1:a advent!

Wow, nu är det första advent igen. Jissus, så snabbt tiden går! Dagen spenderades med min vän Hanna. Vi vaknade, for in till stan på skyltis och sedan gjorde vi PEPPARKAKOR!:D

Vi åt skitmycket pepparkaksdeg, så nu kan ingen bli snällare än oss! Nu ska jag till Hanna, men det kommer bilder senare från julbaket!

AUFWIDERSHEN!


fredag = fredagsmys?

Jag älskar fredagar. Det är helt klart Jennifers favoritdag.
Men så, vad att göra? Jag hade stora planer där vid 18.00 då tacosen låg lagomt tjockt i magen på att kanske dra ihop något gäng, gå på bio, dra ut med någon och ha allmänt skitkul eller kanske gå hem oinbjuden till någon kompis och våldgästa... Men varför slutar det då alltid med att allt bara förblev en tanke?

Jo, likaväl så satte jag mig vid TVn för att ha något att göra innan jag drar igång med det jag hade planerat. Jag fastnar framför KENO (KUNG KENO blev nr 27) och sedan tv4 norrbotten för ännu fler hemska nyheter. När jag tyckte att hemskheterna blev för mycket så slog jag på den gamle rockdängaren GH från året -08 och dammade av och polerade mina, numera, rostade GH fingar.

Ja, nu får det väl bli en hemmakväll med morsan iaf. Bror och far är på hockeyträning och ja, en helt vanlig kväll helt enkelt...

VARFÖR HÄNDER DET SÅ SÄLLAN NÅGOT?! Om det är någon som vill hitta på något så är jag öppen för förslag (fast inte på söndga för då äre det traditionella pepparkaksbaket med Hanna, det är då vi välkomnar julen med pyntning också!). Även om du är någon från the good old times eller personen i framtiden som jag ännu inte mött ännu. JAG HAKAR PÅ! :'D


Sitter vid min brors dator och kollade igenom om det fanns någon rolig och passande bild till detta inlägg. Men hockeyfantast som han är så var den här bilden den mest passande, och det säger nog sig själv...

VAR ÄR VÅRAN VÄRLD PÅVÄG?!

Ja, käre nå'n!
Efter träningen när jag stod och fetchilla i duschen till avslappnande musik på radion så kom plötsligt ekot upp. Jaha, tänkte jag, få höra vad lilla landet lagomt har för nyheter att bjussa på idag då. Helt plötsligt när jag hörde nyhetsankaret läsa upp första nyheten var det som om det nyss så rykandes heta vattnet som porlade ner över mig plötsligt blev iskallt. Här är orsaken:

Pojkar, 12 och 13 år, tagna för våldtäcktsförsök...
Klicka på texten ovan för att läsa om det på aftonbladet.

Herregud alltså! Min lillebror är ju 12, han fyller 13 i januari. HUR I HELA VÄRLDEN KAN DET HA GÅTT SÅ SNETT!? Jag blev helt yr när jag stod där i duschen att jag var tvungen att sätta mig ner. Då slog det mig: Var är alla superhjältar och förebilder tagit vägen? Media sprudlar ju idag endast av hemska nyheter, och ingen gör något!

Vi behöver en stark person, såsom Martin Luther King jr, Nelson Mandela, Mahatma Gandhi eller Dahlai Lama, och i dagens samhälle är det verkligen brist på sådana.


Seriöst, snart kanske det går så långt att min bägare rinner över, och då kanske det är mig ni ser på landets alla gator och torg med stora plakat i mina händer, med texten: CHILLA MED HEMSKHETERNA!


Men 12 och 13 år...

Äntligen fredag!

Tjohej, nu var det länge sedan som jag slängde in ett smäxigt litet inlägg. Men som den gamla klyschan lyder: -Bättre sent än aldrig! Idag hade vi adventsfirande på skolan, och med det menas en skoldag som börjas ute på skolgården framför en stor brasa med en kopp (äcklig i mitt fall) varm glögg och pepparkaka i handen. Det är verkligen ett supermysigt sätt att börja en fett skön fredag på! Sången som sedan var inne i skolan stor jag, Matilda, Jossan och Elin för.

