loca loca locA


hihi, jag har hittat en massa gamla bilder!


super-kind-of-cute



HAHAHAH, oj detta var inte igår! I sexan om jag inte minns helt fel. Hanna ser ut som en liten bebis typ, hahahha! Jag var ju så cool i mina flätor från turkiet också.......
Nåväl, tänkte bara meddela att jag har sovmorgon till 12.40 imorgon. MUMS. Sedan är det Johnossi på fredag och Hannas birthday på sundaG! mums, mums!

hejdå!


1a advent...

...firar jag med min bestisch festisch Hanna. Vi ska baka pepparcookies. Baj.


Grattis Pippi!


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrumps födelsedag. Pangbruden fyller 65 år!


countdown


29 dagar kvar till x-mas


Idag är det Tors dag.


Heeeeeej. Vad har hänt idag?
Yo, jag har gått i skola och inpräntat lite stuff i min hjärnverkstad. Fick även veta att jag tillhör fel grupp i NKn och måste därför stiga upp 8.15 imorgon för att labba eller liknande. Det är allt! Resterande har alltså helg nu...
Vad har mer hänt? Jo, hört namnet Odysseus ett X antal gånger. Jag tror bestämt att jag börjar få skavsår i öronen nu. Jag har även hunnit facerape:a André, jag fick till det rejält och alla trodde han var seriös. Jätteviktig information.
Sedan har jag även hunnit med att pussa på min tossboll vilket typ gjorde min dag. Jag har även druckit årets första glöggklunk - även om jag inte är such a big fan of it.

Nu ska jag skriva lite om Arn(e). Wish me luck. BAJ!


BLACK EYED PEAS

ÅÅÅÅÅÅÅHHH!!! LYCKA!! BLACK EYED PEAS HAR SLÄPPT ETT NYTT ALBUM! YEEEEEEEEEESSSSSSS!!!!! MÅSTE HA!!!


flashback: barcelona


Hhihihi, kollade igenom Barcelona-bilderna nyss. Kan inte fatta att det typ var 8 månader sedan?
Jo, förresten fick jag skolkatalogen idag ;)


ÅH NEJ!!!


Fick just ett fruktansvärt gräsligt besked...
På höstlovet fick jag som sagt halsfluss och penicillin för det. Nåväl, det hann gå typ två dagar efter att jag hade slutat käka medicinen då jag får tillbaka något liknande i halsen - inte lika farligt dock! I alla fall for vi in, tog några tester och kollade upp det. Idag fick jag svaret: Halsfluss igen! Det värsta i denna historia är ändå inte det. Det värsta är att jag inte får anstränga mig på 2 HELA VECKOR!!!
Anledningen att jag hade fått tillbaka det var tydligen att jag hade börjat träna för snabbt... GUD SÅ KLANTIGT! Men jag var faktiskt frisk då!

Så nu är jag less.......................


21 noviembre



Tänkte skriva nå supercoolt och häftigt, men sedan kom jag fram till att detta bara är en helt vanlig söndag...


CLUB CAN'T EVEN HANDLE ME RIGHT NOW



FRED


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå


Yo! Alltså denna dag har varit en enda berg-och-dalbana. Jag hade en vääääldigt fin morgon även om vi var tvugna att vakna klockan nio. Sedan släppte jag av Linus på bussen och sen så blev det lite fight hemma typ hehe, jag gick... nästan segrande. Vann på sudden death kan man säga ;)
Tyvärr blev det senare lite vingligt mellan mig och min absolut bästaste bästevän och mig för att jag har betett mig som ett klantarsel helt enkelt. Som tur var strök vi det - något som jag är väääldigt glad över!

Jag kände mig ganska skadad och lite... deppig, så då satte jag på Beyoncés konsert in Las Vegas som jag har på dvd. Blev det någon skillnad? Men dra mig baklänges, jag höll ju på att flyga ur fåtöljen och typ flyga till himlen! Jag fick en massa boost typ haha! Sedan drog jag ut på en redig gammelstads-promenix med min fina vän Jossan. Jag hann även fightas lite mer när jag kom hem (mitt framför jossan, haha alltså förlåt kompis!). Resultatet blev dessvärre 1-1 typ...

