tonight's gonna be a good, good night


Kör en liten egoboost med massa dåliga webbkamerabilder innan jag drar mig mot Matulda. Vi kanske ses!


Last friday night


Igår så förlorade ju LF, vilket var väldigt oväntat. Men jag tror att det var många, inklusive mig, som trodde att semi-platsen var säkrad redan innan de började spela..

Sedan for vi till Friends jag, Matilda, Linnea, Modig och Elin. Vi fick även besök av Gustav, John och William. Vi avslutade kvällen med en cruising på Luleås kanske läskigaste väg. Som sista bilden visar, så såg man ingenting. Rätt spontant och roligt!

I morse dömde jag min första basketmatch, vi går steg 1-domarutbildning. Jag var sjukligt nervös innan och kunde inte ens sova på morgonen pågrund av nerver.. Wille lugnade lyckligtvis ner mig, och vi snackade verkligen igenom allting och då kändes det mycket bättre. Oturligt nog så fick vi en rätt jobbig match. Eller okej, en riktig dampmatch! Puuh! Men jag skötte mig tydligen väldigt bra för att vara första matchen. Visst, jag gjorde ett antal misstag, men det var ju som sagt första gången.


Problem solved!


Detta är resultatet, thank God för frisörer!! Hela kalaset slutade runt 1400:-


Vilken katastrof!

Förstört håret - Check!

Blir att boka en akut frisörtid imorgon innan skolan, för jag kan verkligen inte visa mig såhär...  Detta är beviset för att man alltid ska gå till frisören, även om man slås av en väldigt kreativ - men ack för impulsiv - idé. Jag har i alla fall torkat mina tårar och blivit tröstad så fint.

Oh nej, det kommer INTE att visas någon tydligare bild.


Purple gurl..


Har hört att blå/lila ska vara helt rätt i vår!


Redo för en förändring!


Bestämde mig för lite slingor i håret idag, det var hemskt bra pris på hårprylar enligt min mamma. Resultatet återstår att se...


Welcome to my life


Bilden får tala för sig själv...


Tjena mannen!


Idag såg jag en liten ljusglimt. Annandag påsk är det Bonde söker fru!! I die, som jag har längtat! Det är så himmelens bra så att man kan spricka av glädje.

Vad händer mer? Jo, jag ska investera i en volumaster som Mattoh tipsade om. Någon som vet någon vettig? Jag tänker mig nog en Björn Axén annars.

Förresten, hur tusan kan jag öka i läsare under de perioder då jag inte är så high på att uppdatera? Vad händer liksom?
 
Nu sitter jag med en underbart god chai-tekopp och en inte så lika god biologibok framför mig. Tänkte bara visa att jag faktiskt lever.


Last saturday night


Gårdagen spenderades @ Samir med honom och Matilda. Vi tog det alldeles för lugnt, vilket var rätt skönt med tanke på fredagen. Vi snackade lite, såg lite film och försökte dansa lika bra som Mattoh. Vi tog nattbussen hem, jag och M, och gjorde allt vi kunde för att hålla oss vakna. Det var en riktigt skön kväll!


Hejsan, hoppsan Karlsson!


Tänkte dra till Mattoh nu och göra byn/LÅ osäkert. Är bara 43 minuter sen, så det är väl som det brukar. Är du en ensam själ ikväll, hör av dig!

Tjing tjong långkalsong!


Laxnacke?!


Haha, idag är det inte hög nivå på mig. Här har ni den osminkade sanningen! Jag orkar verkligen inte fixa mig idag. Gårdagen blev väl.. Helt ok ändå! LF-matchen som vi startade upp med var riktigt kul. BG-klacken gjorde verkligen susen, det var ett svinbra initiativ. Det blev som två extra-spelare, no doubts!

Sedan drog vi en tjejfika på Friends - jag, Matilda, Hanna och Modig. Efter det tog vi en taxi till varvet (haha, jag vet vi var sjukt lata) och hade en rätt trevlig afton med grabbarna grus. Sedan gick det som det gick. Jag och Matilda rundade av kvällen hos Chrille, Robin och Gustav, innan vi fick skjuts hem till Mattoh's säng där vi somnade omedelbart. Vi var helt slut!