Sången gick ok. Jag hade missat att vi hade uppsjungning klockan 8.00, så när jag 20 minuter sen kom intraskandes på skolgården så knackade en vildsint, uppjagad och galen Matilda på fönstret vid musiken. Snabbt som bara den, med en känsla av oråd i bakhuvudet, skuttade jag in och möttes av fyra lättade och smått irriterade ansikten bestående av MiA, Jossan, Matilda och Elin.
MiA: Jadu Jennifer, du är 20 minuter sen. Vi skulle samlas här 8.00 i morse!
Jennifer: Oj, det hade jag ingen aning om!
MiA: Jasså. Jaja, du hann inte med uppsjungningen men nu räknar jag med att du redan har värmt upp rösten. Så då kör vi!
Jennifer tänker: heheheh, värmt upp? Räknas en kopp te...


Hursomhelst blev det ett OK framträdande. Jag hatar som sagt att sjunga på morgnar, hur man än försöker vrida och vända så låter det verkligen inte lika bra som 5 timmar senare! Men jaja, det är sådant man får ta. Jag sjöng inte lika högt som annars, och kunde inte ta i lika mycket eftersom att jag var osäker i rösten.


Men det blev ett lagomt framträdande somsagt. Jag kanske lägger ut när vi sjunger sedan.

Lucia och jul på intåg!

Idag hade vi, på vår skola, vår andra luciarepetition och efter varje repetition längtar jag bara mer och mer efter lucia, och såklart efter julen! Den här gången röstade vi också allesammans fram årets lucia, men vem det blev kommer jag inte att avslöja ännu. Jag kan säga så här, tåget kommer se snyggt ut!

Här är mina tre favorit låtar till årets luciatåg, men det är fortfarande osäkert om alla kommer att vara med.



Den här första är min favorit av de tre. Och ja Josefina, jag älskar Carolas jullåtar!
(hoppas jag får solot på den här)



Den här låten är också jättebra, men 100x bättre när det bara är Carola som kör.


Den här gamla godingen är ju såklart stenhård! Inget tar den. :)


På fredag har vi "första adventsfirande" och då ska jag, Matilda och Jossan köra den här underbara låten nedan. Fast vårat är bättre än Jöbacks!

Gå inte förbi


TACK NAPOLEON!

Satt och gick igenom läxan om märkesåret 1809 (året då Sverige och Finland blev två länder) då jag plötsligt fann mig själv så tacksam till Napoleon. Tacksam, lycklig och lugn! För det är ju tack vare han som vi i Sverige slipper dela landet med bleka finnar, oh yeah!


Så tack Napoleon din gamle stormaktsgubbe. Tack för att du bussade ryssarna på dåtida Sverige-Finland, så att Sverige idag slipper prata muminspråket. Tack. Tack. Tack!


Vilken heting!


bästa vän.

Hanna Westerberg.
Fy vad kul vi ska ha i vinter. Vi tar tillbaka det vi tappat lite, och så kör vi järnet nu! 
Tokigast än tokigast, Galnare än galnast, bättre än bäst.
Norrbottnisk kämpaglöd broder.

Som vårat lilla motto lyder:
A good friend will come bail you out of jail,
but a true friend will sit next to you and say:
"We screw up, but we had fun!"

Jag älskar dig ketchup!


Slutresultat

Kalix vs. Sunderbyn
55 - 64

Skellefteå vs. Sunderbyn
19-80


två vinster, heeeeerlikt!
(om ni undrar varför vi inte gjorde fler poäng mot skellefteå så var det för att vi inte fick för maria, haha)


Fredagen den 20/11 -09

Jahapp då var det fredag igen. Fast egentligen kan jag nog inte skriva vilken fredag som helst, det är ju fredagen med stort F. Fredagen då New Moon visas på bio helt enkelt. Jag såg idag att åldersgränsen sänkts till 11 år, och det är väl ganska rimligt tycker jag.
Apropå New Moon, imorse läste jag en epa Kuriren-recension om filmen av någon epa medelålders-norrländsk-kvinna som tyckte att den var överdriven och absolut skum. Den var tydligen en blek tvåa. "Jaha" tänkte jag då, "och vem är du att avgöra det din tradiga... nånting..."

Nu om en ca fyrtio minotas så äre avgång till Kalix sporthall för basket match. Känner mig inte pepp just nu, jag ville inte spela den egentligen för jag gillar inte det laget. Om vi säger såhär: De är gode bra på att klaga och vara allmänt skrattretande. Men som sagt, de vann inte en enda match över oss förra säsongen så jag förstår nog att de är lite småbittra över sig själva. Men sådant är livet, utvecklas mer och klaga på er själv innan ni börjar klaga på domaren, tränarna och motståndarna små vänner.