Jaa, shitt vilken dag. Åh, nu fick jag just höra att LHF ligger under med ytterligare ett mål mot HV, 4-1 so far...
Ja, kan inte nämna annat än att inatt kommer Jennifer somna som en slagen hjälte haha!

BAJ! :D


FIREWORK

'cause baby you're a firework!


fina fredag!♥


Åh, äntligen är jag klar med min NK-rapport. Det känns helt sjukt bra att bli av med den!♥
Inte nog med det så ska jag bli serverad min favoriträtt senare - tacos!♥
Sedan får jag finbesök ikväll så det blir bra!♥
Sedan kan jag berätta att jag inte hade någon feber idag, eller jag har pepprat med alvedon HEHE♥
Och sen är det ju helg!♥♥♥

Mycket hjärtan, men det är det värt!♥
(ganska nice bild som jag tog med min värdelösa kamera på Gotland)


favorit i repris!


Mat-Tinas cookalong!


Inte igen! :(


Inatt har varit en hemsk natt.
Jag hade typ 100 graders feber precis hela natten och det enda jag drömde om var läxor och NKrapporter! Det var jättehemskt! Så imorse då jag vaknade snurrade hela rummet och jag kunde först inte resa mig upp. Till slut samlade jag mig kraft och kom mig upp ur sängen - och vet ni vad som hände då? Jo benen föll ihop under mig och helt plötsligt låg jag på golvet och var helt borta. Jag försökte resa mig upp igen men kunde inte stå upp mer än 1,5 minut innan benen började skaka igen. Tro mig, det var rent av läskigt.
Till slut tog jag tempen och såg att jag hade feber. Då min mor fick reda på detta fick jag inte gå till skolan utan var tvungen att lägga mig ner igen med ett snurrigt och värkande huvud, feber och absolut trötthet.

Så aa, idag har jag hunnit med att sova, se inglorious basterds och hälsa på doktorn. Jag fick ny medicin. Men grejen är att ingen vet vad jag har? Så idag missar jag två träningar vilket betyder att jag är superless!!! Jag kommer tappa allt vad kondition och styrka heter... Om jag inte redan har gjort det.

lagbild 2010-11


Yo hihi här är tydligen årets lagbild haha!
jag är quinnan i mitten, med nytt nummer och allt: #6


SWEET DREAM OR A ...


Heyyyy, med cirka 5,5 timmars sömn i kroppen var jag på snudd till lite övertrött idag. Jag behöver mer sömn än så för att vara pigg. Nå väl, dagen rullade på och det gick godt.
Idag är första dagen jag kan träna, så jag hann med ett basketpass imorse. Nu funderar jag på att antingen fara och simma, eller dra ut och jogga? Det känns lite kallt att jogga. Men jag får se, jag vill ut och röra på fläsket haha :D nee, men är det någon som är sugen att hänga med så är det helt okej!

Nu ska jag lyssna på Beyoncé lite till och sedan hugga tag i naturkunskap...
herroo


SUNDAY BLOODY SUNDAY


Alltså är det ingen människa på hela den här himla jorden som har Arn 2 - riket vid vägens slut???? Då jag var sjuk i tis-ons så såg de andra i klassen den filmen, och nu ska vi tydligen skriva om den! Grejen är att jag inte har den och aldrig i mitt liv har sett den, så nu måste jag få tag i den! Men ingen har den ju! LESS!

Aja, idag är det min papis dag.
Jag har hunnit köpa en fin liten lott och badkulor till honom, som tack fick jag smaka på hans tårta hihi. Ska nog ta en bit nu och tröstäta lite eftersom att jag inte får tag i den där bajsfilmen.

Hej!


HEHE!


haha, så här coola var vi typ igår på idol också!