Jaa, där hade ni min fredagskväll i en liten låda. Ikväll blir det mest troligt en radikalt mycket lugnare afton med Matilda. Det luktar filmkväll och mys.


Torsdag


Såhär cool var jag imorse innan träningen.

Idag har jag, förutom att vifta på tårna, fått mig en redig lektion av länets två, kanske, skönaste grabbar. Wille och Anders förklarade nästan obehagligt noggrant hur viktig en kvinnas bak är. Rumpan är alltså det första dessa två spanar in. Ansiktet kommer tvåa. Så funkar inte A (stjärten) så orkar man inte ge B (ansiktet) tid. Denna underbara kroppsdel ska vara något att bokstavligen bita i. Den får inte vara för hård men absolut inte för slapp heller. Man ska se att den går ut från kroppen "så att man kan ta tag i det och ba... skaka om lite!" Jag skrattade så att tårarna började rinna.

Jag hann även råka ut för karma. Jag skulle just kliva på bussen då det - som alltid när jag ska in i bussen - är chaufförsbyte. Jag står och irriterar mig på denna ofantligt och djuriskt sega chaufför som tar goood tid på sig. Så less att jag råkar bryta till mitt himla busskort. När jag väl får gå in och ska dra kortet, så funkar det inte!! CP. Jag har alltså tagit sönder det i ren rastlöshet. Som tur var fick jag ett sprillans nytt kort HELT gratis och kunde lyckligt åka hem igen.


Tränade på tå-viftningar


Elin som också har en stukad fot.

Shitt så Joshua posar där bak.

Dagens träningspass kan ju ha varit det tuffaste, svettigaste och absolut hårdaste jag någonsin genomgått och upplevt. Eller inte. Eftersom att jag har varit sjuk och stukat foten i samma veva körde vi Dunder-Oskars fot-rehab.

Denna rehab gick ut på att sitta ner och vifta på tårna, sträcka ut fötterna samt röra de i sidled. Sedan stå på en fot i fem minuter x2 och slutligen köra flygplanet - fast mer graciöst än vad jag gjorde på bilderna...

Sist och varken minst eller vackrast så får ni en minibild på mina fossingar under en av övningarna.

De är inte första gången jag får höra att just tårna inte är min snyggaste kroppsdel. Undra varför?


Beyoncé



Robins indiantid


När min lillebror fyllde ... kanske fyra? Så fick han inget mindre än en pilbåge med pilar och indiankläder. Han tog detta på största möjliga allvar och började inse att detta var hans "kall" här i livet.

Bestämt smög han sig ut i trädgården för att starta sitt nya indianliv. I ett träd satt det en pytteliten fågel, typ en koltrast. Han ålade sig likt en lemlästad bäver till trädstammen och skulle just till att skjuta iväg en pil (med en sugpropp i yttersta ändan) då den lilla pippifågeln hann flyga iväg.

Besvikelsen var stor. Så han gick tillbaka in i huset för att skamset erkänna sitt misstag för hövdingen (pappa).

Robin: Hade jag inte misslyckats, så hade vi fått kyckling till middag idag..


Some die young


tisdag


Imorgon har jag bestämt mig för att vara back on track. Jag har dock känt mig sjukt seg och lam hela dagen. Det enda jag har gjort är i princip att se på Vampire Diaries. Säsong 3 är verkligen sjukligt bra! Man vill ju bara gråta, skratta, hacka tänder och skrika samtidigt.

Nu blir det att ta en välförtjänt dusch så att man sakta kan komma tillbaka till sitt mänskliga utseende. Det är skrämmande hur stor skillnad på risighet-skalan som jag råkar ut för när jag blir sjuk. Jag undviker alla speglar i huset till jag har duschat och börjar ladda för att bli helt frisk.


