Sevärt!!


Såg detta på Carros blogg. Riktigt sevärt! Del 2 finns sedan.


PANORAMA


LÅ.


Störtskön video!


Bara jag som typ får spasmer och ryck i hela kroppen när jag ser den här videon? Mina läppar åker automatiskt upp när den börjar. Man kan inte annat än le. Kan jag snälla få sommar någon gång innan jag dör ihjäl av vintertristess???!!!!!!

Fy bubblan vad kul att dra på festival. Tänk att befinna sig i videon, och bara leva livet med huuuuuur många andra som helst, att bara leva i nuet!! Shitt, shitt, shitt! Detta är ett måste.

Bastio - Again and again.


Adventures on the ice

På måndagmorgonen när jag öppnade mina underbara ögon såg det ut såhär utomhus. Inte ett endaste moln på himlen och temperaturen låg på någon ynka minusgrad - perfekt väder med andra ord!


Då ringde Hanna och kom med förslaget om att jag kunde pallra mig in till isen i stan med henne, Matilda B och Sandra. Sagt och gjort, jag satte mig på första bästa buss och begav mig in för att traska på isen och käka mackor i det fina vädret.

Dock blev jag rätt uppgiven och less när jag anlände till city och möttes av detta väder:

FML, var min tanke.

Kallt var det också, så Hanna, Sandra och Matilda hade gått in till Dansamagasinet för att värma sig. Så där satt vi lagomt sega och lama..

Typ såhär såg det ut. Rätt skönt ändå.

Sedan sprack det i alla fall upp som tur var. Så då gick jag och Hanna på en liten snabb promenad.

Oh, jag älskar min kamera!


Skidkul

Tänkte utnyttja de norrbottniska förmånerna genom att ta på mig superskidorna och ta mig ut på isen. FETT NICE! Har kört på au natural i princip hela lovet, så här har ni den osminkade sanningen åter igen.


what a day!


Idag var det riktigt fint väder! Jag drog på äventyr ute på isen inne i stan.

MEN. Mer om detta kommer senare, för nu ska jag pysa vidare på ännu mer äventyr. I keep in touch!
(rätt fin bild som är tagen för någon veckor sedan)


Söndagsmys on a high level



Jag började dagen med ett riktigt roligt fotbollspass med laget. Vädret var kanoners för övrigt. Efter att i princip bara ha klivit upp ur sängen och direkt gått ut genom dörren för att traska till träningen så höll mina ögon på att typ brännas sönder av solen. Jag kände mig som en vampyr eller något. Jag fick typ gå och blunda hela vägen till hallen - det slutade med jag gick in i ett gammalt par i samma veva...

Nu är det söndagsmys med the hot chocolate babe på bilden ovan. Té och BB står på schemat. # Life'swhatyoumakeit...


Melodifestivalen 2012

Tidigare år så brukar jag ha rätt stor koll på melodifestivalen. Dock så har det svalnat, jag har bara sett 1,5 avsnitt i år. Men här är i alla fall några låtar som var helt okej. Mollys och Loreens låtar var faktiskt riktigt bra!

Alltså Melodifestivalen kan ju kännas rätt lamt. Men ibland finns det bra låtar med - och det finns alltid något man kan diskutera om, haha! Det är inte så pjåkigt faktiskt.

Molly Sandén - Why am I crying


Loreen - Euphoria


Ulrik Munther - Soldiers


Mattias Andréasson - Förlåt mig


Axel Algmark - Kyss mig


tea 4 2


Detta kan förknippas med mig och Mattoh på ett rätt enkelt sätt. Vi älskar té! Jag har kommit på det nu, vi dricker té rätt ofta. Hon har fått mig att bli en té-narkoman typ. Nu skulle jag inte klara mig utan det. Nästan.

Så, vill ni bli lika mysiga som mig och Matilda - drick té!

Igår blev det bara lugnt hemma med fruktsallad, promenad och lite melodifestival. Är det lov så är det!


Chillar med J

Måste börja med att säga att Sunderbyn inte är så dåligt som jag tidigare trott. Fast å andra sidan är det inte i närheten så nice som mina hemtrakter...
Annars så är Jennifer ganska mysig..
hejdå!


PUT YOUR HEAD IN THE GAME


Haha, en gullig bild på gamla Sunderby-laget för typ 2 år sedan? Jag är i mitten med nummer 6.

