Lördagkväll

Hojja, kan vara den fetaste kvällen på länge. Vi hade fett kul, så det gör vi om! ;)


TAGG



NU KÖÖÖR VI SNYGGING!!


LF BASKET

Med den här filuren...

NU KÖR VI!


Did you give the world some love today, babe?



Doris - Did you give the world some love today

Sjukt underbar låt!!
Så här får ni lite love från mig!


Ms Monroe,

Marilyn baby, stop looking at my ass!


inget äckelplugg


Fy vad livet är underbart när man bestämmer sig för att ta en pluggfri dag. Jag svävar på moln i princip.


Godmorgon!

Godmorgon solstråle! (låter bättre på engelska) Idag tänkte jag starta dagen med ett riktigt skönt och fräsch blogginlägg. Jag tänkte mig en hemskt fräsch, glad och positiv webbkamerabild på mig själv vid frukostbordet - precis som de stora bloggarna alltid fixar galant!

Dock var det svårare än vad jag först trott. Tror inte att jag lyckades idag...


Aja, jag får öva lite mer. Som ni förstår är tidiga mor'nar inte min grej...


Pappa är veckans bloggare!

Tjena! Hade tänkt hålla detta lite hemligt med tanke på att jag verkligen inte hade en aning om vilka bloggkunskaper min pappa har. Men nu har jag insett att han faktiskt är rätt grym på att skriva - det måste ligga i släkten! ;) Nåväl, min pappa har blivit utvald som veckans bloggare i Kuriren! Han ska blogga som "brandman", skriva om deras vardag, vad det går ut på, farliga brandrisker och - som i dagens inlägg - argumentera emot landstinget.


Hans blogg och dagens inlägg kan du hitta ---> häääääär! Idag har han som sagt gått emot landstinget och verkligen lagt fram hur illa det är då brandmännen inte får hjälpa till vid hjärtstopp - även om de har all tillräcklig kunskap och utrustning för det. Detta har blivit en jättestor grej nu. Folk har reagerat och spridit vidare hans blogg så att fler medier har fått syn på honom. För tillfället är han på intervju med tv4 och dagens nyheter har t.o.m skrivit en liten artikel om detta!

Så ja, jag tog tillbaka det där med att hålla det hemligt. Det är ju ascoolt! Att min pappa kan skriva så bra och få igång så här mycket trodde jag väl aldrig. Men men..

Så läs nu hans feta inlägg, så ska ni få se att det väcker lite oro och känslor.
Go pappa!

(ahahhaha, ruskigt ful bild!)


Spontant, Jempan!

Hur spontan var inte jag efter skolan idag?
Jo, Matilda fick för sig att hon skulle ta ett hål i örat och vips så fick jag samma känsla. Så i väntan på bussen sprang vi och sköt oss var sitt hål. Det känns riktigt nice! Dock är mina föräldrar lyckligt ovetande om denna händelse så jag föredrar att det stannar så till vulkanutbrottet bryter ut så att säga..


Alltså hålet i mitten av örat. "Inuti" skulle man kunna säga.


MARRY ME!



Har som sagt sett senaste filmen nu - Breaking Dawn part 1 - och tro mig, man blev inte besviken!
Taylor Lautner levererar som vanligt och jag är fortfarande lika kär. Dreggellllllll......


Svar:

. om 19 November:
"Vad menar du när du skriver färdigändrat?(:"

Svar: Med färdigändrat menar jag att det är slut. :)


Breaking Dawn


Nu schör vi b-ruden.


19 November


På denna dagen för precis ett år sedan hände något stort och helt fruktansvärt underbart, bäst, grymt, fantastiskt, bra och så vidare. Haha, allvarligt talat jag minns det som om det hände igår!

"Nu ska vi ändra lite här..." Haha, vi var så söta! Man vill ju bara gosa sönder oss, hihih!

Men aldrig. Aldrig som i no way in life! Aldrig kunde jag ha inbillat mig att jag skulle bli så himla kär och förälskad som jag blev. Aldrig hade jag väl kunnat gissa att du skulle komma att betyda så mycket som du till slut gjorde. Aldrig hade jag väl trott att det skulle såra mig så mycket och att jag halvt skulle ha gråtit ihjäl mig av saknad efter dig. Aldrig kunde jag väl tro att det skulle komma att påverka mig så oerhört förbaskat mycket som det faktiskt har gjort. Jag hade verkligen aldrig förväntat mig att den dagen skulle förändra mitt liv.

