MJ-klippet

Vi var några som började snacka om det här klippet idag på sommarjobbet, alla hade inte sett den so here it is:


Här finns länk för större bild.


all day love




Jag måste erkänna att det suger till i hjärtan vid tanken på att jag missar honom på PDOL...
VARFÖR SKA JAG VARA BORTA JUST DÅ? :'(


HAHAHAHHAH!


Det är så det ska vara, det är inte för inte som Afrodite var en supergudinna och Kleopatra härskare över världen för något år sedan. Och ändå bitches, ändå kommer jag ta er med hästlängder, just wait and see!


oh africa!



See no matter what happens at least we can say
"we came, we saw, we tried"


MEN TJENA!

Ja, vad ska jag säga?

3 dagar kvar av sommarjobbet, det känns väldigt bra! Skönt att slippa skitet, allt vi gör är att ta ner småträd och slyn för att sedan spendera resten av dagen helchillandes på stranden. Och nej, vi har inte hoppat i vattnet - nåja, Emmelie har faktiskt plurrat en gång - pågrund av temperaturen (närmare fryspunkten!).

På Fredag drar min kära vän, kollega och kompanjon Hanna Westerberg till Turkiet. De blev så tokiga av avundsjuka och resfeber då vi drog, så nu bokade de en resa för några dagar sedan. Och nej, jag fick inte följa med...

Bra, då var det sagt! BAJ.


Extraträning.


Dagens löprunda slutade på drygt 1,3 mil. Det var bra gjort av mig!


seize the daY


Tjena, tjena årets solbränna! Hur som helst var det midsommarafton igår. Hanna stack till skogen/fjälltoppen Pajala och lämnade mig här hemma i byn. Det kändes som om typ alla var borta, så jag fick sköta mig själv kan man säga. Jag följde med ma family till Hägnan och såg midsommarstången resas tillsammans med typ 2500 andra glada midsommarfirare, det var ganska mysigt faktiskt. Vädret var på topp! Sedan tog jag det ganska lugnt resten av dagen/kvällen.

Lördagen startade jag med en joggingtur (7,4 km), gjorde smoothie till frukost och försökte ligga och pressa ett tag. Det tog inte länge tills en massa jobbiga moln kom och förstörde för mig och min stekning.. Nu sitter jag och lyssnar på hoffmaestro bland andra, strax ska jag och Robin ut till spåret. Det blir min andra tur för dagen och det förvånar mig inte om jag drar en tredje gång också, jag har inte så mycket annat för mig.

Glad midsommar du glade!


they call me freedom - just like waving flag!


fotbollskolan är slut!

Nu är den sista visslingen för den här veckan visslad, sista vattenflaskan med isandes kallt vatten (till användning för vattenkrig) tömd, sista autografen skriven, sista kramen kramad och sista fotbollskoledagen avklarad!

Aa, ni fattar grejen. Jag tycker att jag, Sofia och Hanna har gjort ett strålande jobb med flickor 99/00. Vi avslutade allting med det traditionella vattenkriget. Skillnaden mellan ett dopp i havet och vårat vattenkrig är hårfin...

Näpp, nu måste jag försöka blåsa mina matchshorts torra för om 49 minuter är det samling för match mot älvdalen.

HOWDY.

BETYG


Hihi, idag när jag kom hem från mitt yrke (fotbollsskolan) så möttes jag av ett fult brunt kuver. Däremot var innehållet inte lika fult - kuvertet innefattade mitt slutbetyg för högstadiet.

Resultat: 320 poäng.

Det vill säga: MVG i alla ämnen! Till och med i teknik!

GISSA OM JAG BLEV GLAD?


home sweet home!


Jepp, jag är hemma nu. Eller okej, jag kom hem på söndagkvällen...
För alla er som undrar om jag ångrar att jag inte var med på balen, avslutningen och allt det dära - så är svaret solklart: NEJ! Turkiet var helt super-duper-mega-dunder-gr8, om jag fick göra om det hade jag inte ändrat någonting!
  Så aa, nu vet ni det.

Förresten: Grattis till min Victoria som, förutom att hon tog examen, har förlovat sig med David!
[och ja David, grattis till dig med!]


I Turkıet!

Tjena alla monsterdıggare, Prıncess Sweden callıng! ;)
Höhö, jag sıtter nu pa ett ınternetcafe ınne ı hotellet och chıllar. Turkıet ar gryyyymt! Jag alskar verklıgen att resa, all vantan och langtan och allt som jag mıssar ı och med det har ar saaa vart det! Just nu tycker jag synd om alla er dar hemma som far vara pa balen och avslutnıngen och alltıng - medan jag far vara har!

Vadret har varıt super för det mesta. Tva och en halv da var det moln...
Ta hand om er dar hemma, och förvanta er ınte att jag ska vara brun!!!

Merhaba da!
/Sweden Beauty - Prıncess Sweden.

RSS 2.0