Idag hade vi match mot BG (Basketgymnasiet, riks). Jag var så frrrrrrruktansvärt nervös! Förra matchen förlorade vi med 35 poäng. Till den här matchen hade vi för det första ingen coach, så en skadad spelare fick rycka in och göra så gott hon kunde (Hon gjorde ett svinbra jobb!). Sedan var det oklart om vi skulle få ihop nog med spelare, så det var ju också lite jobbigt.

Hur som helst. Vi spelade faktiskt riktigt bra! Dock förlorade vi, men endast med 12 poäng! Som närmast låg vi under med endast 3 poäng (förutom i början då vi ledde). Det var en ganska rolig match också, de är ju jättebra.

För mig gick det också bra! Jag spelade i princip hela matchen och var helt slut efteråt, och den känslan är ju ganska grym. Jag hade ett riktigt bra defense och fick även i 10-15 poäng framåt.


neuLash!


Ja, det stämmer! Idag köpte jag neuLash!! Som jag har gått och funderat på detta, men idag så gjorde jag det.

Vad är neuLash? Jo, det är ett ögonfrans-/ögonbrynsserum som gör att fransarna eller brynen börjar växa snabbare. Jag har bara läst om den i bloggar och i tidningar - och där har det bara varit positiv respons. Fortfarande har jag gått och tvekat om jag ska inhandla denna produkt, tills jag såg en tjej i mitt lags ögonfransar. Jag skämtar inte nu, hennes ögonfransar tar ju för tusan snart i ögonbrynen! De var så sjukt långa! Så det var då jag bestämde mig för att slå till.

Okej, jag vet att många tycker att det är ett onödigt inköp. Det kostar 900:- för 3,2 ml hehe.. Men jag ser det som en investering kan man säga. Det sägs räcka i 2-3 månader.

Jag tänkte ta före- och efterbild på resultatet, så om du funderar på att "investera" så är det ju bara kolla på mitt resultat om det ger något. :)


Med Mattoh.


Idag är det fredag. Doch inte vilken fredag som helst - utan lov-fredag! Denna afton kommer jag att spendera med min älskarinna Matilda hemma i byn. Men först lite tacos med la familia.

Keep in touch people! Nu när det är lov hinner jag ju äntligen ha ett liv också ;)


ÄNTLIGEN LEDIG!



Avslutade sista veckan innan sportlovet med att få tillbaka två prov och få veta ett betyg.

Kemiprovet först då. Det var typ det svåraste provet jag någonsin har skrivit. Jag hade pluggat som jag brukar och tyckte ändå att jag borde kunna det mesta. PANG. Vilket magplask, hon hade ju inte kunnat fixa ett svårare test åt oss... Jag blev hursomhelst riktigt nöjd då jag idag fick resultatet: VG+!

Matte C då. Matte är ett ämne som jag har lite svårt för, och som jag alltid måste lägga ner några extra timmar på. Det är inte mitt favoritämne med andra ord. Vi skrev som sagt Nationella Provet i detta ämne i måndags och nu fick vi tillbaka det. VG+ på det också, vilket är bra tycker jag! Så jag fick alltså VG i slutbetyg. Det är matte vi snackar om, och där har jag inte någon högre målsättning. Jag är nöjd!


Tack pappa! <3


Idag innan skolan for jag och delade ut mitt CV till ett företag på Storheden och sedan for jag och pappsen till Stadium Outlet. Hux flux kom han på att jag behövde ett par nya slalompjäxor i år. Jag provade ett par och jag hade knappt hunnit få av de så gick pappa till kassan och betalade. Skön...t!

Jag bryr mig inte så mycket om hur de ser ut, bara de sitter skönt. De såg ändå helt okej ut, och gick för ett rätt bra pris för att vara pjäxor = 2000 :-


Haha, kul bild...


Hahaha! För det första så ser vi ju båda ut som några mongolider från Norge. För det andra så ser björnen så himla sugen ut på Robin! (Och så var det ju det här med min fotogeniska sida nu igen...)


Min lillebror har varit söt! (Till skillnad från mig...)




Haha, det är så fuskigt för min lillebror var supersöt när han var liten - medan jag såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig på typ 90% av bilderna...

Och nej, kom inte och säg att jag överdriver nu. Här har ni beviset:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!! DRA PÅ TRISSOR!! Varför inte mina föräldrar sålde mig till någon kinesisk barnarbetsförmedling eller bytte unge på BB - det är ju frågan...


