Åh tack!



Frågan är bara: var hittar jag sådana vänner?


sparka boll!


Idag blir det att träna fotboll! Första gången sedan Torsdagen förra veckan. Dra mig backwards vad jag har varit sugen. Imorgon börjar basketen också - först träning med skolan på Pontus, sedan skulle vi köra en liten slowstart i byn.

ja, bra heeej!


nektariner <3


Åh vad jag är galen i nektariner just nu. Inte nå äckligt mjuka och saftiga - utan superhårda. Tror jag ska ta mig en nu faktiskt. Suuuupervärt inlägg. Nja.


welcome to the goodlife


put your feet in the game



Idag fick jag ett par nya basketskor av min lilla mamma. Det var bra eftersom att första träningen med skolan är imorgon. Jag har också fått reda på att det är David Vissher och Maria Modig som kommer träna oss, så det lär bli bra träningar.

Sedan fick jag två par fingervantar som ser ut såhär:

känns som att intresseklubben antecknar...

Nu ska jag dra mig till Hannabanana. Tack och hej!


ännu en dag!


Oj, oj, oj, det ligger lite Carola över min rubrik. Idag känns som en lång göra-ingenting-dag. Bara ta det piano. Kanske lyssna på lite Carola från förr och få tillbaka gamla barndomsminnen? För er som inte visste var jag typ Carolas största fan när jag var liten - kunde alla låtar på de flesta album som 7-åring typ.

Tisdagen den 9:onde ska jag i alla fall på körkortsutbildnings bla bla bla... Har tappat namnet. Men det kan nog bli intressant. Sedan får världen hålla i sig hårt, jag ska tydligen börja övningsköra.

AufwiderschnitzeL!


Jobbig dag!


yoyo hoes' and broes'.
VILKEN DAG! Kunde inte starta morgonen sämre alltså: missade bussen med 1 sekund och fick sedan ta en senare buss och verkligen cubba till kungs på fem minuter. Inte nog med det skulle vi starta med NK vilket betyder våning sju - vilket är lika med löpning i mördartrapporna! Tro det eller ej, men Jennifer hann! 8.15 satt jag flåsandes i klassrummet och kände mig nöjd. Allt detta på FEM MINUTER!

Dagens jobbigheter slutade inte där. På NK-lektionen tog våran lärare fram en superäckelpäckel orm i en glasburk! Jag fick rysningar och ilningar längs hela ryggen, det jag snackar om är kalla kårar! Jag hatar ormar! Ville nästan gråta, men bet ihop och försökte tänka på rosa moln istället typ.

Sedan rullade det på. Dock blev det lite jobbigt efter skolan, men som tur var hade jag André och Sofia vid min sida så det löste sig. Tack för eran medverkan förresten, det hade ju inte gått utan er!

Nu ska jag bara vänta på bästhanna, så får vi se vilka äventyr vi kastar oss ut i idag.

MVH - J.Nilsson


=}



Det här lär bli ett asroligt inlägg! Fast nä, där drog jag ett skämt. Tänkte bara säga att jag har dragit på mig en förkylning tror jag, ont i halsen är ordet! Så det blir ingen farlig träning idag, jag åker dit och typ tjillar med en fotboll eller någe'.
Sedan antyder våra lärare att vi är en riktigt bra klass, att vi kan muchos! Och det är ju bra, snillen allihop.
Men nu ska jag göra skolårets första läxa. Ämnet är inget mindre än engelska. Det känns lite som: back to black.
Förresten har tigerrrrrrrn inget med inlägget att göra, haha!


vinst idag med!


Kom just hem från match mot luleå DF. Vinst med 4-0 tack vare Carros hattrick bland annat. Nu ska jag typ käka en isglass eftersom att jag återigen har fått feber känns det som. Hade det inatt också och det var minst sagt otrevligt. Varför just jag?
Hejs svejs alla blåsippor och dammvippor!


HEJ



Har nu gått två dagar i skolan. Jag längtar efter sommarlovet. Då vet ni. Okej. Bra.
Nä, men det går bra. Första basketträningen är imorgon och det känns lite knepigt eftersom att:
1. Vi är endast 5 stycken, varav två killar och tre tjejor.
2. Jag har inga basketskor.
3. Har inte koll på min basketboll.

