Goder morgon i denna sal!

Bjuder på en bildbomb såhär på morgonkvisten. Är sjukt taggad på skola idag, tjohooo! inte




Våra föräldrar borde vara stolta som riktiga tuppar när de ser hur fina, begåvade, fotogeniska och intelligenta jag och min bror ser ut på dessa bilder. Som ljuva målningar för ögat!



Vad gör jag då?!

De stora frågorna och den heta snackisen just nu går: Vad tusan gör Jennifer uppe nu? Varför är hon alltid så himla cool? Varför sover hon inte? Och *trumvirvel* varför, i hela friden, tar hon så sjukt fula och flummiga bilder på sig själv inlindad som en himla puppa? Tror hon att hon ska bli en vacker fjäril eller?!

Svaret på det kommer inom en framtid. Jag har faxat över frågorna till Mr. Einstein i himlen som har sagt att han kan ha möjligthet att räta ut frågetecknena. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att han inte ska ha allt för mycket på agendan..




CONVERSE

Kände att det var på tiden med ett par nya båtar. Så dessa kommer jag att glida runt i nu ett tag!


Jag har även hunnit köpa en bikini-överdel till beachen och ett par superdupersköna träningsbyxor att ha under fotbollshortsen nu under försäsongen.


Bowling @ O'learys

Gårdagen spenderades med Matilda, Gustav, Linnea, John, Micke, Wille, Axel och Martin. Vi kom in på O'learys och lirade bowling likt de kungar vi är. Vi hann även se BB-Joe där, vilket var rätt komiskt med tanke på att jag har ungefär samma röst som han just nu (mina stämband är helt ur led).

Efter detta hann vi en snabbis på Friends, lekte ligister bland studentbostäderna och sjöng och skrattade way too much. Vi avslutade en lyckad kväll hos Micke ute i storskogen med kortspel, snack och mys. Det var grymt kul alltihop! Baksidan av det hela är att jag idag har tappat bort rösten helt. Jag letar för fullt efter den, men utan resultat...

Gustav stoltserar likt en stolt tupp. Linslusen Matilda dyker upp i mörkret. (hahah)


Mattoh drar en strike - like boss!


John tog hem segern...


En koncentrerad Micke


Ganghang - lirar basket


Wille och Micke visar hur man inte ska göra


mjölke


Way too gangster för att kunna få en bildförklaring...

Heidoo


SEA FOOD


Finns inte så mycket som slår en redig tallrik med sjömat, fo tosan vad gott det är. Vardagslyx om något!

Ikväll blir det att vara med Linnea, Lovisa och ett gäng sköna snubbar hemma hos Gustav om jag inte misstar mig. Har dock haft feber hela dagen, men som den krigare jag är så kämpar jag på. Det blir nog riktigt bra ändå!

TTYL


Årets första mygga!


Är rätt sen med det här inlägget, men för två veckor sedan så satt den här krabaten på mitt fönster.


Piggar upp!



Ber om ursäkt för nedstämda inlägg. Bjuder på dessa för att pigga upp och höja stämningen lite. Mums!


Förvånas inte något mer


Kommer på mig själv med den här minen allt för ofta.
Uppgivenhet har nu alltså fått ett eget ansiktsuttryck, grattis!


En nyfödd kaninunge


Nu gör jag fel igen och jag blir så himla besviken och less på mig själv när det händer. Man ska inte ta åt sig av vad andra säger, men ändå låter man orden sätta sig som en himla samurajkniv rätt i hjärtat. Varför gör man så?

Annars är det ju så snuskigt lätt att säga att man inte bryr sig om onödiga kommentarer och pikar. Shitt så fel man har. När det väl sker är man lika naken, rädd och exposed som en nyfödd kaninunge. Och ja, det känns. Det tar äckligt ont.

What doesn't kill you, makes you stronger.


Svenska NP


Nu är det äntligen över. Det är förstås Nationella provet i Svenska B som jag snackar om. Fem timmar satt jag och polerade på mitt bidrag. Jag valde inlägget med rubriken "Nya tider, nya värderingar?" och nej, jag orkar inte dra upp allt jag skrev! Dock hade jag en väldigt bra strategi, då jag spenderade ca 1,5 h med att skriva ner en tankekarta på viktiga saker som jag skulle ha med. Det är ett bra tips!

Förresten, solen har kommit till L.Å-town. Shitt mannen, jag har saknat dig!


ÄR DET HÄR ETT SKÄMT?!


Hur TUSAN är det möjligt att öka sina läsare när man aldrig uppdaterar? Haha, det här är verkligen dagens fundering...


Update


I know, jag har drastiskt dragit ner på bloggandet. Anledningen är redan känd och kan stavas education.
Därför kände jag att det är dags för en uppdatering angående viktiga och mindre viktiga händelser i mitt liv just nu.