En liten prinsessa!


Ingen har väl missat att Vickan och Danne har fått en liten prinsessa? Daniel ser så himla lycklig och stolt ut på den här presskonferensen så man blir ju nästan rörd, haha! Imorgon får man mest troligt veta hur ungen ser ut och vad hon ska heta. Jag tror att hon kommer heta Alice eller Sophia.

Jag är inte så himla royalistisk eller vad man nu vill kalla det, men Viktoria och Daniel gillar jag verkligen!


Onsdag


Men tjena, bara två dagar kvar till lovet nu! Så idag gjorde jag bort svenskaredovisning och typ det sista "jobbiga". Jag var dock trött som tusan - VARFÖR går man aldrig och lägger sig i tid? Det är som att hjärnan inte vet hur man gör. Jag antar att jag inte är ensam om detta beteende?

Jo, igår såg jag Big Brother för första gången i år. Dock har jag inte hittat någon "Simon" än så länge, så jag vet inte om det är så värt att kolla? Jag förstår faktiskt inte varför man söker in. Du får liksom en stämpel som kommer sitta på dig livet ut - oavsett hur bra du än beter dig. En gång Big Brother - alltid Big Brother. Men det är ju tur för oss torrisar att det finns idioter som ställer upp, hehe. Oj, ursäkta om jag är grov i munnen.

Förresten, Nicki Minaj har en ny låt som hon har gjort tillsammans med RedOne!
Nicki Minaj - Starships


REUNION <3


Min fina underbara Victoria!


Youth för tre år sedan. Ha-ha.

Haha, go'-Vickan för typ tre år sedan? Så söt!


Idag kom hon - virvelvinden från Klöver'n men som nu är bosatt i Uppsala. Det är såklart min Victoria som jag snackar om. Som jag har längtat efter henne - det är ju helt sjukt! Vi köpte en macka på BO's och satt och snackade ett bra tag. Sedan sprang tiden iväg som en liten kenyan och hips, vips så var hon borta igen...


MATTE C ÄR KLART!


JAG ÄR SÅ LÄTTAD! Matte C är nu över. Idag krigade vi oss igenom det fyra timmar långa Nationella provet. Hur det gick? Det vill jag inte gå igenom. Jag håller alla mina tummar och tår för att det ska ha gått bra, det är allt jag kan göra. Jag får ta upp det senare.

Snart är det lov. So happy I could die.


Fridaelundholm.tumblr.com


Detta är min otroligt supersöta och jättefina vän Frida. Denna brud har fått mig att skratta oändligt många gånger då man egentligen bara vill bränna upp sina skolböcker och hoppa från våning sju (pågrund av för mycket skolarbete osv). Med andra ord - hon är en rätt praktisk sak att ha!

Dessutom gaiz - hon är en single lady. And a true keeper! Så passa på, höhöhöh. (okej nu gör jag smygreklam åt dig frittöh).

Nä, men är du intresserad eller bara småsugen - kolla in hennes tumblr fridaelundholm.tumblr.com.

Och för er andra som inte ides kolla, tryck häääääär istället.


Jessie J sjunger live!


Hon är så sjukt duktig! Jag får gåshud. Vilken fin grej också, att bara gå till tunnelbanan och liksom sjunga för folk för att sprida glädje och hopp typ. What a superwoman.


theboyswho.tumblr.com



Right girls?


Nu är helgen över...


Ja, detta var ju som sagt en helg som jag inte riktigt hade sett fram emot. Det har blivit en hel del matte, fast samtidigt inte lika mycket som jag hade hoppats på kanske.. Nå väl, min helg blev faktiskt inte så pjåkig som jag hade förväntat mig. Den har stundtals varit riktigt himla fin, faktiskt!

Jag har inte så mycket energi över till att skriva något superintressant just nu. Det är mest en massa grafer, ekvationer och formler som far runt i min hjärna - något som inte är sådär superfantastiskt roligt att läsa om. Men på tisdag är jag back on track!


Tagga NP!