PEACE OUT.

Jennifer och Sofias reklamfilm, ute nu!

Här är den omtalade reklamfilmen som vi har pysslat lite med.


HAJK.


L O V E

Victoria + David
=
Sant


Och det kära vänner, det gjorde min dag.
Nu längtar jag till ikväll då jag ska bjuda paret på en kärleksfull äppelpaj som jag har konstruerat alldeles själv. Och ja, de kommer älska den! (Jag har nämnligen tjuvsmakat)


Poweryoga!

Hej, nu är det jag Jennifer igen, eller borde jag säga Master Yoga? (istället för Yoda)
Jag har varit och kört PowerYoga idag, eller i eftermiddags, och det är verkligen att rekommendera! Jag kom dit helt trött och slut med absolut 0.00 ork i kroppen och tänkte att "Nä, det här kommer att bli min död. Jag kommer att dräpa mig!" Men vet ni? Ut från salen gick jag med ny energi och ork! Det funkade, jag kände mig tankad!
I vanliga fall brukar jag gå från träningspass helt slut och med noll energi kvar, men det här kändes som tvärt om + muskler tränade! Allt i ett liksom.

Fast det var nog inte min typ av träning. Det kan vara kul typ en gång i veckan, men inte mer för mig. Jag gillar mer när man är helt slut och svetten rinner! Fast jag gillar P-yoga också.



Allt det där klarade jag av, kanske ej lika graciöst men...


Nepp, nu ska jag försöka mig på en tidig kväll!

kaschmock!


positivt tänk:

Visst är det härligt när man har en riktigt tight vän?
Visst är det härligt när man vaknar pigg?
Visst är det härligt när man hittar en ny, grym, låt som man kan lyssna på om-och-om-igen?
Visst är det härligt när man skrattar så att tårarna sprutar?
Visst är det härligt när man får beröm och komplimanger?
Visst är det härligt när man faktiskt är nöjd med sig själv?
Visst är det härligt när man har en vän som aldrig sviker?
Visst är det härligt när man mår som bäst?



LESS [varning för äckligt tråkigt inlägg]

no sleep, äckelfiket hela da'n, äckelmat, äckelladdaren borta, äckelläxor å äckliga kläder över HELA RUMMET. Ingen reda här alltså.

Juste, plus i kanten är    . Jag är fruktansvärt less och besviken på dig. Jag har kommit fram till att våran grej var underbart bäst, men vi (du) har släppt det där nu även om du säger [läs: skriver] något annat. Vad du än kommer med för dumma förklaringar så har jag gett upp dig nu. Så lev nu ditt liv, utan mig. Men den här gången kommer jag inte finnas där för dig när du faller som du har nämnt, eller var det också bara påhitt?

LESS ÄR ORDET! :'D


Stina - hamstern, myten och legenden.

Haha, fy vad jag hade kul åt Stina idag. Hon härjade och höll på som aldrig förr, och när hon hittade ytstyrseln till min och Sofias reklam film så började hon dampa och göra VÄRLDENS HAMSTER-grimaser! Hon liknade Hamstern Rolf i Bolt, ni vet coolingen i hamsterbollen?:D

Å när jag skulle filma, just när hon fick för sig att strimla min dikt, så fick hon sprätt å gick och ställde sig i ett hörn, -mitt under lektionen! Hahaha! Patrik fick liksom aldrig kontroll på oss den lektionen, haha!

Å här är klippet:


reklamdag för mig och sofia.

Idag körde jag och Sofia på stenhårt med Använd kondom-reklamen. Vi hann till och med spela in allt! Nu återstår bara redigeringen...

Jag hann inte blogga idag, eller jo nu. Har tom gjort en vlogg, men den var så gräsligt ful så... usch! Men jag har en bra SPOLNING!:D

Juste, glöm inte att kolla in Stina i nästa inlägg!



Moi som törnrosa innan vi ändrade lite, vi tyckte att det blev för vågat.
Har dock ej kronan på mig där.


LHF - SAIK

Det blev inge' p-yoga. Jag körde armstyrke istället, så nu är jag starkare än självaste Pippi Långstrump!


Nu äre LHF - SAIK på G, efter första perioden står det fortfarande 0-0.