HELLO


You're my fire when I'm cold
I want you to know...

You had me at hello ♥


fridaaaay


HOLABOLA!
Hehe, idag vaknade jag av att pappa kom inpustandes genom ytterdörren med ett superstort paket! I paketet var det en sprillans ny plasma-tv från elgiganten som öppnade idag. Han hade nästan fått krupp pågrund av allt folk, det tog honom två timmar att komma in och köpa första bästa tv. Det var tydligen 300 meter kö in!

Ikväll ska jag och spana in idol i arcus som sagt, jag och Soffan. Förresten såg jag Laila Bagge på stan, hon var lika piffad som på tv.
Bye.


Nu har jag helg! [hjärta]


Tjenamors din gamle galosch!
Jag for till skolan idag och kollade läget. Det var helt okej och jag jobbade hyffsat flitigt, hehe typ ett bra tag sen! Sedan fick vi reda på att vi har 0,00 lektioner imorgon och det kändes ju ganska wonderbra, vi fick i läxa att spana in svtplay. Dock så glömde jag lite grejor kvar på skolan, så jag svänger förbi och hämtar dem vid elva.

Sedan har jag även hunnit med att kolla in våran nya halv-baskettränare. Han kommer bara att kunna träna oss på torsdagar... Alltså vad händer med vårat lag? Halva säsongen har ju snart passerat och här står vi fortfarande utan tränare?!?!? IRRITERANDE OR WHAT?

Imorgon ska jag schpana in idolerna på vårat superfräscha Arcus här i Luleyoo. Jag och Soffiloffan ska dit och ha kult, det ska bli awsome!

HEJDÅ.
(varning för tråkigt och ointressant inlägg)


Onsdagen


Idag har jag pluggat stenhårt inför NK-provet som jag skulle ha klockan 17.00 på skolan. Men så för ett tag sedan så ringde min lärare mig och ba: Gör det på måndag istället. Så jaa, då får jag sitta inne och uggla ytterligare.

Sedan tänkte jag bara berätta vilka söta medmänniskor jag har. Sedan jag kom hem från sjukan så har det ringt många och undrat hur jag mår och brytt sig osv. Sedan fick jag supermysigt besök igår och så har Hanna varit förbi tidigare med krya-på-dig-kort, gofika och en hel Ben and Jerry i min favoritsmak - baked alaska! Så då kände jag mig genast mycket friskare, hehe ;)

Fast man missar ju asmycket i skolan, så jag kommer imorgon. PUNK...T.
bye!

 


sjukling...


Innan jag for till Uppsala hann jag dra på mig nå skit så att jag fick dras med feber och halsont där nere, vilket inte var så superroligt när man väl har pallrat sig via flygplan för att umgås. Men jag bet ihop och hängde med så gott jag kunde. Detta var väl kanske inte bland det smartaste jag har gjort, för till slut blev det värre och jag kunde inte käka eller dricka något i slutet av min vistelse.
  När jag till slut, efter cirka 2h förseningar på på Arlanda, landade på välkänd Luleyoo-mark så skjutsade mami mig direkt till jourcentralen. En överdrift kanske ni anser? Nja, jag kunde inte prata, hade inte fått i mig käk på 1,5 dygn och inte druckit på hela dagen (vilket är ganska viktigt märkte jag). Jag hade även kommit till den nivån då jag fick problem med andningen, det gjorde så ont när jag andades att jag hellre inte andades alls haha!
  Väl där fick vi vänta ett bra tag - som alltid - och till slut, efter att ha tagit några prover och blivit totalt urgrävd i halsen, så fick vi åka vidare till akuten. På akuten fick vi vänta lite till, ta några prover och sedan bestämde de att jag fick sova över där.


