just don't fall


Livet är som en enda stor balansgång, ett snedsteg och vips så faller man. När du väl nuddar botten gör det ont. Väldigt ont.


vila i frid



Idag har världens mysigaste, gosigaste och absolut snällaste hund lämnat jorden för att springa fritt på de fluffiga molnen ovanför. Tack fina Sigge för att du alltid varit så oändligt vänlig, så underbart glad och för allt du gett oss.

Lilla sötis, vi ses i Nangiala! ♥


Samsung Galaxy Ace


Efter en great deal köpte min papi den till mig idag! Det stod mellan den och Iphone 4. Efter mycket om och men kom vi fram till att de i princip var lika bra men att de skiljde 2000:- ungefär. Så då var jag snäll mot far och valde den här. Nåväl, nu är den min!


@ David och Vickan, Uppsala.

Yes, nu är jag i Uppsala hos min superfina vän Victoria och hennes fästman David. De ska nämligen gifta sig på lördag, och vem är brudtärna då? Jo, det är jag! Jag anlände med flyget kring 12.00. Flygresan var sådär, jag var tvungen att dela plan med Södertäljes damlag som under gårdagen smiskade Luleå Basket i SM-finalen och vann. Så jaa, där fick jag sitta och lyssna på medan de gång på gång gjorde sig påminda om vilket lag som är bäst i Sverige...
Jag träffade Vickan och David och tillsammans for vi till IKEA och käkade. Min hals är som ni kanske vet fortfarande nyopererad och jag får fortfarande bara äta kalla drycker och glass - vilket jag har gjort hela veckan och är väldigt less på! Så det blev en chokladmousse.
Vi har hunnit med en del, bland annat vigselrepetition. För er som är osäkra på vad det är så är det när man tränar på ingångsmarschen, själva vigseln och utgångsmarschen. De har världens finaste musik till båda marscherna, man vill bara börja böla typ! Det är David och någon kompis som har knådat ihop den.
Jag kan bara lova en sak - bröllopet kommer bli hur fint som helst! Jag är dock väldigt nervös. Dels över allt jag ska komma ihåg och dels för mina klackar! Jag får be en bön för att det ska gå vägen för mig.
Bilden är förresten från senast jag var tärna, haha!

Galen 15-åring vill ha barn


Ni måste kolla!
Alltså jag är typ chockad, hon är ju helt galen!


UNBREAKABLE, UNMISTAKABLE, HIGLY CAPABLE


ICECOOL


fedt nice och helt awsome playlizzzt! 
lyssna hääär!


JAG VILL HA SOMMAR!!!



Åh vad jag saknar sommaren!
De här bilderna är från Gothia och jag är den blonda med jeansshorts i mitten. Alltså fattar ni hur brun jag var? Och nu, nu är jag som ett himla lik! Usch! Nä, nu tycker jag att världens bästa årstid har varit ifrån mig alltför länge, vi mår inte bra av att vara utan varandra helt enkelt...
Summer - come to me baby!


snart 3 år sedan...


Hahaha, dra mig baklänges så jag posade loss! Jag fann dessa kort som är tagna i Juni 2008, alltså för snart tre år sedan! Vad tycker ni? Har jag förändrats något?
hahha, åh vad pinigt!


I-landsproblem...


Alltså serri! Vet ni hur mycket jag längtar efter vanlig mat?! Det är helt sjukt! Jag har inte fått vanlig, varm och hederlig mat sen onsdagen förra veckan! Och nu, efter da operation, får jag bara äta glass och svala drycker. Mums tänkte jag först, glass är ju hur nice som helst! Men nu, alltså jag är typ less på Ben and Jerry's till och med, och vanliga drycker - asså nä! Man får ju kissa som en hund! Jag fantiserar typ om varm mat, jag skulle ju nästan kunna slåss för lite korv och makaroner hahah! Jisus.

Aja, nu ska jag läsa min Blossom-tidning som jag fick idag. Eller se på Harry P.
AufwiderschnitzeL.