Men jag är inte orolig, Luleå tar hem det här. ;)



PowerJennifer!

Nu ska jag skynda mig mot HELEX och köra poweryoga. Jag säger bara en sak:
Önska mig lycka till!


Vad sägs om en dagens spolning?

Sitter och ska just börja med spanskan och lite idrottsläxa, men jag funderar redan på att ta en paus innan jag ens har börjat och göra en dagens spolning.
Vad sägs om det, huh?

DunderuppdaterarN!

Fick några kommentarer från Nathalie och Ellen bland andra att jag har blivit så himlarnS high på att uppdatera, och vet ni? Det har jag ju! Jag kommer ju snart att ligga på topp-tio-listan bland världens bästa uppdaterare, Kissie ringde och sa det igår! ;)

Fast nu är det ju som sagt inte helg längre, det är en tråkig måndag. En vanlig början på en vanlig vecka helt enkelt, och det betyder att jag inte är tillgänglig att uppdatera lika stenhårt som på helgtid.

Men, kul att någon la märke till det iaf!

Skenhelig/dubbelmoral

Skenhelig och dubbelmoral är två ord av många som beskriver:

Att säga en grej men sedan göra en annan.


Och sådana personer blir jag grymt uppretad och rent av irriterad på, och i den här situationen känner jag mig faktiskt sårad också. Jag gav dig en andra chans, kommer du ihåg det? Jag trodde att det var av din egna vilja, jag hade inte sagt ett ord om det! Allt kom från dig, trodde jag. Men sedan, i ett öjneblonk, så blinkar du bort det.
Det var bara ord, va?

Du vet vem du är.
Jag finns att prata med, på alla andra sett förutom sms och msn, för där har jag redan lärt mig att du spelar ett spel. Att det du säger inte betyder något...


Åh, nu ska det bli kul och skönt att dra till mormor i helgen och bli ompysslad.
- Sånt gillas skarpt! :D

TJINGELING!


Världens största bloggare(?)

Världens största bloggare heter Tavi (som bloggnamn iaf).
Denna söta tjej är 13 år och kommer från USA någonstans.
Hon har haft runt 4 miljoner unika besökare dagligen(!), men nu tror jag att det har lugnat sig lite.

För att komma till hennes blogg så klicka bara på bilden nedan:



Det ni, inte illa för en 13-åring.


Uppdatering!
Såg just att Dessie hade ett liknande inlägg, men jag kan lova att jag inte hade kollat och coopat från hennes blogg!


Skön och avslappnande låt.

Men en skön kille som sångare! :-D

(rykten går om att han ska vara ytterst populär bland kvinnorna i sitt hemland!)


Udda nyheter

Trägen vinner
68-åriga Cha Sa-Soon i Sydkorea har äntligen klarat sitt skriftliga körkortsprov, och rimlige bör hela världen gratulera: det var först efter 950 försök som hon lyckades!
Enligt körkortsmyndigheten i Jeonju har hon skrivit provet nästan dagligen sedan april 2005 till en kostnad av över fem miljoner won (30 000 kronor). "Jag har skämts så för alla kuggningar men kunde bara inte ge upp", sa Cha som behöver körkortet för sitt arbete som grönsaksförsäljare.


Kalsonger stängde bibliotek
Biblioteket i finländska Tammela har tvingats stänga på grund av ett par kalsonger. Kalsongerna tycks ha hamnat i avloppet och täppte till rören i höghuset där biblioteket ligger. Därefter rann avsloppsvattnet ut i biblioteket i nedersta våningen. Hundra kvadratmeter täcktes av avloppsvatten. De nedre bokhyllorna blöttes ned och böcker förstördes. Biblioteket beräknas vara stängt mellan 2-6 månader.


Treårings offer får ersättning
En treåring från Liverpool-trakten har tilldömts ersättning från brittiska brottsoffermyndigheten för att ha misshandlats - av en annan treåring.

Saffran
För att få fram ett kilo saffran krävs 150.000 blommor. Priset blir högt - ett kilo kostar mellan 64.000 och 72.000 kronor i butik.

källa: N Kuriren

LÄSKIGT! *varnar känsliga läsare*

Nu vid middagen fick jag höra om en ganska läskig grej som tydligen hade hänt i natt
- I MITT RUM!