Det var inte ett roligt dygn. Jag fick två blodprov, ett stick i fingret och när de skulle sätta i dropp så hade jag för små blodkärl, så de grävde typ omkring i armen med sprutan så att jag trodde att hela armen till slut bara var en soppa. Och tro mig, det gjorde ont! Det grävde runt i båda armvecken två-tre gånger var. Jag var även tvungen att åka hiss - två gånger!!! Haha, asså jag mådde så dåligt och kunde inte prata heller. Och efter nu 2,5 dygn utan mat började jag bli lite hungrig.

De vet i alla fall att jag har fått halsfluss, men de har även testat mig för körtelfeber som de inte har fått svar på ännu. Har jag det så kan jag vara sjuk hur länge som helst, för det finns ingen medicin! Jag är i alla fall hemma nu och ska typ till skolan imorgon.

Men här har ni i alla fall en nedkortad historia om hur det gick till, för er som ville veta. Grattis till dig som orkade läsa allt!


Uppsala


Spenderade jag mestadels i Uppsala hos Victoria och David. Vi hann med att shoppa, vara på youth, åka bil, sova, käka och bli sjuk. Eller jag blev sjuk, Victoria fick nackspärr och David... Ja, han klarade sig! Det var i alla fall superbra och jätteroligt att få komma ner och hälsa på, så tack så mycket! Jag hann även få ännu lite mer detaljer angående deras bröllop, hihi! Jag kommer ju att vara brudtärna då och jag längtar som ett as!


timeinstallation typ..


Hehe, jag tidsinställde ett inlägg. Vid den här tiden borde jag alltså sitta och bita på mina nagelband och vara lite extra nervös just innan planet ska lyfta. Jag får nämnligen sjukligt ont i öronen och hörselgångarna då jag åker flygplan. Men jag får hålla alla mina tummar på att det ska gå någorlunda lindrigt till.

Nu sitter jag alltså på planet med destination ARN. Kult.


Sista inlägget innan Uppsala!


Tjoho, ett nattinlägg innan jag kryper ihop till en boll i min sköna säng för lite skönhetssömn. Känns konstigt, första natten på ett tag som jag får somna ensam typ! Men det blir nog bra.

Imorgonbitti klockan 09.50 eller liknande så lyfter majne plajne. Då drar jag först till Stockholm och blir sedan upphämtad av min käre vän Victoria. Så resten av veckan - till och med Söndag - kommer jag att spendera med henne och David bland andra. Det kommer bli sååå kul, jag har längtat ett ganska bra tag nu!

Men nu är det dags att sova, jag ska upp vid 07.30 - 08.00 någon gång eftersom att jag har varit så klipsk och glömt att packa klart...
Ha det sehr gudt mina vänner!


VECKANS ÄCKEL:

Går till min 13-åriga brorsa Robin Nilsson som hade sprungit på stan och hittat något så äckligt som detta på Teknikmagasinet:
(jag måste varna känsliga läsare)


ja, det är vad du tror det är...



Yes, han har alltså köpt ett paket med rostade och smaksatta döda larver.
Det sjukaste är ändå att han har käkat de, och att han frågade om jag ville smaka!?!?!? Jag tror att jag gjorde mitt svar ganska klart för honom då jag började gallskrika för livet och slängde mig ner på golvet för att söka skydd från de äckliga, om än döda, larverna. ALDRIG!!!

Man kunde även köpa typ skorpioner på klubba och andra supervidriga småkryp där. USCH!


tisdag

Yo, yo alla monsterdiggare!
Nu är det tisdagförmiddag och här sitter jag och tar det lugnt. Sofia sov här i natt och det var så mysigt så, vi snackade av oss och det uppskattas alltid! Det var så mycket girltalk som det bara kan bli, helt enkelt.

Idag har jag som planering:
Packa - jag far ju till Uppsala imorgon och träffar Vickelickan!
Räkna matte - puuuh, jag har någon sida kvar och det går assegt...
Basketträning - g-stad
Träffa Carroschka - bara ha det bra helt enkelt.

Yo, nu ska jag ta tag i min planering. Intresseklubben har antecknat klart hoppas jag?
HEJ DO!


Till alla er kenovinnare:

måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting! :D


RSS 2.0