Men jag är glad att den dagen uppstod. För summan av allt solsken och oväder som uppstått under året är positivt. Jag ångrar ingenting och är glad att jag gav mig in i det hela.

Men nu är det färdigändrat! :)


Nilssons ska tapetsera!

Som rubriken lyder så ska vi tapetsera idag.
- Detta resulterar i att familjens yngste medlem Robin Nilsson pyser iväg till en kompis innan tuppen har hunnit gola sin, alltför karga, sång.


- Pappa Urban Nilsson axlar ansvaret och sätter igång. För tillfället har humöret svängt rejält och är för tillfället på botten! Han har konstant skrikit, tjoat, frustat och suckat som ett djur med andningssvårigheter. Två tapetsvåder har han slitit ner i ren och skär ilska. Avslutningsvis har dörren öppnats en gång och ut har någonting flygit - med tanke på dunsen kan det ha varit en list, en tapetsrulle eller en liten unge.

- Mamma Kathrine M Nilsson i sin tur vimsar efter som en himla höna och är nog egentligen bara i vägen för farsgubben. Hon yrar runt och försöker pepp-talka mannen igenom allting = hon vill verkligen ha de här tapeterna! Jag vet inte hur många gånger jag har hört: Det går bra! Du är så duktig! Det blir jättefint! Nä men, nu fastnade den. Det blir kanon, tänk så fint! Jättebra gubben!! osv osv...

- Själv har jag, Jennifer Nilsson, varit ute till småtimmarna natten innan och "behöver verkligen en sovmorgon till 14.00". När jag vaknar är jag veeeerkligen för trött för att kunna bidra till något och spenderar min tid med att så gott det går inte börja skratta och inte synas allt för mycket. Misslyckas jag med detta uppdrag kan det sluta med att det är jag som åker med huvudet först genom dörren! ;)

Hur ska det här sluta?


Matilda 17 år!

Hahahah, jag satt och kollade på våran "vänskapssida" och fy tusan så fula bilder det finns på oss!
Grattis Mattoh, jag firar dig på bloggen med en skojig bildbomb:





Dröööömmmmmm!





Jag är kär...


Breaking Dawn på söndag!


Jag och världens bästa Caroschka ska och kolla in näst sista Twilightfilmen på söndag.

Dock har jag precis insett att den största anledningen till varför jag vill se den är på grund av Taylor Lautners sexiga kropp..


dreggel.......


besviken


Veckans hjälte!!


Såhär less gånger 552^3 var jag idag då jag satt och skulle försöka mig på fysikplugget. Vi har nämligen prov på fredag. Ju mer tiden gick - desto säkrare blev jag på att detta kommer bli mitt livs första IG. Yes, du läser rätt. Jennifer Nilsson kommer få sitt första IG - vilket känns fruktansvärt illa. Nå väl, där satt jag i min ensamhet uppe i mitt rum och ville bara gråta då jag plötsligt fick en uppenbarelse av en person som kunde hjälpa mig. Han var min sista livlina och kunde han inte hjälpa mig hade jag typ gått och hoppat från bron vid Sunderbybäcken!

Jag ringde min vän Patrik Nilsson och nu har han suttit och hjälpt mig över MSN i snart fyra timmar typ. Är inte det en himla superhjälte så vet jag inte vad?! Hoja, jag blev typ tårögd och superglad när jag kom fram till rätt svar. Så tack underbart snälla Patrik för din insats, jag lovar att bjussa på en glass eller två någon gång!

Still... Är jag hemskt dålig på fysikmatte. Som min pappa klämde ur sig när han fick syn på en uppgift: "Äh, det är ju rena rama grekiskan! Bara skit!" Så nä, jag är fortfarande hemskt osäker och fattar nästan ingenting. Men men, det löser sig....

Så du din äckliga lilla pissråtta till filosof eller vetenskapsman som kom på fysikens orimliga regler. Jag hatar dig. Du är inte kul för fem öre och din upptäckt var bara onödig. Jag hatar dig.