Igår kväll/natt så hade jag gått och lagt mig kring tio i ett. Redan klockan ett hade jag somnat och det kan min mamma bevisa som kom in och tänkte tala om att hon skulle gå och lägga sig då. När min mor sedan just hade somnat vid halv två, så vaknade hon till av att min skrivbordsstol höll på att rullas i mitt rum, precis som om jag satt vid datorn och rullade fram och tillbaka. Just när hon hade tänkt gå och kolla vem det var som satt vid datorn så slutade det...

Nu tror nog 90% av alla som läser detta att det måste ha varit jag som gjorde det i sömnen, men det är högst omöjligt eftersom:
- Att jag aldrig, i hela mitt liv, har gått i sömnen.
- Efter svinsprutan så hade jag fortfarande så ont att jag vaknade varje gång jag rörde mig. Så att liksom kunna ställa mig upp var helt omöjligt!
- Jag sov som en stock.


Nu är då frågan:
Vem eller Vad var det som satt och rullade i min skrivbordstol klockan 01.30 den 15/11 -09?


Segerns sötma

Sunderby SK - Arvidsjaur BK(?)
107 - 18


MATCHDAGS!

Nu ska jag ta och byta om.
15.30 är det nedsläpp mellan Sunderbyn - Arvidsjaur och jag kan känna lukten av sunderbyns vinst.
Så, har du inget att göra, pallra dig till sundis.



TAGGA, TAGGA, TAGGA!


Uppfräschning!

Var lite småless på den gamla designen så då fick jag ta saken i egna händer och reparera detta.
Det må se ut som det gör, men jag är inte den personen som lägger ner timmar åt min design alltså. Jag är inte så kreativ av mig, bara om jag måste.
Men eftersom att jag inte äger en proffsblogg, så orkar jag inte göra en proffsdesign.

Nu ska jag nog käka lite krossad choklad-glass och kanske se någon skön rulle på tv:n. Jag ska kurera mig idag som sagt, så att jag är spelklar inför imorgon!

AUFWIDERSCHNITZEL!

Årets julklapp

Årets julklapp beräknas bli:



Jag vet inte riktigt om jag hade blivit så överlycklig om jag hade fått en spikmatta i julklapp, men tydligen så är det en bra idé.


Gamla goda tiden!

HAHAHAHHAHA! Jag hittade just värsta egobilderna som jag hade suttit och knopat ihop i paint när jag var typ 10! HAHHAA! Och ja, det är tillåtet att skratta åt de!





Bilderna visar ganska bra vilken liten sessa jag var när jag var mindre...


Vem vill inte fara till en paradisö?

Hojja, jag vill så gärna fara iväg till en paradisö eller typ Thailand och bara steka, shoppa och känna lugnet! Så, om det är någon som har extra mycket cash i fickan: -Bjud med mig!

Här kommer lite ögongodis för oss bleka svenskar som har samma längtan som jag...



                       


svinnatt!

De hade varnat mig. Den första natten var inget att leka med. Och vet du vad? De hade rätt...

Jag hade stekhet feber, kunde inte sova, ont i varje kroppsdel, fann inget sätt att ligga på, yrade, kunde inte ställa mig upp, kuddarna var för varma å blev aldrig svalkande å det hela kändes som att det utspelade sig i jordens stekheta mittpunkt! 

Svininfluensan drabbar oss alla olika och jag är väl ett grymt skört offer. Om jag drabbades så här hårt av en kanske 1 ml stor dos, vad skulle då ske om jag fick den på allvar? Det vill jag inte tänka på för tillfället.

Men som Hanna sa, det händer bara de bästa! Känn på den ni! Nej, usch där blev det lite väl mycket Kissie över det hela. -.-'

För er som undrar så mår jag mycket bättre nu, men ska nog ända ta det lugnt idag så att jag kan spela matchen imorgon!



knorr, knorr!

Svininfluensasprutans biverkningar

När jag berättade för robert att jag hade varit en duktig flicka som hade tagit sprutan, fick jag den här länken:



Vad säger man? Jag vet inte om det är seriöst, men han verkade då övertygad om det.
Jag var typ nära på att börja gråta! Nu när jag kommer ut med att jag har tagit den så regnar det bara läskiga biverkningar från folk som har varit med om än det ena, än det andra.

Jag känner mig lugn...


denna eviga hårfärgsfråga som alla kör med...

Jag, Jennifer Blondinen Nilsson, funderar nu över min hårfärg. Jag funderar på att bli tråkig brunett för ett litet tag, eller kanske stay safe?