Vampire Diaries ♥






Jag tror att jag är jättesjuk


Min sjukdom verkar vara mer kritisk än vad jag först befarade. Jag fann just mig själv sitta och titta - väldigt engagerat - på "Kvällsöppet", ett debattprogram där man sitter och debatterar till publiken antingen kollavippar eller spyr typ. Kvällens tema var inget mindre än "Hur man ska dressera och uppfostra sin hund". I mean, wtf? Vilken frisk människa sitter uppe kvart i tolv på en måndagskväll och följer jätteintresserat med i en sådan debatt?!

Steppa upp nu Jempan, det här är för illa...


Hur söta?!


Vips så blev jag sjuk..


Igårkväll när jag gick och la mig så var jag verkligen frisk som en nötkärna.

En timme senare vaknade jag till. Denna gång var jag inte lika frisk. På en timme hade jag lyckats få 39 graders feber och ville bara förgås! Så det blev att vara hemma idag. Hur är det ens möjligt att öka temperaturen så mycket på bara 60 minuter?


NICKI MINAJ TILL SVERIGE!!!


Alltså ingen förstår min glädje!! Den 8e juni spelar hon i Annexet i Stockholm och jag MÅSTE DIT!!! Holy Macaronie!!! Biljetterna släpps 22a mars klockan 9.00, så jag måste planera om jag ska dit till dess. I DIEEEEEEE!!!!! JAG VILL DIT!!!! Någon som vill följa?


Ögonfärg


Jag kom att tänka på en sak då jag såg de där ögonbilderna. Vilken cool ögonfärg jag har. Turkos/blå med lite grått längst ut och brun/orange/gul längst in.

Det knäppa med mina ögon är att jag har bytt färg tre gånger under mina snart arton år som stjärna. Visst, alla bebisar föds ju med knallsvarta. För mig höll det i sig, så jag hade bruna ett tag, sedan växlade det till väldigt ljusblå - till gröna och tråkiga - och nu turkos/blå/orange.

Tack intresseklubben för att ni antecknar och för detta viktiga ämne vidare. Det värmer i vadmuskeln.


go big or go home!


Vinna eller försvinna.
Gud vad cool jag var för några år sedan, var försvann det liksom?


da fot


Nu mår den bättre. Haha, förlåt för äckliga fotbilder! Jag trampade som sagt snett på uppvärmningen. Vi sprang med fotbollskor på plant underlag (med bra grepp). Vips, så råkade jag vingla till och trampade då alltså på knölen på utsidan istället för på trampdynan så att säga. Det knakade till rätt rejält och gjorde fruktansvärt ont! Men den ser ändå bra ut nu, svullnaden är på väg ner som man ser på bilderna. :)


neuLash

Före


Efter 3-4 veckor:


Jag ser en liten skillnad, men inte så supermycket. Det står att det ska ta mellan 2-4 veckor innan man ser första resultatet, men för min moster så hade det tagit det dubbla tydligen. Så jag ska ta en formbild om en månad igen ;)


livet suger

Jag stukade foten rejält på UPPVÄRMNINGEN idag... SÅ himla värdelöst. Jag hann i alla fall spela en halv basketmatch och ca 15 minuters fotbollsuppvärmning.

Jag var astaggad på den här helgen, och så  blir det såhär? Just nu har jag intagit soffläge, med en lindad, blå och uppsvälld fot och ett rätt nedstämt humör. Om jag har riktigt tur så kanske det går över till imorgon! Men det suger ju zebrasnopp i alla fall just nu...


Nordchark cup

Vi anordnar ju som sagt en fotbollscup i Arcus och igår var det våran tur att sälja lite hamburgesas och dylikt. Från sju till halv tolv höll vi på med dealandet. Vi skrattade mest bort hela den underbara tiden.

Niki: - Var det någon som sa korv?


Coach Mats tar jobbet som smakprovare på högsta allvar!


Mongo-Mattoh.


Nordchark cup


I helgen är det fotbollscup i Arcus. Vi både lirar och anordnar den. Så kom dit och köp korv eller något...