Pinsam händelse som inträffade igår...

På basketträningen fick jag en armbåge rätt på nosen (aka kranen, näsan) och började blöda näsblod. Snabbt skulle jag hitta ett ledigt omklädningsrum med papper att trycka upp i snoken så jag sprang iväg som en yr höna och såg nog ganska irriterad och lite vilsen ut.


Första omklädningsrummet jag anlände till var proppfullt av småtjejer som hade någon genomgång. Dit ville jag inte gå in, så jag sprang till nästa. Som var låst. Virrig som jag var sprang jag vidare till ett tredje omklädningsrum - utan att tänka mig för eller läsa någon himla skylt på dörren...

Just när jag öppnar dörren hör jag röster - mörka röster. Men med blod droppandes från näsan så hann jag inte reagera, utan fortsätter öppna och kikar in! Till min förskräckelse möts jag av ett himla vitarsel som ba' lyser upp hela rummet!! Snabbt som attan stänger jag igen dörren och inser att jag har gått in till LF Future's omklädningsrum. Oh my God.. Jag springer iväg, med näsblodet sprutandes, och ba asgarvar.

(Här är bara en bild för att demonstera ett vitarsle. Dock inte ett så smickande sådant!)


Hehe, tänker inte nämna några namn nu men.. Nice ass!


Helt onödigt inlägg, men bra musik!

 


Alltså dessa två låtar har jag typ lyssnat ihjäl mig på idag! De är riktigt bra, speciellt mirror.

Lil Wayne ft. Bruno Mars - Mirror




Lil Wayne - How to love


Finbesök från syd!


Ja, detta underbara och helt fantastiska par har varit på besök hemma hos oss. De for för ett tag sedan och genast började jag sakna de lika mycket igen. Det är inte alls kalas att bo så långt ifrån varandra. Nå väl, som alltid hade vi det riktigt trevligt och som alltid är det tråkigt när de lämnar mig! Jag tycker om de såå mycket!

(Danstål's, nu lånade jag lite bröllopsbilder på er!)


FERGALICIOUS!


Tänkte ba säga att...
NU KÖR VI!!!


Bjuder på en gammal goding från Fergie.


It only makes me stronger ;)


När jag nu ser det såhär svart på vitt så inser jag några saker. Jag har inte tappat kontrollen. Jag har inte spårat. Jag har inte betett mig omoget. Oss emellan är det jag som är starkast helt enkelt! Just nu är jag glad. Det här visar att det inte finns något mer att hämta.

Nu är det min tid. Nu kan man snacka om att vända ett nederlag till en fördel. Plötsligt blev den här dagen riktigt himla bra! Snart ska vi fara och fira pappa lite på Waldorf. Väl där kommer även Vickan, David och Lundbergs vara. Det kommer bli en riktigt bra dag, det känner jag på mig. Så tack lilla du för det där snedsteget - det gjorde min dag and it only makes me stronger ;)


Never say never


Oj. Jag har precis sett klart Justin Biebers film Never say never. Den var riktigt bra. Jag log typ igenom hela filmen och hela min bild av honom har helt förändrats! Vilken kille! Han är verkligen en tio-poängare har jag insett. Synd bara att han är så ung och så kort - mina två kriterier för en nice kille - annars hade jag typ tagit mitt pick och pack till the US och gift mig. Nästan. Bara kortheten som sätter stopp i princip. ;)

Jag, som vanligtvis verkligen inte är ett Bieberfan, tipsar faktiskt om den här filmen. Den var helt klart värt att se! Men nu är det läggdags. God natt och glöm inte att uppvakta far'n eran imorgon!


LIL WAYNE

Aaaaah, han är så grym! Jag har typ lyssnat på hans assköna stämma hela kvällen. What a man! ;)


Det finns något mer där uppe!

Jag måste bara få dela med mig av en riktigt häpnandsväckande och helt underbar upplevelse som jag har varit med om:

För någon kväll sedan så var jag som allra ledsnast. Det var mycket som höll på i hjärnkontoret, mycket känslor, mycket stress, mycket i skolan och mycket på träningarna - mycket att bearbeta helt enkelt. Jag skulle sova, men det gick inte alls. Jag hade gråtit i flera timmar och kunde verkligen inte sluta. Det forsade typ, haha! Jag har nog aldrig gråtit så mycket i mitt liv. Jag kunde bara inte slappna av. Jag kunde inte sitta, inte ligga, inte stå upp och ja - ingenting funkade helt enkelt.