Jag ska fixa mitt hår strax, frågan är bara:
 
SNYGGARE BLOND
eller
NYARE BRUN?


broder...



Ikväll skulle bror på hemängsdirro, haha!
Jag är nog inte den enda sunderbybon som har pinsamt gulliga minnen därifrån?


Härligt, händiga, hängpattar!

Jag och Hanna hade lite att göra på matten:)


Schvinenschpruten!

Då var det gjort! Jag m. familj drog in efter skolan och tröck in svinsprutan idag.
Jag var faktiskt inte så nervös. Jag trodde att jag hade kommit över min enorma rädsla för sprutor som jag hade när jag var mindre, men när kön sakta minskade och offrena framför mig bara blev mindre och mindre började oron och rädslan stiga. Till slut när jag väl satt där hos tanten med skakande ben och problem med andningen så var nervositet ganska stor. Jag försökte spela cool och inte göra en stor grej av det, men med den träningsvärk jag redan hade i armen sedan tidigare hände det ofattbara...
Hon stack in nålen i armen, själva sticket gjorde inte ont, men när vaccinet väl trycktes in: AJ VILKEN SMÄRTA! Det kändes som om armen skulle sprängas. Som att du sticker en nål rakt i värsta lårkakan eller blåmärket! Som tusen nålar på ett stort fett blåmärke ungefär. Sedan kändes det som om armen skulle spräckas på just det stället, och jag ville bara skrika rakt ut! Men jag bet mig i läppen och grimaserade istället hårt. När tanten sedan skulle rengöra och stoppa på plåstret så skrek jag till för att smärtan var för outhärdlig...

Jag är glad att jag inte behöver ta den igen, som min bror till exempel (han är 12). Usch nej, det var ingen hit att ta det där. Jag är glad att det skyddar i 13 år iaf!

För er som undrar så är jag bara lite öm just nu, känns som träningsvärk, men jag överlever;)

I brist på annat...

Har egentligen tid för att göra klart ett matteprov och en tvreklam för kondomer, men när man är så duktig att man redan är klar med matteuppgiften om Nisses kaninbur (ja du läste rätt, vi ska konstruera en kaninbur) och reklampartnern Sofia är sjuk så finns det inte mycket mer man kan göra än:
... att finurliga och föreviga sig i skolans macdatorer!


Oops! Nu kommer läraren, och jag har lunch! :)

REKLAMTIME!

Yes, nu blire' reklam!


Judith och Judith, ma bitches!


Fredagsmys



Norrlands Guld


Icareklam, Nakna kocken


Icareklam, Roger rymmer.


Icas egna varor


Dagens hiss!

Heter Patrik Nilsson.
Varför då?
Jo, för att han håller på att fixa spotify till mig. Mer sådana gärningar i vardagen, FY VAD JAG ÄR LYCKLIG NU!


Jewnnifers vlogg:

WEHI! Mitt första vlogginlägg!
Jag är självklart SUPERSERIÖST, så ta det med full seriösitet tack!


FRIENDS DON'T LET FRIENDS DIE!

Those are all very beautiful words 
But actions speak louder 
In case you haven't heard, I'm all alone 
While you're out on the town drinkin' with your friends 
You can say all these beautiful things 
But they don't mean nothing 
No, they don't mean a thing 
Gotta back it up 
But you keep backing down 
Tell me how this ends 

If you think it's possible then anything is possible 
But I think you're impossible 
I hope you prove me wrong 

You only call me after you've had a few 
You only want to hang out when you've got nothing to do 
Don't tell me you love me and act like you don't 
Oh, if you really want me you just gotta let me know 

Same old thing happens every night 
You get me going, and then you say goodbye 
I'm heated up 
And you just leave me there to take care of myself 
Don't get mad, don't get all wound up 
Just get your act together, or baby give it up 
Just let me know if I should hit the road or if you want my help 

If you think it's possible then anything is possible 
But I think you're impossible 
I hope you prove me wrong 

You only call me after you've had a few 
You only want to hang out when you've got nothing to do 
Don't tell me you love me and act like you don't 
Oh, if you really want me you just gotta let me know 
You only call me when there's no one around 
You only wanna come up when you know I'm going down 
Don't tell me you love me and act like you don't 
Oh, if you really want me you just gotta let me know 

You gotta show me you mean it, if you really mean it 
You're talking to me like you mean it, and I don't believe it 

You only call me after you've had a few 
You only want to hang out when you've got nothing to do 
Don't tell me you love me and act like you don't 
Oh, if you really want me you just gotta let me know 
You only call me when there's no one around 
You only wanna come up when you know I'm going down 
Don't tell me you love me and act like you don't 
Oh, if you really want me you just gotta let me know

*Varning för årets tråkigaste inlägg*

Ja, nu är jag hemma efter en fullspäckad dag på skolan, som jag självfallet inte orkar rabbla upp som ett mantra!