Men nu ska jag iväg på träning och brunka (ni stadsbor som vet, använde jag uttrycket rätt?).
HERRÅ!


yao!


"... men ska jag älska,
då ska det finnas tid att älska fritt."


MAN MUST DANCE!




matchdags!


Snart match mot LSK/LIRA,
19.00 på bya'
och efter det blire' bara hem å fira
-om det så ska kosta en blåtira!

haha, rimstugan a la Jennifer!



update: vinst med 2-0.

back to schoooool...


ID1D, det blir nog bra.
Fast jag menar, ytterligare ett sommarlov hade inte suttit helt fel ändå!


vi ska hoppa fram, sida vid sida, livet ut.


Drar till gültza och spenderar tid med några härliga människor. Däribland Hanna.
Idag rasade våran värld lite. Vi hamnade inte i samma klass på gymnasiet.
Heartbreakin'. Fattar inte hur de ska kunna sära på oss bara sådär. Som om vi bara vore två personnummer på ett blankt papper. Livet kan suga rätt hårt ibland!


Sms mellan syster och bror:

J: Kan jag smaka din kanelkaka?
R: Ta för dig bara den smakar bajs
- några minuter senare efter att ha smuttat på kakan -
J: Du har rätt, den smakar skit.


snowball climbing.



 
 
Det här var för någon dag sedan då vi var på morgonpromenix i norra mark. Vi hittade en del snöbollar/sockerbitar som vi bestämde oss för att bestiga. 21 stycken hoppade vi upp på. Sedan gick vi hem.


powerwalk!



Tjena alla monsterdiggare!
Idag har jag hunnit på powerwalk med Hanna bland björnar, ormar och psykfall. Ja, du läste rätt. Jag läste tidningen som hastigast innan jag begav mig ut, och vad står det då där om inte att det har varit en galen Björn i våran maffiga by! Mitt bland alla hus och efter samma väg som jag och Hanna brukar traska på! Psykfall kan man också träffa på eftersom att vi går runt sjukhuset. Sist men inte minst har vi alla ormar som låter och prasslar typ överallt - känns det som.

Men vet ni vad? Vi överlevde!



seize the day


vid slutet på regnbågen!

Helt otroligt! Här för någon dag sedan så cyklade jag och Hanna hem med postis i spöregnet. Vad tror ni vi möts av när vi svänger in på mitt kvarter? Jo, SLUTET PÅ REGNBÅGEN! Dock så fick vi ingen bra bild, eftersom att solen just bröt sig fram när vi kom på att vi hade una camera. MEN I ALLA FALL! ONCE IN A LIFETIME!


Helt galet hur mycket det regnade!

 
vi satsade med regncape:ar. Sponsor: Sussi.


HÄR GÅR DEN! Och sen gick den ner i vattenpölen framför busken!




Haha, nu undrar ni säkert om vi hittade någon skatt. Och nä... Det gjorde vi inte. Men istället så ställde vi oss i vattenpölen och hoppade lite, samtidigt som vi önskade oss typ tre saker. Haha, livet leker!


oh lala!



hittade en liten kamera på papa's laptop ;)


staden med stina å hanna.

Jojjomän, idag har jag varit på stan och sprungit (efter powerwalken med Hanna med start klockan 10.00). Vi var och spanade efter skolattiraljer, å jag fyndade en almanacka och lite fula spiralblock. Eller nja, inte fyndade - så värst billigt var det ju inte.

Nu ska jag börja byta om och sedan tagga för match i Storfors. Åh, vad vi ska vinna!

pok

fussball


Beger mig alldeles strax mot byvallen för lite fotbollslir.


bildeeeer!

Here are some pics from... LK och KarateKid.



grümt!


I'm so happy!