Jag sökte på google efter Sunderby SK och då kom denna bild fram. Så here you go Carro! SUG PÅ DEN DU!


HELG


Åh vad jag hatar det här!!


Jag blir så arg så att jag sprängs!


Känslostormen själv


Oj. Jag har verkligen varit som en vilsen och argsint liten hundvalp eller något idag. Jag har känt av jättestarka känslor, de har kommit i vågor typ. Haha, det har varit helt sjukt!

Det började i morse. När klockan ringde så ville jag på riktigt spränga sönder den till absolut minsta partikel. Jag bet ihop (så att jag började blöda lite på läppen). Såg morgontidningen så lockade och underbar, så jag slog upp den och började läsa. Men vad händer då? Jo, jag läste artikeln om de 60 personerna i Geneve som hade krockat med en buss, och där typ 30 barn hade omkommit. Helt plötsligt så börjar jag leva mig in i familjernas situation - och hips, vips så börjar det komma tårar! Haha, alltså cp..

På basketträningen så var jag själv. Ingen annan från mitt dream team syntes till. Då blev jag jätteirriterad och tvärsur - som när SupersnällasilverSara blir till Häxan Surtant typ. Dock så kom det fram att jag hade kommit tio minuter för tidigt - i samma ögonblick så blev jag jätteglad och skuttade fram genom livet typ.

I väntan på bussen efter skolan så kände jag att någon knuffade i min sportbag. Skitsamma, tänkte jag, jag ska då inte flytta på mig. Ytterligare en knuff. Vid det här laget blev jag rädd att någon försökte göra inbrott i min bag, så jag vände mig om försiktigt och förberedde mig för den värsta boven någonsin. Mitt hjärta höll på att stanna när jag ser att det verkar vara en stor och stark man som försöker attackera mig. Min puls gick från vilopuls till max på 0,3 sek. Jag blev svinrädd. Men så brister han ut i ett litet skratt och säger: Tjena. Så var det bara Gustav. Det tog mig ca 15 minuter att komma ner till normal puls efter det.

Till middag så hade mamma förberett palt. Men jag blir tvärsugen på havregrynsgröt helt plötsligt och VÄGRAR att äta någonting annat. Som värsta 3-åringen. Rätt pinsamt. Men jag kunde bara inte äta något annat, min kropp styrde mig typ. Sen misslyckades jag med att göra gröt i micron (det är typ fysiskt omöjligt att misslyckas med microgröt), så då bryter jag ut i värsta björnvrålet och blir assur.


Snillena spekulerar


Det är så vi gör det på idrottsprogrammet (med naturinriktning).


Duktiga Jempan


Tjenere! Tänkte bara rada upp en liten lista över grejer som jag är sjukt nöjd och stolt över:

1. Jag har kört bil rekordlångt! Jag körde till och från Arcus (där vi hade fotbollsträning). Det betyder typ 12 rondeller (6 st enkel väg)! Wow, i'm on fire. Jag kan ju köra, hehe.

2. Jag har tagit tummen ur röven och tagit tag i löpningen. 1 mil har det blivit hittills i veckan! En god start.

3. För ca en månad sedan så kom jag på att det går att göra havregrynsgröt i micron! Jag har alltid trott att enda sättet var att koka och hålla på - vilket tar en himla evighet. Så, sedan en månad tillbaka har min frukost bestått av havregrynsgröt. I love it!!


Det är ändå bra att rada upp lite saker som man har gjort bra ibland. För då har man det svart på vitt att man har gjort något bra.


Kick-off 2012!

I lördags hade vi kick-off med fotbollslaget. Det är som en "start" på årets fotbollssäsong. Vi for till Skellefteå och första stoppet var Boda Borg. Dessvärre gick det inte vägen för mitt lag denna gång - vi slutade på sista plats efter en mycket tapper och heroisk insats.