Till slut ca 02.30, när jag satt i min säng, vagandes fram och tillbaka och då jag bara inte kunde sluta gråta (det gick verkligen inte!!!) så började jag be. Jag sa/tänkte något i stil med: Snälla hjälp mig, jag orkar inte det här! Jag klarar inte av det. Det gör så ont! Gud, ta bort det onda från min kropp för jag vill inte leva såhär. Kan jag bara få sluta gråta och gå vidare någon gång?!

Egentligen så var jag helt uppe i varv och inte trött för fem öre. Men så plötsligt hände något. Jag satt upp i min säng och helt från ingenstans var jag tvungen att gäspa - fast jag inte kände mig trött som sagt. När jag hade stängt munnen/"gäspat klart" - så blev jag lugn. Det var precis som när man blir sövd. Man blir helt avslappnad och kan inte göra något. Man kommer som in i en dimma - men det är jätteskönt! Jag fick en känsla av att jag borde lägga mig ner på rygg, vilket jag gjorde. Fortfarande med känslan av ett stort lugn och värme i kroppen insåg jag att jag hade slutat gråta. Jag vände huvudet åt höger sida.
Tre sekunder senare hade jag somnat.

När jag vaknade nästa morgon tänkte jag: "Hur tusan lyckades jag somna igår?!" Men så mindes jag vad som hade hänt och blev helt paff. Det var verkligen en helomvändning och någonting som jag verkligen inte hade lyckats åstadkomma själv. Det var inte läskigt på något sätt, allting kändes helt naturligt och hur skönt som helst. Så ja, det finns något mer där uppe!

Jag ville bara dela med mig om detta! :)


Nu vänder det!

Liksom LF vände i sista quarten så gjorde jag detsamma igår. Det känns skönt. Glada och jublandes for jag, Matilda och Modig hem till Mattoh och snörde ihop en redigt god och perfekt kladdkaka (som satte sig som ett smäck på mitt späck, hehe). Tillsammans hade vi lite tjejsnack och gick djupare in på Justin Biebers karriär. Resultatet vi kom fram till var: Matilda är kär i JB. Frida, Jennifer är inte kär i JB. Inte alls. Dock måste jag visa en riktigt gammal goding på killen som yngre:

 FATTA HUR BRA HAN KAN SJUNGA! Underbar stämma!

Nåväl, Modig skulle upp tidigt morgonen efter så hon pyste där vid halv tolv. Kvar blev jag och Matilda och en himla massa tjejsnack! Gud, jag ba lät det forsa ut som en himla fontän - och vet ni? Det var så himla skönt! Efter åt kändes det som att en tyngd hade lyfts från min kropp (eller så var det bara kladdkakan som hade förbränts). Vi insåg att det liksom är our time now. Nu kan vi ba do our thing och leva livet, haha! Vi avslutade med att sitta och stöna och få gåshud framför facebook, hahaha.

Det blev en riktigt lyckad kväll trots allt och det var nog första gången på några veckor som jag gick och la mig utan att behöva grubbla och tänka så mycket. Carro kom hem igår också och mentalt sätt så gjorde det mig också jättemycket gladare! Första kvällen som jag somnade nöjd, helt enkelt. :')



Nu tänker jag starta på nytt. Inget kan hindra mig. Jag mår bra egentligen - det insåg jag igår.
DAAAAAM' IT FEELS GOOD!


For you I'll do it all over again.

Det är hemskt hur låtar kan träffa så rätt. Hur en låt kan frambringa så mycket känslor. Så mycket glädje. Så mycket sorg. Tycker den är värd att lyssna på, texten finns nedanför!