Nu har jag just gjort klart alla läxorna och det känns då verkligen skönt att bli av med de. Nu ryker pannkakorna från köket alldeles färska, och efter det ska jag klinka lite piano och dra till helex för ännu ett fullspäckat pass.

HEJ!:)

Slutresultat av ensam mamma söker:



Nu har jag kikat igenom både när de valde och tre månader senare. Detta är resultatet:


Ulrika valde FotbollsLasse. Ingen stor nyhet om du frågar mig, de hade något på gång redan efter första programmet ju? I dagens läge lever de i distansförhållande med 25 mil emellan sig, men det funkar!


Helena valde Oscar, 25 åringen med hockeyrumpa you know? De har iaf just flyttat ihop och bor hemma hos Helena med hennes barn. Det var om henne som den största debatten väcktes, hon är 37 (med äldsta barnet på 17) och valde ut killar i 20-års åldern.


Och Madde då, Sveriges härligaste kvinna om ni frågar mig. Hennes val var jag väldigt osäker på, jag hade ingen aning i princip! Men beslutet var ändå inte så chockerande när man tänker efter. Ingen av killarna var kärlek nog för henne, så hon valde att dumpa bådaWAY TO GO GIRL!


nya funderingar...

Nu börjar det dra sig mot vintern och det betyder en uppdaterad design! Saken är den, som jag tror många känner igen sig i:
JAG HAR JU ALDRIG TID.
Och såklart, idébrist så det sjunger om det.

Någon som vill göra en tjänst för mänskligheten, och hjälpa mig med idéer eller liknande? Då hoppas jag att ni vet vad ni bör göra.

SHALOM.

nytränad och nyduschad med ny energi!

Nu har jag kommit hem, och då undrar ni förstås: Hur gick det?

Jo, det gick kanon! Först fick jag mitt lilla kort som visar att jag får komma in dit, sedan visades jag runt överallt och blev besvarad på några få funderingar osv. Sedan körde jag på löpbandet i väntan på mamma i ca 40 min och det gick bra det också.

Sedan begav jag mig iväg mot nya äventyr, - mot Step up. Det var helkul! Även om jag var den enda nya där som aldrig ens provat på step up mitt bland alla veteraner och eliter, så hängde jag med ganska bra. Mamma behövde iaf inte skämmas ihjäl över mig, och det är ju en guldstjärna i kanten tycker jag.

Nog var allt kul och så, men det skulle vara roligare om man for dit med en kompis och härjade. Så, är det någon som har lust att ta ett pass någon dag? Hör av er bara. :)


Nej mina vänner, nu blir det Ensam mamma söker-repris på tv3s hemsida. Skandalöst nog missade jag le grande finale igår. :(

<--- Jätteskojjsig bild på en jätteskojjsig schäj! *klickbar*
MÁS BESOS!

Destination HELEX.

Nu ska jag bara kila iväg och byta om, sedan drar jag mig mot HELEX. Jag har nämnligen två veckors gratis träning som börjar idag 18.30

HERRÅ!


daddy's day!

Tänkte bara påminna alla vilsna och förvirrade själar om att det är en viss familjefigurs dag idag. Vem kan det vara undrar ni då?

Här har ni svaret:






Grattis far.

happy day!

Här är ett gulligt litet klipp från höstlovet i Uppsala med Vickan:



Ett bra sätt att starta dagen på. :)


Bloggtips!

Nu måste jag bara tipsa om en SKITBRA blogg som min k0mpis äger.
Varför är den så bra? Jo för att
- Han är sjukt bra på att uppdatera.
- Han skriver om intressanta saker.
- Han har galet många unika besökare.
- Han har bra tips och motton.
- Den har skön färg och design.
- Han har slitit som ett djur med bloggen.
- Han har många kommentarer.
- Han älskar alla sina läsare!