Vi for sedan till någon församlingsgård där vi skulle spendera kvällen och natten. Där lagade vi mat, lekte lekar, härjade och just det - spanade på melodifestivalfinalen på ett brutalt irriterande internet. Mello missade vi egentligen en tredjedel av. Vi hann se två sekunder, sedan buffrade det en sekund - såg två sekunder, buffrade en osv. Rätt låt vann hur som helst. 

Kockarna briljerar i köket

Stina bygger muskler

Hanna har sålt smöret och tappat pengarna.

Erika verkar rätt döless på all denna eländiga köttfärs som vi var tvungen att fixa.

Här har vi kungen som håller läget under kontroll.

Stina - lika nöjd och glad som när hon tappade sin första tand!

Felicia och Jossan visar var skåpet ska stå när det kommer till att se söta ut.

Marre och Linnea - inte lika söta.

Dans

Matilda som just släppte en fjärt.

Vargar

Marre, det borde vara förbjudet att få vara så fotogenisk som du är.

Jag hade hur som helst hur himla kul som helst! Det känns som att det kommer blir en grymt härlig säsong i år. Det krävs bara att alla bidrar med positiv och peppande energi, kör hårt och har kul. Man får inte glömma att det blir vad man gör det till.

Vad gör vi? Nu kör vi!


Tacos und fruchtsallad.


Igår var jag lagom död efter helgen och matchen. Så då kom vi på den brillianta idén med tacos (jag, Matilda, Jonas och Gustav). Det satt som ett smäck, alltså det var dundergott. Sedan for vi till Coop och kirrade fruktsallad till BB. Det var ett riktigt bra avslut på en riktigt bra helg!

Förresten, sämst att Hanna åkte? Nu finns det bara två original kvar - Tenny och Joe - och det är på tok för lite för att orka se på. Sorry to say, men BigBrother håller inte klass i år.


Outklassning

Tjena igen! I helgen har jag hunnit göra i princip allt förutom att sova. Så.. Jag puttrar på reservbatteriet just nu, det går faktiskt bra! I lördags for vi till Skellefteå för "kick-off" med fotbollslaget. (bilder kommer i något annat inlägg).

Hannabanana förbarmade sig om min uppsättning till söndagens match. Detta blev resultatet! Fast då bilderna tog hade jag hunnit sova och vara ute i blåst/regn med det. Hon är riktigt bra på mitt hår, ingen annan lyckas göra sådär små flätor eftersom att jag har så tunna strån typ haha!

Vinst med 50 poäng på matchen förresten - vilket var värdelöst. Förra mötet vann vi med typ 70 pinnar... Jag fixade även årets sämsta prestation, satte kanske sju poäng, och ville egentligen bara gråta ut som en riktig baby.. haha, fml.


Vampire Diaries, best scene.

Om du inte har sett hela första och andra säsongen så bör du inte kolla!

Oh, när det här hände. Tårarna föll som ett himla vattenfall. Världens bästa serie. No doubt.

Bättre version finns hääääär.


Welcome back!


Goddagens! Jag har fått en påpekan om att jag behöver nya bilder. Haha, I agree. Dock så är jag inte så fotogenisk, så det är lite svårt ibland. Men men.

I veckan har jag hunnit övningsköra, köpa en träningsrockring (askul), fått en muskelbristning i vaden (inte askul), tränat, sett basket, träffat människor jag mår bra av och slaviskt följt Vampire Diaries.

I helgen blir det kick-off med fotbollslaget i Skellefteå. Vi ska på Boda Borg och sedan bo tillsammans på något ställe. Det blir nog rätt grymt!


Men tjena!


Shitt pommes. Jag tror det är det här som kallas bloggtorka. Jag har liksom inte så mycket att dela med mig av. Mina senaste dagar har väl inte varit de mest intressanta för omvärlden att veta. Det är back to normal nu när skolan har dragit igång igen.

Jag är som vem annars som helst som inte riktigt har kommit in i rutinerna än - och fortfarande går och lägger sig som om det vore lov. Jag går mest runt som en zombie eller något och skrattar åt i princip vad som helst, eftersom att allting låter så himla mycket roligare när man är trött. 

