Packa pappas kappsäck

(Bilden är från Turkiet förra året)
Jag håller på att packa nu. Eller nja, för tillfället tog jag en liten paus. Imorgon 07.00 ska jag sitta redo i bilen för att åka mot Luleå Airport som det så luxuöst heter. Sedan hoppar vi på ett flygplan för att sedan landa på Arlanda, Stockholm. Där kommer jag förhoppningsvis att träffa min underbara Vickan som arbetar där. Efter ca 6 timmar så far vi sedan. Destination: Grekland, Chania.
Resefeber? OM JAG HAR. Jag har ju typ haft countdown sedan Januari månad, hehe. Jag är alltid så. Resor är det bästa jag vet! Men nu ska jag återgå till mitt arbete.
Puzz.

ONEPIECE.SE

Är ganska sugen på en Onepiece nu när hösten och kylan knackar på rutan. Jag har spanat runt och är rätt inne på det här med rosa. Här har ni de jag funderar över:



De går på 1400 - 1600 riksdaler. Jag tänkte spana på en i Grekland also, men om jag mot förmodan kommer utan någon hem så klickar jag nog hem en senare bara.


LULEÅKALASET

Lilla Luleå har haft sin årliga lilla festival. I år bjöds det på artister såsom Motvits, Adam Tensta, Daniel Adams-Ray, the Poodles, Håkan Hellström, Caroline af Ugglas, Mustasch (stavning?) osv. Jag hade det väldigt roligt med olika människor, framför allt Linnea, Frida Modig, Linus, Sofia, Hanna och Caroschka. Here comes some photos:


Movits!


The Poodles


Haha, jag och min fina pingla som poserar med alla utom sångaren i the Poodles!


Hahaha!! Historian bakom: Sångaren i the Poodles - gubben på bilden - gick och ställde sig rätt framför oss på scenen. Där började han peka, flirta och stirra ögonen ur sig mot mig! Jag och Carro blev helt ställda och ba: vaa?! Så gjorde han ca 4 gånger. Efteråt gick vi förbi och skulle ta ett kort med bandet och då sa han (innan vi hann fråga om kort): "Men tjena, sötnosen från scenen! Klart vi ska ta ett kort! Kom och sätt dig här *klappade ivrigt på sitt vänstra ben* Så där satte jag mig lite osäkert och försökte se avslappnad ut haha! Carro står bakom som min livvakt haha! Det glömmer vi sent...


Linnea och jag!


Me and my love!


Caroline af Ugglas


Chillade lite med Adam Tensta & co.


De kom och frågade oss var det var efterfest, hehe...


Frida, Linus, jag.


Här träffade vi på lite känt folk.


Hänabanäna!


Guuurls! Sofia, Linnea, Karin, Frida och Hanna!

Sommaren är slut?

Visst gick det snabbt? Helt seriöst så hann jag inte ens reagera på att det hade blivit sommar för än den var över.. Nåväl, det har varit en bra sommar - angående vädret alltså. Det har inte regnat mycket alls, men samtidigt har det inte varit sådär rekordvarmt som jag bara älskar.

Well well, sommaren för mig har varit ganska fullspäckad och det är väl därför det har gått så snabbt! Först tre veckor sommarjobb som fotbollskoleledare och stekare på La playa del Sunderbyn (vi låg mest på stranden och njöt av vädret). Efter det gick det inte många dagar så fyllde Jempan 17 år och pang boom så var det Gothia cup helt plötsligt!



Sedan var det bara hem och ladda om batterierna för att fyra dagar senare fara iväg till Umeå festivalen (också det en fotbollscup). Där blev det silver. Helgen efter det var det Luleå Kalaset.



Och nu sitter jag här som en annan soffpotatis. Idag fyller min far år t o m. Sedan händer det inte så mycket mer förutom att jag tänkte förlänga sommaren med två veckor och far alltså till Grekland på Söndag.

Med det mina vänner, vill jag inte säga nå mer. Eller jo, jag tänkte ladda upp lite bilder från LK och kanske Gothia. Vi får se.
BYE!


RSS 2.0