1. Jag har mest troligt kirrat två sommarjobb. Har bara inte fått schemat för det andra än. Var någonstans undrar ni då? Jo, först chilla runt på fotbollskolan och håva in fett lättförtjänta pengar. Sedan har jag även fått på Stadium Outlet mest troligt. Hur känns det här Jennifer? Jo, underbart!

2. MVG på Nationella provet i svenska, tal-delen. Gr8 det också.

3. Fått förfrågan från en annan förening här i stan om jag vill lira basket för dem nästa år. Sådant är alltid kul att höra, då vet man att man inte är alldeles värdelös i alla fall. Vi får dock se hur det blir med det, har vi kvar vårat lag (BK Bergviken) så vill jag nog fortsätta där.

3. Jag har fått en "belastningsskada" som det så fint heter i vaden. Jag har alltså överansträngt mig, bytt underlag för ofta och glömt bort att vila. Det gör förbaskat ont för er som undrar och är något som jag verkligen inte rekomenderar. Och ja, stundtals så vill man faktiskt bara gråta som en unge på grund av smärtan. Nu måste jag ta en träningsledig vecka...

Men ja, då vet ni lite grann. Howdy!


Fullt ös, medvetslös!

Idag har det verkligen varit järnet från start. Jag startade på Helex halv 11 med någon föreläsning, sedan lite löpning med Matilda innan vi sedan körde 1 timme SH'BAM vs. Zumba. Jag avslutade med ett skönt och - verkligen - avkopplande Yoga-pass.

Nåväl, har sjukt tråkiga inlägg nu för tiden, men det är skolan som tar över som sagt...  Som förlåt får ni lite sköna bilder på mig och en främling som kom förbi.


Torsdag


Vad kan jag säga? Den här veckan har gått gräsligt fort. Imorgon är det fredag?! Shitt mannen. Jag hade behövt en extradag, jag behöver verkligen all pluggtid som jag kan få till kemin imorgon. Så detta får bli ett kort och koncist inlägg.

Idag hade vi Nationellt prov i Engelska dessutom. Jag blev kanonnervös sekunden innan vi skulle starta vilket var sjukt jobbigt! Jag stammade typ i början och ville bara göra om det. Men, men, det är sånt man får ta.

Imorgon har jag endast en lektion - kemiprov. Det måste gå bra, annars vill jag inte vara med. Ååh, all denna press gör mig gAlen!

Annars då? Jo, annars mår jag bra. Jag har som sagt kommit gång rätt bra med allting efter lovet. Eller ja... Förutom da blogg, förstås.


INSTAGRAM


Har fallit för grupptrycket och skaffat instagram. Jag heter så som den lilla bloggen: Jewnnifer

Jag har också hunnit skaffa den rosa förpackningen på bilden. Det är som sagt parfymen som jag beskrev tidigare. #2 från the big pony summer collection - och ja, den luktar ljuvligt! Man fick med en ganska nice beach bag också, jag får ta och visa den senare.

Har fått in en del klagomål om dåligt uppdaterande, vilket jag fullständigt håller med om. Problemet är dock att skolan går före - i alla lägen. Just nu har vi mycket inom den kategorin och då får nöjen och andra måsten lida..


Svår och jobbig uppgift


Ja, det är sjukt svårt och jobbigt att skriva en book report om en bok som inte föll mig i smaken och som var väldigt ointressant. Men vad gör man? Jo, man tar tag i skiten och gör bort det. Blääää

Just listen - inte ett bra boktips


Att jogga i snöstorm...


... Var ingen hit! Detta blev årets hittills oskönaste, blötaste och jobbigaste löptur. Fick varningen sekunden innan "ska du serri ut och springa i snöstorm?" Jag kände mig hård som stål som nonchalant inte brydde mig om det. Fem minuter senare, väl ute i stormen, fick jag äta upp det. Halvvägs piskade det som äckliga knivar av hagel, snö och regn - och oavsett vilken i riktning jag än sprang, så var det konstant motvind. Inte drömförutsättningarna med andra ord.

Men nu när jag sitter här i värmen omlindad i en handduk känner jag mig grymmare än någonsin! Det där gjorde jag i äkta Rocky Balboa/Aldrig Vila-anda.

Igår krigade jag för fullt 90 minuter på mittfältet, förresten. Ett bra kvitto på att jag är på god väg tillbaka!


Skolångest


Welcome to my life


TRASSEL


Jordens underbaraste filmtips just nu heter Trassel på svenska (Tangled på engelska). Den är precis lika bra som Disney-filmerna förr i tiden! Det handlar om Rapunzel, fast i en nyare version. Det är helt galet hur söt och bra den är. Jag blev som en liten flicka på nytt!

