skräckhelg


Hehe, de som står mig nära må ha svårt att tro på detta: Grejen är att i helgen har jag sett på så mycket tokigt! Scream, SAW 5 och ... PARANORMAL ACTIVITY! Det är ju helt sjukt, jag som typ svimmar vid slutet på Tillbaka till Vintergatan. (Eller ja, har sett och har sett, jag fick ha en tolk som berättade vad som hände...)

Idag har jag hunnit spela en match - believe it or not, men vi förlorade bara med typ 10 points! Och senare blir det basketträning och förhoppningsvis mys med min andre hälft H. Westerberg.

hej.


lördagen den 30:e oktober 2010


Hej bloggen.
Detta har varit en synnerligen... inte så intressant dag idag. Jag har hunnit vakna, käka frukost och klä på mig. Det var allt, från då jag vaknade alltså. ;)

Ikväll ska jag hitta på något mer intressant. Vad som händer? Det får framtiden avgöra. Men nu är det ju Halloween i alla fall, då vet ni.

BAJ.


the sky's the limit ♥


höstlov(e)


Hihi, jag har ääääntligen fått höstlov nu! Det är, som Carroschka sa imorse, helt sjukt att det redan har hunnit gå ett helt sommarlov - alltså tio veckor - sedan sommarlovet tog slut!
Aja, lovet är ju klart den stora höjdpunkten med hösten. Resten av kvällen ska jag joina en liten filur och typ ha det bra.

Sedan är jag lite förargad på NBBF (norrbottens basketbollförbund) eller vilka det nu är som sitter i styrelsen och beslutar angående basketen i norrbotten. Det har nämnligen gått fyra hela veckor, alltså en månad, sedan vi begärde dispans för att kunna spela både med Gammelstan och med Sunderbyn - och dessa dispanser är fortfarande inte klara! Jag får krupp, vad gör de där borta? Alldeles för mycket fikapaus säger jag bara...

På söndagen har jag även match mot Kalix, resultat? Förlust för Sunderbyn som ännu inte har någon tränare och som inte vet hur de ska spela, passa, försvara och stoppa bollen i korgen hihihihi....

Äh, nu ska jag hare så fint ikväll. Baj.


yoyoyo, weekend:id


Shuu breeé!
Nu har jag haft helg klart, och den var faktiskt riktigt fin! Jag hann införskaffa nya basketdojjor, checka lite b-ball och müüüüsa asmycket! (+ plugg och sånt, men det är bara jobbigt). Men aa, den var kanon!
Idag har jag haft prov bland annat, hehe, jag vill inte ens tänka på det...

Nu ska jag läsa lite superspännande stencil om någon jarl, ääh jag kommer inte ihåg vad gubbstrutten hette, men det löser sig. HERRÅ! :D


klippt håret

Jag var och klippte mig idag. Resultatet blev 1 dm kortare. Jag är ruggigt ovan, men det är ju absolut inte slitet nu och det var ju mitt mål. Ännu är jag inte redo att visa resultatet, hehe. :)


ID1D


This is my class.


fri-day


Idag var det eftertraktade NK-provet med start klockan 8.15. Och gissa vad jag gjorde den tiden? Jo jag vaknade. Så där försov jag mig och missade provet, fem poäng åt mig! Jag hade just fått på mig kläderna och börjar fixa mig då André sände iväg ett meddelande som sa att vi inte hade någon samhälls heller, så då behövde jag inte dra till skolan.

Så nu har jag alltså helg, och detta firar jag med en het tekopp (för det är schvinkallt) och en plågsam mattebok. Trevlig helg.


GREECE


Jag fick den äran att boka en resa for me und majne familia!
Vi ska dra till Grekland, och Kreta i två veckor, om typ hundra år (Augusti -11). Men det är en resa i alla fall, och det är ju inte så pjåkigt.
(bilden är från då vi var i Turkiet i juni)


Guess what?!

Hoho, hej alla coola och sjuuuukt söta läsare!
Ni kan aldrig gissa vad jag just har hittat, och vad jag och mi padre alldeles snart ska fixa...
Detta kan vara en lyckans dag faktiskt!
För övrigt har min helg varit kanonlugn och wonderbar! Jag hann som sagt på LF med Hanna, Sofia, Stina och Mattoh, efter det for vi till Mjölkudden och hade gänghäng med några lirare. Gårdagen bestod mest av... slöhet, lazyness och en lång, lärorik och spännande konversation, haha!
På dagen S (som i Söndag) har jag hunnit med att käka palt, läsa sekretariatspapper och läsa lite NK. Jag avslutar med dubbla basketträningar och... the big surprize!

ÅH, jag är så gaaalet glad för det! :D

LF basket norrbotten yao...

Nu ska jag och kolla på LF (assoo plannja ya know). Men först tyckte Hanna, Stina och Matilda att lite käk vore nice. Så nu far jag och trycker lite.

Såhär glad är jag för att det är helg, haha!


UNDERBARA EFTERLÄNGTADE HELG!



Hihi, jag var typ tvungen att nypa mig i armen då jag insåg att det var helg, jag kunde nästan inte fatta det!
Detta firas med a lot of egopics och en välbehövd tupplur!

BAJ! :D


EASYLEASY


Åh, ibland funderar jag lite. Varför kan inte allting vara simpelt och lätt? Varför måste man ha en massa prestationsångest? Varför kan man liksom inte bara leva på typ stenåldern och liksom bara behöva fundera över nuet? Typ om man ska fälla en bäver eller ekorre till middag? Haha, det hade ju varit riktigt roligt, slött och enkelt!

Men nae, istället ska man behöva genomlida en massa prov, tester och jämförelser. Haha, jag menar inte att vara tråkig och ledsen, jag är bara realistisk! Jag inser fakta liksom.