Bruno Mars ft Natasha Bedingfield - Again


Hands over my head thinking "what else could go wrong"?
Wouldve stayed in bed, how can a day be so long?
Never believed that things happen for a reason
But how this turned out, you moved all my doubts, So believe
That for you I'll do it all over again
Do it all over again
All I went through, led me to you
So I'd do it all over again
For you

I missed the first train, stood out in the rain, all day
Little did I know
When I caught the next train, there you were to sweep me away
Guess thats what I've waited for
Never believed that things happened for a reason
But how this turned out, you moved all my doubts, So believe
That for you I'd do it all over again
Do it all over again
All I went through, led me to you
So I'd do it all over again

Who ever thought a day gone so wrong, would turn out so lovely?
Im so glad I found you
Even though the day went so wrong, I wouldnt change a thing (yeah, yeah, oh I'd do it)
I'd do it all over again
Do it all over again
All I went through, led me to you
So I'd do it all over again
I'd do it all over again (I'd do it all over, I'd do it all over)
Do it all over again (I'd do it all over for you, for you)
all I went through, led me to you (all I went through, it led me to you)
so Id do it all over again (over again)

Who ever thought a day gone so wrong, could turn out so lovely ohh
Who ever thought a day gone so wrong, could turn out so lovely


Svar på tal:

josse om Pillowtalk: Du är så bra på att skriva, Jennifer!

-Tusen tack Josefin, sånt blir man alltid glad av att höra!


#1416




KLAR MED SÄSONGSPLANERING!

Yes, jag hoppas ingen missade rubriken. Klockan är tjugo i tolv och ÄNTLIGEN är jag klar med säsongsplaneringen i basketen! Jag har själv hunnit lira lite b-ball innan jag satte igång och avslutade skiten. Fast ärligt talat, lite kul var det faktiskt.

Nå väl, nu ska jag försöka sova. På senaste tiden sover jag jättedåligt. Jag har som en "orolig sömn", jag ligger och snurrar i en evighet innan jag väl kan somna in och när jag väl somnar vaknar jag med jämna mellanrum och är plågad och helt stressad - i sömnen?! Det är som att jag har glömt att göra något och kommer på det mitt i natten, eller att jag helt plötsligt bara är jätteledsen. Konstigt. Hur som helst, detta pågår till det är morgon och vid det här laget har jag gett upp tanken på att få en god natts sömn, så istället ligger jag bara och vrider och vänder på mig till klockan slutligen tjuter upp i ett hjärtskärande ljud. Förstå vad less jag är!!

Nu ska jag lägga mig och får hoppas att jag kan sova lika bra som vid det här tillfället ;)

Jag önskar er en riktigt god natt med endast fina och söta drömmar!


Goddagens!

Jag är typ såhär trött i huvudet efter första skoldagen efter lovet...


A juste, tagga basketträning eller hur var det nu?


Beyoncé - miss you



But it's gonna be all right

Time heals all wounds


Min framtida man!

Taylor Lautner





På riktigt. Jag dör. Killar out there, det är det här ni ska eftersträva!
Måste. Ha. Honom. NU...


En morgonhälsning!


(typ såhär risig är jag idag...)

Goddagens alla medborgare! Jag vill bara stryka ner lite av det jag skrev igår. Som jag nämnde var det pillowtalk - som man självklart bör ta på allvar, men med en gnutta salt. Snart kommer min klippa Carroschka hem, jag saknar henne fruktansvärt mycket! Det är en brud man kan lita på i vått och torrt, tro mig.

Nu har jag precis klivit ur duschen. Jag har varit på en morgonträning med några från byn som ville spela basket på skojs skull under vintern. Dock fanns det ingen tränare på plats, så då fick jag axla ansvaret. Det blev en relativt lugn träning (för mig) med mycket spel. Vissa såg desto tröttare ut, så det blev nog en bra nivå.

Dagen kommer ämnar jag åt studier. Otippad? Nå men visst...

Ha en jättebra söndag!


Pillowtalk


Jag låg i min säng i väntan på John Blund då jag insåg en del.

Tankar som snurrade i hjärnan kunde vara - varför går det så tungt med plugget? Var är inspirationen och kraften som alltid funnits där? Varför känner man sig så nere? Varför kan jag inte sova? Varför bubblar min hjärna av frågor, snack och ord som bara vill ut? Varför tänker jag så mycket nu för tiden? Varför har jag så stor press på mig själv? Varför inser jag bara inte att jag inte är nog bra? Varför går jag igenom saker som har hänt, bra och dåliga, typ tusen gånger? Varför kan jag inte alltid vara den där glada och livsprudlande Jennifer som jag tidigare varit? Hur ska man veta när man mår bra? och åter igen varför tänker jag så mycket?!