Kom på det en vacker dag då jag och Hanna låg på rygg i gräset, lyssnade på musik och spanade upp i himlen efter konstiga moln.
Do you know what makes me happy? :)


inget liv



Dumheten slår sig själv ibland. Hanna låg och smsade då hon plötsligt började skratta:
Hanna: hahha, vilka j---- nolifers alltså! Hansson sitter vid fifa på facebook och André ligger i sängen och kollar upp i taket! Inget liv alltså...

- det går några sekunder och...-

...plötsligt vänder sig de båda nötterna mot varandra och brister ut i ett hejdundrandes skrattanfall då de till sin pinsamma förvåning inser att Jennifer: sitter vid facebook och läser kommentarer och att Hanna: ligger på golvet och kollar upp i taket.

Hanna:
HAHAHHAHA! VI ÄR INTE SÅ MYCKET BÄTTRE SJÄLVA HAHHAHA!
Jennifer: No lifers, alltså!


hänna banäna!



Kom just på att vi är helgrymma. Den senaste tiden har vi verkligen tagit vara på varendaste lite minut och gjort något grymt av den. Det har verkligen inte gått en halvtimme utan att vi har skrattat alltså. Helt grymt. Det är ju så det ska vara liksom.
Nu ska vi göra något oförglömligt resten av tiden tills skolan kickar av. Målet är ju att kunna starta om igen med ett leende på läpparna och stolt kunna påpeka att man hann med allt man skulle hinna på lovet, och att man inte hade kunnat göra det bättre.

aufwiderschnitzeL.


party all night, sleep all day.

Det blev lite ändringar sedan förra inlägget. Hanna kände sig genast piggare lite senare och då kom vi på att vi skulle tälta. Så efter träningen igår så mötte vi upp Andre och Hansson i mörkret och begav oss ut på jakt efter ett bra place för vårat feta tält. Till slut orkade vi inte gå nå mer. Eller ja, marken tog slut och ersattes av Luleälven istället. Så där skulle vi börja tråckla och få upp ett extreme-tält som ingen av oss riktigt visste hur det skulle se ut. Pluss att det enda ljuset kom från en epa pannlampa som andre använde för att typ.. leta björnar med. Det var inte det lättaste, men efter cirka 1,5-2 timmar orkade vi inget mer. Så vi nöjde oss med att tältet rasade ihop var femte minut. Det såg inte snyggt ut heller.


Dagen idag spenderade jag med min andra halva, Hanna. Vi var ganska så trötta och gick på sparlåga tills vi la oss i gräset på min gård. Eftersom att vi hade med oss kuddarna från tältningen kunde det inte sluta på något annat sätt än att vi somnade. Vi sov som de stockar vi är och snarkade högt och ljudligt. Helt plötsligt vaknade båda med ett ryck och funderade på var vi var. Sedan la vi oss ner igen och fortsatte sussa med moder naturs alla smådjur. Vi var dock tvugna att vakna då min pappa kom hem och fann oss utslagna i trägården.


Nu ropar texter från min telefon att jag bör brådska till näset för volleyboll-lir.
Seeya!


chaoo!



huvva, varför ska det vara fett trist och grått väder? Jag blir ju deppig, alltså deprimerad! ajaa, hanna hade typ fått bakschlag idag. Hon gick ut för tidigt. Jag mår då likadant som igår - helt okej. Detta betyder alltså att hon ska ligga hemma och kurera idag.
Jag får väl se vilka äventyr jag drar igång här i byen... typ filmtime eller något sånt.

men, herrå!


bävern.


Igårnatt när både jag och hanna hade svårt att somna och mycket att säga så låg vi och smsade med varandra. Väääldigt övertrötta som vi var blev allting desto roligare. Vi låg just och skrev om att vi skulle tälta sista helgen. När vi kom på det insåg jag att vi alltmer höll på att bli skogstroll eftersom att vi var ute så mycket, och skulle till att tälta ganska ofta. Det blev inte lättare att somna efter detta sms:

Hanna: "vi kommer typ bli som bävrar, vi springer ut i skogen då och då och kommer ut med ett träd mellan jättetänderna!"


Jennifer: "HAHAHAHA! Hur ska jag kunna somna nu när du ger mig sådana fula bilder? :D:D HAHAH!"