Yes, på självaste fettisdagen så ska jag sitta och skriva ett fyra timmars långt och äckligt matteprov. Det stinker ju! Det är Nationella provet i Matte C som jag snackar om. Så... detta kommer min helg att bestå av:
Så gräsligt och fabulöst himla roligt!!! Man får ju glädjetårar i ögonen! Du och jag matteboken - hela helgen <3
Du och jag under täcket, baby! Vi kommer ha så fruktansvärt roligt, många skratt och minnen kommer det också bli.
Alltså okej, nu får jag sluta snacka rappakalja och skit. Egentligen så skriver jag bara för att slippa göra någon fler uppgift, hehe... This is killing me slowly.

Mitt hår på sommaren

Jag älskar min hårfärg på sommaren. Det blir verkligen VITT, långt och får världens glans. Sedan blir det vinter och då är det ju bara skrämmande. Jag överlever med nöd och näppe med silverschampoo - som förresten är JÄTTEBRA om du vill ha en fin blond färg!
Okej, de här var rätt gamla bilder (1-2 år), men det är för att jag är på en gammal dator. But you see the princip. I want summer...

Robins fantastiska semlor...

Hahaha, eller hur var det nu? Min kära broder Robin ville ha +poäng från mamsen och ställde upp i semmelbaket. Den stora uppgiften var att rulla semlor så fint, jämnt och runt som möjligt.
Resultatet? Se de extremt dåliga webbkamerabilderna ovan och avgör själv. Personligen kunde jag inte hålla mig för skratt utan föll ihop i en hög på golvet - frustandes av skratt - när han tog ut de ur ugnen och drog världens djupaste suck. Han har just tagit priset i världen sämsta bagare.

Ett gott skratt förlänger livet.


Hahaha, sicken skön kille!
ALLTSÅ NI MÅSTE KOLLA!


Where words fail, music speaks.


RIKTIGT sköna låtar just nu!



Nicki Minaj - Moment 4 life
I love Nicki! Behöver inte säga så mycket mer. Hon knäcker verkligen i den här! Och hennes videos, shitt pommes så sjukt bra!


Nicki Minaj - Right thru' me
Åter igen, what a puma. Hon är stört grym!


Labrinth ft. Tinie Tempah
Wow, den här är riktigt tung! Askalas, med andra ord.


Gotye - Somebody that I used to know
Gräsligt skön även om man inte har blivit dumpad. Jag kan ha den här på repeat omöjligt länge.


the Pussycat Dolls - I hate this part right here
Åh, mina idoler som liten flicka typ. Den här låten blir man nog aldrig trött på. Videon är också riktigt bra!


Jay-Z & Kanye West - Ni**as in Paris
Yo, Jay and Kanye - behöver inte säga så mycket mer. Riktigt skön!


This chemistry drives me crazy


Seriously. Denna kemi tar (jul)musten ur mig! Jag blir galen, vilket jag inte har tid med eftersom att provet är på fredag. Hur ska detta gå? Det vette fåglarna, alltså. Jag är så sjukligt omotiverad!!

But, I'm not a quitter. Jag tänker då tusan inte ge upp! Om det så är det sista min - för tillfället - tröga hjärna genomgår, så ska det vara det där provet. Vad gör vi? NU KÖR VI.


Hjärtegåvor


Haha, grymt ful bild ovan. Men vill man se ut som en galning så får man faktiskt det här. Jo, jag fick som sagt lite saker av mami och papi. Pennor (<3), choklad och ett jättegulligt smycke. Smycket är i guld för er med färgsvårigheter.

Nu blir det basket med Mattoh, Modig och Elin. Howdy!


Alla hjärtans dag ♥


Alla hjärtans dag idag - det finns väl inte en lycklig själ som har lyckats missa detta? Själv har jag haft en riktigt sunkig dag. Börjar med en försovning och fick sedan inte till smoothien som jag ville. När jag väl ska skynda mig till bussen så drar jag sönder ena skosnöret, men skiter i det och plumsar sedan kanonklumpigt fram i djupsnön till bussen (fick ungefär 3499,34 kg snö i sockan och skon). Sedan har dagen bara varit piss utöver det också. Blev medveten om något förskräckligt som jag inte tänker ta upp med någon i princip (so don't ask me about it please).

Mitt i all bedrövelse kom jag ihåg att man i alla fall kan sprida glädje till andra och skita i sig själv ett litet tag. Sagt och gjort, jag sprang förbi teshoppen och hittade denna vackra skapelse med te och någonting i. Den ska då min familj få, hade jag tänkt. Riktigt snällt av mig!