Dessa saker gick jag igenom då jag plötsligt fick svaret. När snackade jag senast med någon om allting? Hur har min dag varit? Hur mår jag egentligen?! Vem berättade jag senast för vad jag verkligen kände? Jag har människor i min närhet som verkligen älskar mig och bryr sig om mig - ta inte illa upp!

Jag låg och funderade lite mer och kom ihåg att för ett bra tag sedan hade jag någon som alltid frågade dessa frågor. En vän som man gjorde i princip allting med. Någon som man alltid berättade vad som hände runtomkring sig. Någon som berättade tillbaka om vad som hände runtomkring denne. Någon man tog fula kort med. En person som man kunde ha samtal långt ner på djupet med, men samtidigt ligga i en säng och bara njuta av hur fult man sjunger med målbrottsröst. En person som man litade på till 110% och som man brydde sig om av hela sitt hjärta. Någon man lovade att hålla ihop med, livet ut.

Hur mycket vi än lovade varandra att hålla ihop - via långa samtal, tårar och skratt, dikter, böcker och bilder - så lyckades vi inte hålla det. Vi är fortfarande vänner, men båda vet att det är långtifrån det gamla. Våra vägar leder åt samma riktning, men istället för att gå på samma slinga har vi nu valt två enskilda stigar. Vi kan ses genom trädstammarna ibland, men farten är hög och vi hinner inte stanna upp och hitta tillbaka igen.


På min stig hittade jag en väldigt speciell person. Någon som skulle komma att betyda oerhört mycket det kommande året. En person som älskade mig för den jag var. Någon som torkade mina tårar och mådde dåligt när jag var ledsen. Någon som delade glädje och skrattade när jag var lycklig. En fin person som alltid frågade hur läget var, som alltid ville veta hur man mådde. Någon som lindrade saknaden från min förra vän otroligt bra. En person som alltid brydde sig om mig.

Men så faller allt helt plötsligt. Kvar står jag. Själv.
Helt plötsligt vet jag inte var jag vill. Helt plötsligt fylls hjärnan av tankar som aldrig verkar ta slut. Det är nu, när man har skrivit allt svart på vitt som man faktiskt ser: Varför tänker jag så mycket?
Svaret är så självklart. Hjärnan och hjärtat vill dela med sig av sina tankar och känslor. När man nu står utan någon som automatiskt matar ur allt som vill ut så är det ju klart att det blir överlastning på systemet. BAM! Kvar blir sömnlösa nätter, huvudvärk, saknad av livsgnista, svårare att koncentrera sig, saknad av en nära vän och framför allt way to much feelings.



Kära du som trots allt orkar läsa det här, till dig vill jag bara säga: Ta hand om dina medmänniskor! Är du på väg att tappa kontakten med någon, skjut inte upp det - utan lös problemet själv. Du kommer tacka dig själv för det. Alla behöver någon som frågar hur det är och hur man verkligen mår. Det kommer att hjälpa på alla plan - på skolan, jobbet, hemma med familjen, när du träffar nya människor osv. Allt kommer gå lättare. Så ta hand om varandra, låt ingen vara själv. Vet du någon som mår dåligt eller går igenom något tufft - visa att du bryr dig.

Ensam är stark fast i längden så faller man. Man måste ha någon att få vila sig mot.
Därför; Ensam är stark, men tillsammans är starkast!


God natt.


Ett hemskt tråkigt inlägg...


Yes, kissemissen knows me! Igårkväll, efter en timmes försening, så landade jag i LÅ igen. Jag har haft en askalas och helt kanon vecka hos Vickan och David - jag saknar de redan! Som tur är kommer de upp till helgen, så då träffas vi nog mest troligt. Allvarligt talat så har jag haft det riktigt bra, man mår som en prinsessa där nere - de gör allt för en! ;)

Nu när jag landade och insåg hur mycket plugg jag har att sätta tänderna i, vilken färg himlen hade, hur roliga mina dagliga rutiner är osv så kom denna bild upp i skallen:


Kommer den endast upp en stor grå bild - så ser ni rätt...
Tjoho, vad skoj att komma tillbaka till verkligheten och allt innerligt pluggande som fortgår ända in i evigheten! Jippie, ett glädjeskutt för det va? Ja, det gör vi rätt i!!