Hanna: "HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Jag kan inte sluta skratta!! Jag vet inte vad som flög i mig, jag bara skrev, jag vart tvungen att läsa vad jag hade skrivit och då började jag skratta!! Hahaha!:D:D:D:D Jag har en klockren bild i huvudet!


Det är inte lätt alltid.


Äntligen friska!


Nu är jag och min lilla bäver äntligen friska, på tredje dagen återuppstod vi från de döda (sjuka). Detta firade vi med fotbollslir på sundis; -läs tjillarlir på sundis. Där i gräset mötte vi också en liten Wille som ville ha sällskap. Idag fyller för övrigt min lilla pappa år, så han har jag också hunnit fira.

Ikväll hade jag och Hanna tänkt se på shrek 4 3D. Tyvärr så hade de slutat visa den i 3D, så det kändes ju värdelöst... Nu får vi se hur vi gör. Vi kanske ska se KarateKid istället, någon som ska med?

Ajaa, hej då!


en ny rulle i min ensamhet.


Yes, nu har jag sett ännu en ny rulle. Nämligen Shrek the third. Hihi, den var busig. Jag skickade iväg min pappa till Hänna för att hämta lite filmer, och fick en bunt. Så nu ska jag fortsätta, denna gång får det nog bli... Bring it on eller någon liknande.

Btw, jag är ytterst avundsjuk på alla er friska krabater därute. Jag är spyless och lider av en fet tristess efter att ha varit sjuk i TVÅ DAGAR! Jag kommer inte kunna överleva sjuk en dag till... Jag måste bli frisk.

Och ni får meeeer än gärna skicka ett sms och visa er omtanke. Då behöver jag inte vara lika ensam.
Men ha det så kult idag. herrå!

the dark knight...



Hemska, hemska jag! Jag har dragit på mig någon förkylningsskit från helgen och sitter nu här risig som attans med huvudvärk, halsont och feveeer. Oh yes, att jag skulle klara mig frisk hela sommarlovet blev dessvärre only a dream. I min ensamhet smsade jag Hanna för lite omtanke och sympati, svaret blev tyvärr inte lika roligt. Hon har dragit på sig precis samma sjuka som jag, och låg också hemma under täcket och mådde skit. Vi hade börjat känna det samtidigt och sedan hade sjukan utvecklat sig i samma dunderfart under natten.

Nåja, vad kan man göra? Inte ett skit. Jag har legat och sett på the dark knight, alltså Batmanfilmen. Jag har aldrig sett någon batmanfilm tidigare, men som sjuk fick jag ta mig i kragen och ge mig in i en ny värld... Den var helt okej.

Nu hoppas jag att min mami kan pallra sig iväg och köpa some piggelin, jag är i stort behov!


-



två veckor kvar till skolstart, vad gör man?


Hahahahah!


Dra mig backwards vad het bild caroschka har hittat!


slut!


Jepp, LK är slut för i år. När jag nu sitter här med myggbett, benskörhet, trötthet och risig-ness kan jag bara säga såhär: SO WORTH IT! Jag och mina kompanjoner var och rockade till det mesta, å det var riktigt nice.

Men efter en sådan helg tillhör ju också att vara halvdöd, och guess what? Jag är helknäckt! Inte nog med det var det samling vid ett idag för match mot storfors. Så dit fick man krypa på sina slitna ben och morgonfrillan hastigt ihopkrafsad. Vi spelade ändå bra och segrade med 5-2.

Nu ska jag ta en tidig kväll och försöka komma i säng innan halv elva - om jag lyckas? Det vette guden...

Haj!


kalashelg


heyyy allihop (två st?). Jag är igång igen, eller jag vet inte hur mycket bloggen är igång, men jag är i alla fall hemma nu. Jag har varit på en sweden tour på typ 2-3 veckor, först göteborg och gothia-ullared-oscarshamn-gotland-nynäshamn-stockholm-uppsala-östersund-luleå. Det har varit riktigt nice faktiskt, massor med fantastisk shopping och IKEA:s.

Men nu ska jag börja samla mig och därefter börja spacklingen. Destination LK, vi syns säkerligen!
Tjingeling!


RSS 2.0