Nu håller jag tummarna att jag kan vända på denna eländiga dag, quit feeling so forever alone och infinna lite glädje i kvällens basketmatch - LF vs. Jämtland.

HA EN UNDERBAR ♥:E DAG!


Årets första joggingtur!


13 februari blev temperaturen alldeles för bra för ursäkter. Sagt och gjort, jag knöt på mig mina rosa joggingskor och begav mig ut i mörkret och snön. Jag råkade hamna mitt i värsta snöorkanen också, men lika glad var jag för det. Nu känner jag mig riktigt nöjd i alla fall - let the show begin.

Fast... Inte lika nöjd som på bilden ovan. Den är tagen från turkiets bakgator där och och pappsen var ute och brände some calories för att lätta på samvetet efter alla all inclusive-delikatesser 2010.


Ain't nobody rock it like us

 


Delicious
But I ain't promiscuous
And if you were suspicious
All that shit is fictitious
I blow kisses
That puts them boys on rock, rock
And they be lining down the block
just to watch what I got


Fergie får stå för vår röst denna afton. That's just how we do it.


En helt vanlig eftermiddagsaktivitet hos Nilssons


Så här kan det se ut hemma hos oss, sådär precis efter middagen. Pappa slänger fram den livlösa dockan (Anne) och befaller Robinho att försöka få liv i den hopplösa figuren.

Medan andra päron försöker få ungarna att bli bra på fotboll, studier eller sockerkaksbakning - så kämpar min papi febrilt med att göra oss till kungar på första hjälpen a.k.a. HLR.

That's just how we do it.

(För er som inte fattar så brukar vi inte göra det här. Robin ville bara gå igenom hur man gör inför HLR:n på skolan, och eftersom pappa bland annat är HLR-instruktör så var det ganska enkelt fixat.)


Frost



Här om veckan var det ju rätt kyligt. Drygt -34 visade min termometer när det var som värst. Så här såg då mina fönsterrutor ut. Frost är grymt fint! Bilderna är bara snabbt tagna, så det är inga kanonbilder. Men ändå lite coola.


Lördag


I går startade jag och Matilda lördagen med en riktig brakfrukost. Yoghurt, blåbär, blodapelsin, ägg, te, ostmackor och Multiglocken stod på menyn. Resten av dagen blev verkligen inte sämre. Först kikade vi lite hockey, sen spelade jag basketmatch och avslutade sedan dagen med bra sällskap och en riktigt mysig kväll. Det gör vi om Mattoh!


Myskväll @ Nordis

Frida drog ihop en liten tjejmiddag i fredags (alltså ingen "Snderbytjejmiddag). Det bjöds på riktigt god mat och superdupermysigt sällskap. Dock var jag ju så dum som glömde att föreviga själva varmrätten, haha. Men här är lite andra bilder. Tack för senast brudar!



Förrätt: Fräsch sallad med honungsdressing. Sjukt gott!

Matilda

My

Hanna och Matilda.

Frida

Matilda.

My

Här diskuterade man något irriterande ser det ut som.

Matilda.

Efterrätt: Härlig mousse med hallon och melon. Underbart med andra ord.

Sjukligt fina tjejer!

Det blev en hel del girltalk, som synes.

Frida.

Myspys

<3


Finmiddag á la Jempan


Haha, när mamsen och pappsen är borta så är det min tur att glänsa i köket. Dagens middag blev: Härlig fullkornsmacka, med skivad grisstjärt (skinka) och smakfylld ostus skivus (ostskiva). Till detta en frisk sallad i form av grön, fuktig gurka.
Drink till detta har vi en magnifik och fantastiskt essenserad chokladdryck, med smak av mjölk och o'boy-pulver.

Som ni nu förstår blir det svårt att slå denna festmåltid. Men trevlig middag ni andra, i alla fall!


Matilda


Har delat säng med denna hot chocolate i natt. I morse vaknade vi i lagom tid, gjorde världens härligaste brakfrukost (bilder kommer) och tog oss tid till ännu mer girltalk. Riktigt skönt!

Nu ska vi strax och kolla hockey här i vår underbara by - alltså egentligen är det ingen by, det bara heter det. Så nu sitter jag fortfarande och väntar på Matulda, sedan drar vi på nya äventyr.

We know you love us.


110212


Yo, detta var inför tjejmiddagen igår då vi "taggade" @ Matilda. Jag har tagit en massa foton från igår men det kommer senare, då jag har kommit hem. Just nu sitter jag och chillidillar medan Mattoh springer runt naken i huset och letar kläder eller något annat roligt.


