänn! Det är min ögonsten ju!

Om det är någon som har ringen, snälla lämna tillbaka den till mig! Det finns en lång story bakom den, så den är väldigt betydelsefull för mig.

JAG MÅSTE HA TILLBAKA DEN! :(

[Jag hatar smileysar i inlägg, men det här är krisfall! :''''''((((( ]


Snart sommarlov!

3 veckor
aka. 21 dagar
kvar till JENNIFER LÄMNAR SVERIGE
OCH FÅR SOMMARLOV!
[hjärta]

-idag har jag shoppat en massa, bland annat strandklänning och ny rosa bikini. Det och mer får ni se senare.


EFTERLYSNING!

Jag kände för ett superviktigt inlägg. Nu är det såhär att min silverring har försvunnit - den är helt puts väck borta!

Kännetecken: Det är tre stycken silverringar som sitter ihop, omlott, i varandra. På ena står det Forever, på den andra står det Peace och på den tredje står det Love. Texten är svart och "inristad".

Plats vid borttappandet: Någonstans på skolan, mellan matsalen och C-husets soffa.

Hittelön: JA! JAG ÄR DESPERAT - DEN RINGEN ÄR MITT LIV!

Smart som jag är, nej stryk det - jag tänker vara ärlig: Dum i huvudet som jag är så har jag ingen bild på den heller. :(


RSS 2.0