Men baj, baj! :D


I STILL WANT TO GO


Utlandsresa någon?

Allvarligt, jag måste få fara utomlands! Snälla, snälla, bjud med mig på en! Eller plocka i alla fall fram ett grymt bra erbjudandet typ till... turkiet eller thailandia?
Jag måste fara!


HEAT

HELT FANTASTISKT! BEYONCES PARFYM HAR ÄNTLIGEN KOMMIT TILL LULEYO!
255:- på åhlens! <3


H to the ELG


NU ÄRE HELG! Vilket för mig betyder:
Läxa
Plugg
Sömn*
Läxa
Instuderingsfrågor
Fotbollsavslutning*
Basketmatch*
Träning*
Plugg
Skolarbeten

Visst ser det kult ut? Observera att jag har tryckt dit en liten stjärna om det är något som jag ser framemot! Underbara värld, tänk vad smart jag ska bli...


PUT YOUR HEAD IN THE GAME!


Men tjena! Tänkte bara sända in ett inlägg lite snabbt.

Jag har en stor fråga till dig matchplanerare för damjuniorserien:
Hur sjutton kan man planera en basketmatch 21.00 på en fredagkväll? Samma kväll som plannja, förlåt jag menar LF, lirar?! Det är för mig helt ofattbart!

Nå väl, nu ska jag plugga vidare.
Hej då alla hundar och katter och bävrar och guldfiskar!


Problemas med matte?

Wow, hittade värsta hemsidan om man behöver hjälp med matten hemma!



www.mattecoach.se


Jag har själv inte testat, men det lät som en briliant idé!


WEEKEND


JAG VILL HA LEDIGT!
Jag vill skippa alla måsten och bara... ta det lugnt, hihi!
Aja, kan ju säga att vi har tagit skolfoto här för någon dag sedan. Nu undrar ju alla: Hur i hela friden gick det för dig, Jempan? Svar: Tror att jag kommer se ut som en stor surpuppa, hihi! Och det vore ju en liten förvrängning eftersom jag egentligen är en väldigt go-och-glad-kexchokladig brutta. Hihihi, jaa och enskilda vill jag nog egentligen bara radera. Där kommer jag se ut som en utomjording eftersom att den stressade fotografen gjorde mig stressad och fick mig att göra en jättekonstig grimage.

Aja, that's life! Nu har jag skrivit en massa rader om något så onödigt som en skolfotografering. Vad mer vill ni veta? Vad jag åt till middag? Superbra fråga: Jag käkade noodles, majz och chicken.

holalola, BAJi!


just like a roller-coaster!

Oh, min dag har verkligen varig en enda stor och eländig berg-och-dalbana! Eländig och dålig kommunikation bidrog till att jag for till skolan två-tre timmar tidigare än då vi egentligen skulle börja. Det betydde även att historieprovet sköts upp - vilket betyder att vi kommer att ha fyra prov nästa vecka. Sur som ett åskmoln som spottade, fräste och med en sur-rynka mellan ögonbrynen gick jag och tröstshoppade några toppar. Jag planerade även att köpa ett par leggings (inte ett par pyjamasbyxor André!) men till min feta otur hade ju inte mami laddat in pengar. Då blev jag ännu mera less!
  Sedan drog i alla fall skolan igång, vi hade tre lektioner och sedan drog vi. Väl hemma såg jag att jag hamnat i tidningen (oooh!). Sedan kan jag bara passa på att säga att jag har namnsdag idag (oooh! x2).

Slutligen fick jag av min vän André höra att Bonde söker fru har säsongspremiär ikväll - och detta mina vänner, detta gjorde min dag!


THE SCIENTIST

Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.
:)


En gammal goding!

Klippet om Pekka.



Haha, för cirka ett år sedan då jag och Carroschka var lite övertrötta och drog historien om en påhittad snubbe vid namn Pekka. Hahaha, som ni förstår är det Carro som står för underhållningen och jag som står för skrattet.
Se och njut! :D


Plugglördag...


Aa, hela min dag har iprincip bestått av plugg. Jag tog en rejäl sovmorgon och sen högg jag tag i skiten.
Jag har suttit med näsan i historieboken typ hela dagen, men nu kan jag i alla fall kapitlet om Grekland.

Men sedan får jag inte glömma nämna att jag hann ut på en lättare löprunda med Carro. Vi avslutade med ett lååångt snack om allt och ingenting, vilket kändes skönt att få snacka om. >>Alla borde någon gång gå ut, sätta sig ner, kolla upp mot stjärnorna och bara få fantisera sig bort med en sådan great friend som jag har. Det var värt all plugg för det där, tack Carroschka!

Nu ska jag take some välbehövlig skönhetssömn innan jag börjar tagga för seriepremiären mot Höken.
goood night!


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Medan många hängde inne i en, kanske, full Pontushall så satt jag med Hanna och spanade film i biomörkret. Vi såg den tipsade I rymden finns inga känslor. Filmen var ganska bra faktiskt, man skrattade, gruvade sig och myste med personerna i filmen. Jag hade dock kunnat skrattat myyyycket mer om det inte hade varit för den man som satt på dejt bredvid mig: Han satt och kommenterade filmen heeeeela tiden och var tvungen att repetera skämten minst 2x! Till slut bubblade jag av irritation och ville bara ge han en käftsmäll. Jag tror inte han fick napp den kvällen...

Men annars var det najs, en välbehövlig friday night med bästisch. :)


Idol-Olle

Hihi, Carroschka och André har fått mig att öppna ögonen för en snubbe i idol. Olle Hedberg är hans namn och aa, han har ju talang faktiskt!


The scientist


Sex on Fire


RSS 2.0