HEEEELG


Woooow, alltid lika skönt med helg. Nu är det dags att dra en kam genom håret och göra sig redo för kvällens finmiddag. På menyn står: 
Förrätt: Fräsch sallad med honungsdressing
Varmrätt: Vitlöksdoftande kyckling
Efterrätt: Härlig chokladmousse.

 Natten kommer sedan att spenderas med min älskarinna Matilda. Kan det bli bättre? Eh, nä - tror inte det va.


Like a boss.


Tjena mittbena! Idag chockade jag mig själv lite. Vi skulle köra benböj med få repetitioner och mycket vikt. Som vanligt så är man ju lite ovan när man ska prova på nytt - oftast kör man ju med en lagom vikt med desto fler rep. Hur som helst, jag tog klivet och pressade mig själv. 85 kilogram tog jag. 85 kg, det är ju asmycket! Det är mer än vad min pappa väger typ? Rätt coolt.

Nu ska jag käka och sedan pysa på the second basketträning. Helgen lär förresten bli rätt bra. Tjejmiddag, sleep-over, match och framför allt - SÖMN.


Summerlovin'


Jag vill vara såhär härligt sommarbrun just nu. Jag vill kunna fara ut och springa obehindrat från någon himla kyla. Jag vill träna fotboll varje eftermiddag och sedan cykla ner till vattnet och ta ett kvällsdop med vännerna. Jag vill kunna sova ut så länge som det bara går, skära en melon i bitar och sedan sätta sig i en solstol och sova vidare där resten av dagen. Jag vill kunna vara ute sent, utan att börja frysa. Jag vill känna mig fri. Jag vill leva.

Jag vill ha sommar.


Jag är SÅ stolt!


Idag spelade vi futsalturnering. Vi skulle möta lag som alla ligger 1-2 div högre än oss, så gissa om vi var svinnervösa? Vi hade liksom inget riktigt mål, bara att inte förlora med alltför mycket typ.

Vet ni hur det slutade? Vi chockar alla och åker ut i SEMI mot Luleås bästa damlag med endast 1-0. Vi slutade alltså på en tredjeplats! Jag är så sjukt nöjd över oss, fy sjutton vad bra presterat!


I was like:



Hehe, har typ känt såhär rätt mycket de senaste skoldagarna.

(förresten, nog är han rätt snygg ändå heheh)


Jag blir galennnnnnn


Jag blir galen på riktigt när man vill något så sjukt mycket, men har liksom no power to make it.
Ååååh....


En skakande morgonhändelse!


I morse hade jag sovmorgon och fick då skjuts av mami till skolan. Det var sjukt mycket snörök och halkigt dessutom, så man fick verkligen krypköra. På väg in mot stan, just innan Rostbollen och järnvägsövergången, så ser vi en bil som har fått sladd och antingen krockat eller bara kört in i en snödriva av sig själv. Rutan verkade vara krossad och dörren inbucklad. Bilen är fortfarande igång, vilket berättade att händelsen hade skett alldeles nyligen.

Vi kör försiktigt förbi och plötsligt ser jag någonting på utsidan om bilen, i en snödriva. Det ser ut som en matta eller något. Men så rör sig föremålet lite och först då inser jag vad det är - som ligger helt blodig och chockad.

Jag: Mamma, det ligger en gubbe i snödrivan utanför bilen.
Mamma: Vaa?!

Mycket riktigt så låg det en stackars man helt orörlig, men vaken utanför. Han såg jätteförvirrad ut och jag ville bara hoppa ut ur bilen och hjälpa till på något sätt. Tio meter längre fram står en polisbil. Det står en man utanför som försöker snacka med den minst sagt otrevliga konstapeln:

Mannen: Men det ligger ju en skadad utanför bilen! Ni måste göra något!!
Polisen: Nä, gå tillbaka till ditt.
Mannen: Men han är ju skadad, det är -25 grader och han ligger helt still i snön. Jag måste få hjälpa på något sätt!
Polisen: Vet du vad du gör? Gå och sätt dig i din bil och far iväg. Vi löser det här.