Mitt hetaste tips just nu: SE DEN!


The time of my life


Börjar inse att detta var bland de ögonblick då jag var som lyckligast.

#Sommar #14år #lov #fotboll #laget #Gothia cup


Kåbdalis del 3 - mobilbilder


Tar det stenlugnt efter bilfärden


Chillin' in the sittlift


Ready to go


Varm choklad hann vi också med.


Those lips...


Hon hookar ju


After ski @ Kåbdalispubben



Kan väl sammanfattningsvis bara säga att vi har haft det så sjukt kul! Vi har alltid hittat på något och alltid fått som vi ville. Bättre påsk skulle nog vara gräsligt svårt att få.
Thank you Matilda med familj för att jag fick hänka!


Kåbdalis del 2


Alex och Mattoh taggar påsk-fyverkerierna och fackeltåget


Lilla Mimmi



Haha, fulare bild får man verkligen leta efter! Skönt att man fått sig lite färg på snoken också...


Det årliga fackeltåget




Fyverkerier. Om jag säger såhär, Luleås fyverkerier på nyår var en fis i dimman jämfört med dessa!




Såhär såg vårat välorganiserade och stilistiska rum ut.


Och i denna säng sov vi som änglar på natten {läs: morgonen}


Jag visste det!


Jag visste att det var för bra. De senaste dagarna har verkligen varit för bra för att vara sant. Living the dream var en passande rubrik. Men så vände allt. Vädret blev piss, LF förlorade, träningen gick inte nog bra, humöret svängde och så kom jag på att jag har en hel hög med plugg framför mig. Stjärt.

Förresten, Hunger Games var faktiskt riktigt bra och verkligen sevärd. Se den på bio!


Sjukt bra start på veckan

image description
Skotertur, stek på isen, waldorfkäk och sedan avslutning på SF bio för att spana in Hunger Games. Bättre start på veckan får man leta efter. Tjaaao


Kåbdalis del 1


Så här cool var Mattoh när vi kom fram


Så här cool var hon vid frukost...

Skitcool


Frukost at Kåbban


Köket


Lilla bäbisen supertaggad på slalom


Nyvakna och redo


Visar var skåpet ska stå


Dreamteam


Älgen


Sedan blev det påsk.


Hihi, Kåbbans sötaste påskkärring!


After ski


Matchade stenhårt idag

Gissa vems kläder...


Det går bra nu


Kåbdalis

Yo! Nu är vi på plats i Kåbban. Vi har hunnit ta det rätt lugnt, käkat, fixat oss osv. Ikväll blir det das pub mest troligt.

För övrigt önskar jag alla en riktigt glad påsk! :)


gårDAGENS:

-Asså Jennifer, vad är det med dig? Du har blivit så himla dryg sedan LF kom till semi...


Hahah, what?!
(OBS! Han drev bara)


PÅSKLOV!


Yes!! Fruktansvärt skönt med lov. Dessvärre har jag tre prov första veckan efter ledigheten, så det blir rätt mycket plugg under denna påsk.. Det stinker verkligen, men vad gör man inte för sin framtid?

Idag hade jag jordens bästa skoldag. Endast en lektion och det var basketträning, så det var sjukt underbart! Vi hade en liten annorlunda träning och avslutade sedan med en ploj-match mot några från HG (hockeygym). Det såg rätt roligt ut kan jag avslöja.

Nå väl, jag har även hunnit övningsköra bland påsk-stress-trafiken på storheden. Wow, jag börjar verkligen bli bra på det här nu! Nu ska jag fortsätta packa och sedan kommer Matilda och hennes familj och hämtar upp mig. Sedan blir det schlalom baby!


Taggar inför Kåbdalis!!


Oj... Vad galen! Men jag taggar ju. Imorgon drar vi, ska bara träna lite basket (enda lektionen) och sedan pysa iväg likt en katt med senap i arslet. Nu blir det fotbollsträning utomhus, endast 5 minusgrader så det lär blir kanoners!

Är det någon fler som ska till Kådbalis i helgen?

Hej dooo


Dagens:


Våran kära Anders fyllde år i helgen. Några klasskompisar bestämde sig för att skrapa ihop lite para och köpa en oförglömlig och personlig present till 18-åringen: En knulldocka! De hade knäckt hans kod till skåpet och lagt in bruttan där, så när han sedan öppnade skåpdörren skulle han mötas av en riktig glad överraskning. Resultatet blev dock inte som väntat - han blev tydligen rätt sur, smällde bara igen skåpet och gick argt därifrån.

I matsalen diskuterade jag, Maja och Frida denna händelse då Frida utbrister:
- Men varför blev han sur?! Jag hade ju bara blivit glad?
Maja, jag: - Ja, det var ju bara en rolig grej.


