Om jag fick vara någon annan för en dag...

... Skulle jag ha valt Beyoncé Knowles.

Den bruden är i mina ögon, som jag har sagt tidigare, helt perfekt. Hon är en av världens snyggaste kvinnor med världens bästa sångröst! Hennes utstrålning är typ värd att döda för! Typ.

  
   

Att se henne live står på min att-göra-innan-jag-dör-lista.

Och hade jag detta (se klipp nedan) inträffat mig... Vore jag världens lyckligaste person.


(om det inte funkar så kolla här http://www.youtube.com/watch?v=5Di32l79qoM)
AAAAH!


Nej, seriöst. Jag är så galet avundsjuk på Beyonce så det är ju inte klokkt!
Hon är en gudinna, helt klart.

ma biggest idol, i love her.

Men NU blir det B&J som jag skrev i förra inlägget, haha!

FERVELL!


tjiaA!

elO'! 
Jag hade nästan glömt bort att jag hade en blogg tills igår tror jag det var, så det är verkligen på tiden att jag slänger in ett inlägg.

So, what happened so far?
- Skolan har börjat.
- Robert har flyttat långt ner till södra sverige och pluggar till golfproffs.
- Hanna heter numera HHHandikappHanna eftersom att hon har opererat knäet. Hon hoppar numera på kryckor och har en konstig grejamojj 24/7 runt hela vänstra benet. Hon är ganska snarlik Forrest Gump som liten, ni vet när han är en haltalotta.
- Basketen har dragit igång lite smått.
- Jag har klippt topparna (idag faktiskt). Det blev ganska kort, så all längd jag fått i sommar är nu som bortblåst! (n)
- Ryan vann
50 cent: The money and the Power.

Jag vet inte varför jag skrev det sista, det kan ju vara bra att veta. Nu ska jag i alla fall ta min Ben & Jerry (baked alaska om jag inte har fel) och ladda inför skolan imorgon 08.45.

BEYJ.


hej alla vikingar!

Tänkte bara säga att idag har Jennifer dunderstädat i sitt rum! Eller okej, jag vet inte om det får stavas dunderstädat, rensat är väl ett ord som passar bättre.
Jag tänkte bara meddela alla det, så ni inte tror att jag alltid lever i en svinstia. För det gör jag inte. Oftast.

Snart kommer nog Robert och får kolla in det, det blir väli' bra för det var dundersuperduper-längesedan jag såg den filuren! :(

hejs!

jag lever

Nu är jag hemma igen.
jag har hunnit haft barbieparty, tagit guld i UFF (Umeå FotbollsFestival) och farit tur-och-retur till Norge. Jag uppdaterar mer om allt det där någon annan dag.

Nu ska jag bara känna lugnet. Jag vet ej om jag ids blogga något just nu, det kommer ändå bara bli svart och neråt. Det får jag också skriva mer om någon annan gång, jag orkar inte nu. Jag väntar på att det värsta ska släppa snart.

SHALOM.

RSS 2.0