Fast justja, det har ju Jennifer inte tid med. Hon har en vidrig och äcklig hög med skolböcker och dylikt ropandes efter henne. Men men, vad är väl en bal på slottet?


Om du nu, av någon helt omöjlig och utomjordisk anledning, fick upp livsgnistan av detta inlägg så vill jag bara säga dig detta:
- Grattis, känn dig unik! Du är den enda av alla organismer i hela livet som känner såhär. Risken för att du lider av någon psykisk störning är dock väldigt stor - men, ha en bra dag i alla fall!


Emanuel, 8 år och elektriker.


Kanske Sveriges skönaste 8-åring!
HAHAHAHAHHAHAH


Tjena!


Yo, wazzap?
Nu sitter jag och Vickan som två riktiga superblogers med varsin laptop i köket och bloggar, hehe.
Kan bara säga en sak: Kissie, Blondinbella, Paow etc - släng er i väggen!


Onsdag hos Danståls!


Idag fick jag sova ut. Klockan 13.00 kom dock Vickan inskuttandes och ville ha upp mig ur sängen. Sedan har jag pluggat inför biologin ett bra tag - vet dock inte hur lite det var som fastnade.

På eftermiddagen käkade vi världens godaste maträtt - nämligen tacos. Sedan fixade vi våra underbara ansikten (David kammade väl kanske håret) och for till Youth. Det var ett riktigt bra möte och sedan var det kul att se lite uppsalabor.

Well, well, i det här inlägget fanns det inte mycket att hämta ifrån. Kolla dock in Vickans nya blogg som hon skapade i morse: ---> www.vdanstal.blogg.se


Och nej, det är inget monster eller nå'n galen apa på bilderna. Det är en Jennifer som febrilt försöker vara cool och chic... fast nä.


Vadå världens sötaste unge? :')



Naaaw, jag önskar jag kunde visa min tacksamhet så som denna tjej kan. Man vill ju bara gosa sönder henne, haha! Nä, men en sådan här dotter vill jag ha när jag blir stor. :')

Ps. DENNA VIDEO MÅSTE SES!!!


Shopping med Victoria!

Åååh, jag har det så bra här i Uppsala med Vickan och David! De är hur härliga och fina som helst. Igår for jag och Victoria in till Sthlm tidigt på morgonen för en heldags shopping. Köpte vi något? OM VI GJORDE! Våran gräns var nådd då vi inte orkade bära något mer. Fingrarna var röda och uppsvullna av alla tunga påsar, fötterna gnällde och när vi gick in i butikerna var vi flera gånger nära på att riva ner halva inredningen med våra shoppingfynd. Vi avslutade dagen på Jensens Bøfhus med en riktigt nice kycklingstek, stekta grönsaker och råstekt potatis - mums fillibabba!

Nåväl, jag fyndade:

- Svarta kilklack, 349:-


- Stövlar som är mycket snyggare i verkligheten med snörning på hela baksidan, 399:-

- Svart väska från Åhléns. Den var på rea och kostade 199:- men eftersom Vickan också fyndade en väska blev det två för en, så 99:- :ooo


- vit pälsväst från HM, 149:-
- svart långärmad tröja att ha under, 99:-


- Pälshalsduk att ha till något, det är ytterst populärt här nere så jag var tvungen, 149:-


- Vit/beige tubscarf från Holmlunds (VILA), 199:-

- Julklapp till mamma

- Doftpåse
med jordgubbsmak, 49:-

Sedan känns det som att det var något mer, men det vettefåglarna vad det kan ha varit! Jag har i alla fall sattit sprätt på mer än 1500 kr, vilket blev lite av en chock eftersom att jag hade en budget på ca 500 kr. Men kul var det i alla fall och jag är gode nöjd med min köp!


#703


#756


Fixat naglarna!



Jag bara älskar långa, fixade naglar!


RSS 2.0