Så vad väntar ni på?

kolla in: www.pontuzvafan.blogg.se


(Översättning: han behöver en spark i baken för att fortsätta/komma igång)

Snön är här!

Som sagt var så lever jag ju bland skotrar, renar och isbjörnar här i norr. Därför tänkte jag visa vad som har kommit för ett tag sedan! :D

VARNING FÖR SJUKT INTRESSANTA VIDEOKLIPP!


fet nyhet...

Och såhär vaknade jag imorse! :D
  


SPÄNNANDE!!!

Hejdå.


Recept på en mysig och go' tjejkväll.

Nu är jag hos Caroschka och mikaela och socialar mig.
Det är lite FF här, så då passar vi på att kanske plocka fram lite ljus, stoppa på skön musik och ha en liten spakväll med chockladansiktsmasker och gurkor. Vi fortsätter kvällen med en film, och bara myser på.

Det blir en riktig recovery-lördag med andra ord.

Ha' det bra, pussgurkor! :)


min fina bästevän caroschka! :)

Gymnasiebesök.

Idag var dagen då alla blivande ettor får komma och kika in i gymnasiet. Jag hängde med Linnea och Hanna och härjade. Sedan drog vi på stan och där inhandlade jag årets första julklapp, som gick till min mamma. Det blev också grattiskort och "fjäskchocklad" till far min som har en egen dag imorgon. Får ej glömma att nämna ansiktsmask och presentkort till Carro på makeupstore.

Jag är nu nästan helt säker på vad jag ska välja:
1. Omvårdnadsprogrammet
2. Idrottsprogrammet, hälsa och friskvård
3. Frisör.


Så känns det just nu iaf. Tidigare var jag inne på Naturvetenskapsprogrammet, men efter besöket idag kändes det bara som ett nej.


Hejk.

Gothia 2009

Någon mer än jag som längtar, saknar och älskar Gothia cup?
Här är från i somras på invigningen som typ har varit inne i min mobil tills nu, haha! :D
- eller nu såg jag precis att den är kvar...



OBSERVERA att det är stämman av någon som satt bredvid som hörs glatt i slutet, INTE JAG haha!:D


Recept för riktigt bra musik:

FÖR ALLT I VÄRLDEN, HÖJ VOLYMEN!
ALLT LÅTER 1000 GÅNGER BÄTTRE.


Less på din vardag?

Alla känner vi ibland att livet bara rullar på utan att man ens orkar bry sig. Allt flyter samman i ett enda grått dis och man känner att "livsglädjen" sakta har tagit avstånd från en, känner du igen dig?

Ett bra tips i sådana situationer är att lyssna på gamla goa' låtar från sommaren som har gått, sommaren som man för det mesta njuter fullt ut av och som ingen egentligen kan påpeka att man mår dåligt av. Så därför har jag dragit upp en härlig pepplåt för alla som känner att dagarna är gråa. Ett ljus i höstmörkret helt enkelt.

Denna låt är helt crazy och underbart bra. Så nu, HÖJ VOLYMEN överdrivet mycket och släpp loss helt.


Guru Josh Projekt - infinity



En bra pepplåt som spelades i 90% av alla butiker i Sthlm är denna.


David Guetta ft. Akon - Sexy bitch

haha, den officiella videon var för grov för att visas på min bloggelilogg. ;)


Stockholm.

Just nu sitter jag och bloggar från Tullinge, kanske 20 minuter utanför stockholm city med pendeln. Jag har haft en helt sjukt bra vecka, och jag har nog aldrig haft ett så bra höstlov! Jag har varit med Vickan hela veckan, först en natt i Sthlm och sedan Uppsala tisdag - söndag. Och nu är jag här, i Tullinge.

Jag har träffat så sjukt mycket människor, och skapat många nya kontakter! Jag har blivit en gladare och mer tacksam människa, och sist men inte minst: Intagit Sthlm och Uppsala city, där jag har inhandlat en hel del!


Nu ska jag nog höra med Vickan om hon har babblat klart i telefonen, för jag vill sova! Det har som högst blivit 6 timmars sömn per natt, och det börjar kännas nu.

Jag imorgon blir det nog att S-O-V-A så fett mycket det bara går, sedan blir det nog staden igen. Vickan råkade lova mig att hon skulle ta hål i öronen, så jag ska se till att hon inte bryter ett löfte.

Ha det bra!

RSS 2.0