Ett exempel var igår då Tove fick en stenhård boll i huvudet av Elin på basketträningen. Det tog säkerligen skithårt (med tanke på att bollen studsade ifrån och flög iväg till andra sidan planen) och kan inte ha känts helt underbart. Jag skrattade så att tårarna rann.

Nu ska jag sova. Godnatt!


En illaluktande och hemsk bussresa...


Idag satte jag mig som vanligt på morgonbussen - lyckligt ovetande om vilken ovanlig pina det skulle till att bli. Det var rätt mycket folk som skulle till skolan idag, så vi fick alla tränga ihop oss och vissa var tvungna att stå. Alla var lika trötta och luften var inte den bästa. Så plötsligt hände det. Det spred sig en odör, som inte var av denna värld. Jag såg mig omkring lite diskret för att se om någon såg skyldig ut, men alla stod där lika sömndruckna som vanligt.

Som tur var gick den hemska lukten bort... För att sedan komma tillbaka med en ännu mer genomträngade stank! Shitt, tänkte jag. Vem tusan är det som inte kan knipa igen, för allas trevnad?! Lukten fortsatte, och vid detta tillfälle var jag rätt säker på att det satt någon stackare med problem någonstans i närheten. Typ slappt brunöga eller något..

Helt plötsligt hostar en tjej till min vänstra sida till - rakt mot mig. Stanken som kom efter var olidlig. Herregud, hennes andedräkt var inte av denna värld!! Det var hon som hade stått och flåsat så att hela bussen började må illa typ. Inte nog med det, resten av resan stod hon och andades ihjäl sig mot mig typ. Jag var sjösjuk när jag klev av bussen...

Usch vilken hemsk och äcklig morgon!


Like a hockey-boss.


Nyss kom jag på den brillianta idén att det går att åka skridskor dygnet runt. Så jag släpade med mig pappa och Robin och stoltserade på isen. Dock hade de släckt lamporna, så vi fick lira i mörkret som nå' himla ryssar på spionuppdrag.

Det var ju nästan två år sedan jag åkte, så jag var lite vinglig i början och hade glömt hur man bromsade åt/med höger. Men talangfull som man är tog det inte länge innan jag for omkring på isen likt Peter Forsberg själv (nästan) igen, och bromsade åt alla de håll och kanter.


Söt


Slagen hjälte utan planer


Är det sportlov så är det. Nu har jag precis kommit in från skidturen som var rätt skön. Vädret var det som vanligt inget fel på. Dock blev jag sjukligt trött nu! Så nu måste jag powernap:a eller något för att samla energi till den kommande joggingturen. Någon som är på?

Ikväll är det lördag - och hittills har jag inget planerat. Så ni får gärna höra av er om ni har någon bättre plan!


Ännu mer skidor....


Tar på mig längdskidorna ännu en gång och kör över isen ytterligare en gång!


Hello Thursday!


Hehe, bjuder på en gammal bild från Uppsala i höstas. Jag ser ut som världens oskyldigaste lilla hundvalp eller något. Fett gullig. (inte)

Nå väl, back to work. Först - shitt mannen!! Vilken fet slappardag! Har hunnit med 3 stycken Vampire Diaries-avsnitt med min broder. Sedan for jag iväg - med hopp om en riktigt hård träning - till stan. Men ack så fel jag kunde ha, endast jag och en till från laget där. Vi fattade ingenting, för ingen hade sagt att träningen var inställd.

Engagerad och hurtig som jag är, stannade jag kvar och sköt i en halvtimme. Sedan tog jag mitt pick och pack och traskade hem till min lillebror Samir. Vi drack lite saft och diskuterade livet som alltid. Vi är rätt bra på det. Det var typ fem år sedan jag träffade honom, så det var verkligen på tiden!

Nu är det dags att sova. Imorgon ska jag på skidäventyr med Hanna ute på isen och sedan heja fram LF till vinst!

Go' kväll!


VINTER.



beforeidie.tumblr.com



RSS 2.0