'cause I can't get enough


Its taking me higher, higher
Higher off the ground


Mina fyra killar ;) ;) ;)

Idag skickade jag min slav till bror att ruinera Westerbergs på Harry Potter filmer! Ett tag senare kom han med alla utom de två sista (varav ena har jag redan). Så nu har jag det jag gör.
Någon anna g8 news? Jo, min pappa har fått magsjuka, så nu strejkar jag genom att inte gå ner till nedervåningen typ, så att jag slipper börja spy med nyopererad hals hehe! = döden!

Nåväl, dagen har inte varit sådär jättebra. Det fanns dock fyra killar som fick allt att funka idag:
Linus, Ben, Jerry och Harry Potter:




HAHAHAHHAHAHA, JAG VET! MAN VILL JU BARA SPY NÄR MAN SER DESSA BILDER! HAHAHAHA! Och apropå "raggarsträngen", håller han på att odla en skog där nere eller?! hahah!


Home sweet home!


Nu har jag för några timmar sedan, landat i mitt egna hus igen. "Var har jag varit?" undrar ni då. Jo jag fick åka in till sjukhuset med min onda hals i Torsdags. Där sa de direkt att jag skulle läggas in och få opereras dagen efter. Sagt och gjort, dagen efter blev jag nedsövd (känslan var hur skön som helst, jag blev HELT borta!) och vaknade sedan upp med halsmandlarna borta. Detta mina säkert äcklade vänner, detta betyder att jag aldrig med kommer kunna få halsfluss igen! Det är helt underbart eftersom att jag har haft det rätt ofta och alltid varit tvungen att fara till sjukhuset. Så ja, hela dagen kändes det som att jag var påverkad av morfinet och sömnmedlet, men det var bara skönt för jag kunde somna precis när jag ville och sov hur skönt som helst!

Idag kollade de igen och såg att allt läkte som de skulle, så nu ligger jag faktiskt hemma! Jag är mycket piggare nu, men halsen känns typ igentäppt. Jag tänker inte gå in på detaljer, men det mesta är typ svullet därbak (mmm, myyyyyyyysigt!)

Aja, ska försöka få i mig lite mat nu - i form av Ben & Jerry's vilket typ är det enda jag kan käka. Förövrigt måste jag vara ledig från skolan hela veckan för att "återhämta" mig.

Goden dag!


STILL SICK


(gud vad fiiiiin bild, det ser jääääätteverkligt ut ju...........)

Ååååh, jag får krupp! Jag har inte fått träna på över tre veckor nu typ! Jag är på väg att sakta men säkert tyna bort och försvinna. Först fick jag en spark på en fotbollsmatch, då for knäskålen urled och ledbanden blev uttöjda. Därför fick jag hoppa på kryckor i två veckor. När jag väl kan slänga kryckorna, vad tror ni händer då? Jo jag drar på mig en äcklig bacill i halsen och är helt knasig i det området nu. Jag kan knappt prata {läs: kan inte}, kan inte käka något fast, endast dricka och har feber. Vi for till doktorn i måndags, men hon förstod inte var det var. Jag fick penicillin men det har inte blivit bättre, så nu måste jag troligtvis tillbaka till Sunderby Sjukhus imorgon.

Well, well vad har jag hunnit med idag då? Jo, sovit, käkat glass, vilat, sett Harry Potter, sörplat aprikoskräm och läst alla befintliga bloggar i Sveriges rike. Grejen är den att ändå är jag trött!

Nåväl, nu ska jag kanske pallra mig i säng igen och hoppas på bättre tider. Om 10 dagar är det min kära vän Victorias bröllop och jag är så sjukligt taggad! hehe


sjukling!

Nu har jag drabbats av någon äcklig bacill i halsen, så hela dagen har jag legat däckad! Jag har sovit minst fyra timmar på dagen och ändå är jag lika trött!
Hur som helst fick jag med Linus till Happis och IKEA i helgen. Jag hann även in på skopunkten och köpte ett par skor till bröllopet!
Men nu ska jag kika runt på iphones och bestämma om jag ska haffa en.

Inläggets status: boooring!

Men herroooå!

RSS 2.0