- En stund senare -
Frida: - Men seriöst... Finns det knulldockor för tjejer?


En kort stunds tystnad infann sig, innan vi sedan kollade upp på varandra och brast ut i ett rungande skrattanfall!


Frida, mellan skrattet: - Hahah, eller alltså. Jag vill inte ha en. Jag undrar bara, alltså hur de ser ut osv. Eller alltså... Jaa... om.. Ja... *mummel*
Jag: - Inga bortförklaringar nu Frida! Du har sagt nog...


Det går framåt!


De som har läst min blogg under de närmaste två veckorna vet om att jag stukade min fot rätt illa under en fotbollsuppvärmning. I samband med den skitkorven så drog jag även på mig en äcklig förkylning med feber och hela fadderullan!

Jag började träna basket lite smått förra veckan, men har tagit det lugnt eftersom att foten har varit väldigt uttänjd (ligamenten på yttersidan, alla tre). Men tog jag mig i kragen och bestämde mig för att börja om igen. En halv mils-löptur blev det, och jag kände mig verkligen on fire! Jag hade hur mycket energi som helst och hade lätt kunnat springa det dubbla. Men för att vara på den säkra sidan så hejdade jag mig och började lätt.

Idag hade jag både basket- och fotbollsträning och det gick också galant, utan känningar. Så nu kör vi igen, jag är mer motiverad än tidigare också!

Förresten! Jag har märkt att jag har fått en hel del nya besökare. Jag funderar på att skriva en liten presentation eller något - something I haven't done before. Om inte annat så kan det ju vara kul att gå tillbaka och jämföra hur man har förändrats om några år! Det får komma senare någon dag.


Påsklovsplaner so far


Blir att fara med min älskarinna Matilda till Kåbdalis torsdag - söndag. Vad anser vi om det?
Jo, fett nice! Kan inte gå annat än suveränt på helt fel sätt.

2 dagar kvar, woop woop!
(Tur att någon är vaken. Självklart menar jag påsklov och inte sportlov, hehe! Tack för tipset :)


SEMIFINAL!!!


YES!!!


Sköna låtar just nu:

Som de flesta kanske vet, så har jag ändå en rätt bred musiksmak. Jag gillar det mesta! Dock så har jag ju mina favoriter, så som Beyoncé framför allt! Jag vet inte riktigt vad det är för stil jag gillar, men med ett skönt beat så kommer man långt i mina öron, hehe.

Här är några låtar som jag lyssnar på just nu:
Den svenska björnstammen - Trumma trumma



B.o.B - So Good
Åååh, snacka om feel-good-låt!


J Lo ft. Pitbull - Dance again



Pitbull - Back in time
Sjukt skön låt egentligen, det här är låten till nästa Men in Black-film som kommer ut snart. Inte för att jag bryr mig om det, låten är bara grym och jag gillar Pitbull.



Neon Hitch - FU Betta
Första gången jag hörde den här tyckte jag att den lät astöntig. Men nu när jag har lyckats lyssna på den några gånger så är den ju riktigt bra!



Justin Biebier - Boyfriend
Detta var en överraskning! Visst han är en sjukt talangfull kille - men hans musik har bara inte fallit mig i smaken. Men då jag hörde denna låt så fastnade jag till lite. Så även om du annars inte lyssnar på honom, så ge den en chans. Lyssna heller inte för mycket på texten, den är sjukt smörig. Men beatet, som sagt, och helheten är riktigt bra!



Dj Pauly D - Night of my life
Jersey Shore. Behöver jag säga mer?


Såhär kommer jag lukta i sommar:



Yes, äntligen har jag hittat min sommardoft! #2 - The Sensual Fragrance. Jag stod och valde mellan den och #4 (lila) The Stylish Fragrance. (50 ml 499:-)

Så i sommar blir det att växla mellan den och Escadas Sexy Graffiti - även den ganska fruktig och söt. (50 ml 585:-)


Söndag


Tjena! Idag är jag rätt slut, jag sov inte många timmar i natt. Gårdagen blev ändå helt okej, vi grattade Mikka lite snabbt och vidgade sedan våra vyer, träffade lite nya människor så att säga. Men även det var trevligt! Sedan tog vi taxi till Östermalm och stannade där och umgicks med Robin.

Idag har jag hunnit ta' det väldigt lugnt, käkat originalmål och bara njutit av söndagens äventyr (haha). Jag funderar på att åka med pappsen och kolla på basketmatch (LF Future), men det återstår ju att se.

Förresten, tack för alla fina komplimanger som jag har fått från alla di håll och kanter angående mitt hår! :) 


RSS 2.0