Polisen gestikulerade åt oss att fara därifrån. Han såg skitsur ut. Jag blev såå arg!! Stackarn hade varit med om en olycka, han var skadad och ingen hjälper honom. Polisen sitter inne i sin varma bil och vill inte ens sträcka ut näsan pågrund av kylan. De hade inte en tanke på att hjälpa honom heller! Jag blev svinsur! Och stackars gubbe, som ser bil på bil åka förbi, men förblir hjälplös.

Fett less. Jag var sur hela förmiddagen och funderar fortfarande på hur det slutade. Någon som vet?


JUST-LITTLETHINGS.TUMBLR.COM

Nu i detta bittra mörker och kyla kan det vara bra att hålla huvudet över ytan och vara positiv. Här är några små saker som alltid gör dagen lättare. För det är ju de små detaljerna som bygger upp livet.


Vampire Diaries 2


Min söndag har i princip endast bestått av detta gäng. Jag har tagit upp kontakten med en gammal kärlek och blivit förälskad på nytt! Vampire Diaries är serien jag snackar om. Jag fick season 2 i julklapp, så nu var det dags att börja se den. Nu är det dock kört. Det går inte att sluta

Så söker du ett tips på en bra serie, se VD!


Will.I.Am gör det igen!


Jag var helt galen i Will.I.Am för några år sedan. Sedan blev det ju ganska tyst från honom, gjorde något litet samarbete här och där men inte mer än så. NU. Nu har det hänt! Han har släppt en ny låt, tillsammans med Jennifer Lopez och Mick Jagger. Den är riktigt bra faktiskt! Now I'm Happy.

You can go hard or you can go home.


Saturday night.



Ikväll blir det festligheter med dessa brudar bland annat. Men först ska jag slita på Basket-/Volleybollcupen i G-stad. En kanonkväll med andra ord!


Välkommen till Luleå!


Jag behöver egentligen inte påminna alla norrbottningar om var temperaturen ligger. Men bara för att provocera så gör jag det i alla fall.

Vi fryser ihjäl, det är så kallt. Stackars barn, men snart blir det palt.


Vila i frid, kära kusin!


I år är det fyra år sedan ditt ljus släcktes. Efter fyra år är det fortfarande helt obegripligt. Du var "storkusinen" som man såg upp till, som alltid var så cool och framför allt så glad. Det var ju som dig jag skulle bli när jag också blev stor.

Jag minns så väl när du visade din Luleå Hockey-tatuering på övre delen av ryggen - jag blev eld och lågor när jag kom hem. Jag kastade mig in i målarblocket och fyllde det noggrant med skisser på en likadan tatuering som din. Jag har fortfarande kvar det där blocket någonstans. Jag vill inte slänga det. Det går bara inte.

Något som jag dessvärre också minns alltför tydligt var den kyliga lördagmorgon, den 2 februari 2008. Någonting var fel. Pappas likbleka och fullständigt förstörda ansikte som mötte mig när jag kom ner till köket. Jag har aldrig sett honom så vilsen och ynklig.

P: Jennifer. Det har hänt något hemsk...
Jag: Va? Vadå?
P: Din kusin Emil är död. Han dog i natt. Emil har dött.
Jag: ... Vaa? Nä?
P: Jag fick ett röstmeddelande från Lars i natt. Han var helt förstörd. Det gick knappt att höra vad han sa. Men det är sant. Emil finns inte längre.

Min reaktion var "du måste skoja!". Jag levde hela helgen i en bubbla och intalade mig själv att det inte var sant. Pappa hade fel. Det kunde inte stämma. Emil var ju Cool-Emil. Han var ju alltid stentuff. Han kunde inte dö.
På måndag kom verkligheten ifatt mig. Jag kände mig konstig, som i en dimma, och efter första lektionen sprang jag ut till en toalett och grät. Tårarna bokstavligen forsade ur mig, som om någon hade dragit ut en propp eller liknande. Emil har verkligen dött. Jag kommer aldrig mer att få se honom igen.

Det lite annorlunda, men samtidigt fantastiska, var att jag var med dig den natten du försvann. Jag drömde om dig. Jag såg hur du satt i din stora gula flak-lastbil med texten KIRUNA på sidan. Hur du först sneglade på mig genom backspegeln, för att liksom göra mig uppmärksam. Jag kunde först inte memorera vem du var. Men jag kände igen dig så himla mycket! Sedan vände du dig om och kollade rakt mot mig genom förarfönstret. I samma sekund hände det ofattbara. Allting började skaka. Stora stenblock föll från himlen och landade precis på lastbilstaket där du satt. Du höll för armarna för huvudet och hukade dig ner. Men Emil, du rätade aldrig på dig igen. Det var sista gången jag såg dig.

Senare fick jag veta att det var precis så det hade gått till. Med stenblocken och det. Det var då jag insåg att det var dig jag hade sett. Såg du mig då också? Från den drömmen var det en viktig tanke/budskap som klamrade sig fast vid min hjärna: "Ta hand om din familj och dina nära. Skydda dem." Det var det du ville säga med allting.


Nu har fyra hela år gått. Fortfarande gör det ont i hjärtat. Du var hemskt älskad av många. Jag vet inte vad jag ville säga med denna text. Att jag tänker på dig. Att du på något sätt aldrig försvinner helt från oss. Jag önskar och ber att du ska ha det bra var du än är. Att du tar hand om farmor och farfar. Agerar skyddsängel lite då och då. Att du gör plats för oss andra när tiden är inne.

 Något som du inte visste om är att du har berört mig på så många olika sätt. Fina, fina Emil Nilsson. Vila i frid.

(Länk till artikeln om gruvraset i kiruna)

Stämmer helt på mig - typ.


TRUE


HAHAHA!


BK Bergviken - Höken


Riktigt skön vinst. Vad som var ännu skönare var att det äntligen släppte för mig, jag spelade faktiskt bra idag! Tio poäng, 5 steeles och 1 block. Min starka sida är som sagt i försvaret och där kämpade jag riktigt bra. Yeah, now I'm happy!

Nu ska jag fira med Light popcorn (känns bättre för samvetet än Orginial popcorn) och en film. Jag ska verkligen mysa ikväll, för det är jag värd.


Friends med Sofia


Hann ta en gofika med denna snygging idag! Vi har alltid 5 000 000 saker att diskutera på alldeles för kort tid. Jag är störtglad att ha en sådan sjukt fantastisk och fin vän som henne!

Nu laddar jag om för basketmatch mot Höken med lite pasta och köttfärssås. Då vet du.

Just det, IDAG ÄR DET FREDAG!


nog är jag en fighter


Tar mitt arm med plåstret efter dagens gardasilspruta (mot livmoderhalscancer) och möter min motståndare kylan (-25 grader typ) för att kriga till basketträningen. Väl på basketträningen kommer jag få kämpa med århundradets jobbigaste träningsvärk.

I'm a surviver.


Sleeping beauty


Sleeping beauty, det är jag det. I natt fick jag till 12, 5 timmars skön sömn. Jag lade mig 19.30 och vaknade 08.00. Det fantastiska är att jag ändå var tvungen att snooza 10 minuter och ville fortsätta sova då klockan ringde...


I'm out


Orkar. Inte. Vara. Vaken...
För många sena kvällar har gjort sitt. På tre dygn har jag endast fått 17 av 72 timmars sömn. Skrämmande lite! Så därför har jag tänkt att lyxa till det lite. Jag hade tänkt gå och sova nu - innan 19.00. Imorgon har jag sovmorgon till 10.00. Det betyder att jag får riktigt många skönhetstimmar! WHAT A GREAT IDEA.


Gymma som en brandman


Helt slut är jag. Ni vet den känslan när man inte orkar något annat än att bara falla ihop i en skön säng eller soffa och när det sedan är i princip omöjligt att ta sig upp? När kroppen är jättespänd trots att man slappnar av för fullt? I det läget är jag nu. Slutkörd.

Efter skolan for jag med pappsen för att pumpa i brandkårsgymmet. Innerst inne hade jag bara en tanke: Hoppas att det inte är alltför många grovisar som ska gymma samtidigt... Självklart var det ju inte så. Så där satt jag - lagom orutti - och pumpade på för livet bredvid ett gäng rutinerade och grova brandmän.

Jag ville ju inte visa mig svag. Jag tog verkligen ut mig till max och kunde till slut inte lyfta armarna ovanför midjehöjd ungefär. Det måste ha sett väldigt roligt ut. Det var ungefär som att jag satt jag och frustade, skakade och tog i för allt i världen med en 0,5 kg's hantel - medan grovisen bredvid mig läste en tidning och smsade samtidigt som han tog 50 kg med lillfingret.

Men riktigt bra träning var det. Jag kommer somna gott i natt.


RSS 2.0