FML

Less. Asless. Ashimlaless. Fruktansvärt less. Gräsligt less. Äckligt stjärtigt less. Skönt att det blir lite uppehåll med fotbollen nu. Så man kan försöka komma in på banan igen. Jag hatar mig själv för att det går så dåligt. Blääääääää. Ska gråta ut all skit någon timma till och sedan leta efter en tjock snara eller en redig pistol. Fast nä, överdrift. Jag hoppas ni förstår mitt budskap.
Less är ordet.

Westernridning!

Igår var jag, min pappa, min bror och min farbror och lekte cowboys i Stockfors på "udda äventyr". Det var GALET roligt och vi red hela dagen. Här är lite bilder:
Här har ni mig med dunderhästen Gibber. (lägg märke till hatten)
Såhär läcker var man.
Man fick rykta, sadla och göra färdig pållen själv. Jag var asbra (som ni ser, höhö ;)
Vi korsade några bäckar.
Cowgirl
haha, vadå stentuff?

Ove, pappa, jag, Robin.
(Zuppe, Devil, Gibber, Ike)
HAHAH, asknäpp bild men.. Lägg märke till att man bara fick hålla i tyglarna i en hand = vänster.


Hur som helst var det ASKUL. Alla borde prova på detta vare sig man är horselover_97 eller coolboy_92_. Alla kommer gilla det!

Midsommarafton

Juste, det var ju typ midsommarafton igår? Nåväl, jag hade ont i huvudet så jag chillade bara på i hemmets lugna vrå. Jag hann spela kubb med Robin och mami (jag är obesegrad vinnare), käka lite godis faktiskt, se karatekid och lira lite fotboll. Sedan gjorde Jennifer inte så mycket. Så intressant var mitt midsommarfirande.
Nu har jag försökt steka lite fläsk-, rygg- och stjärtfilé här i en solstol. Det gick inget vidare. Så fort jag tog mig ut kom antingen ett blaffa moln eller en asjobbig regnskur. Jag gav upp. Jag funderar på om man kanske ska städa i mitt rum - jag kommer inte ihåg då jag gjorde det senast, hehe.. Kanske att man rent av ska röja. Till och med rensa!! ELLER TYP GÖRA OM!!
Bam vilken snilleblixt!
BYE

Arnold Schwarzenegger?

BAM!! Vem är det där? Skillnaden mellan personen på bilderna ovan och unge herr Schwarzenegger är ju hårfin:
Men, på de två övre bilderna är det faktiskt jag som laddar med att spänna lite muskler inför Kirunamatchen ikväll. Hehe, får se om det hjälper oss att ta hem vinsten..

Världens bästa blogg!

Hihih, borde egentligen sova då jag ska upp och jobba imorgon MEN!!
Kan inte sova utan att ha tipsat om en superblogg: KOLLA HÄR!!!

Övningskörning!

Tjoho! Har just varit och kört bil - ja en riktig bil - i drygt 1,5 timme! Jag hann köra runt omkring i hela byn, sjukhuset, norra byn osv. Guess what? Jag körde inte på en endaste liten själ - även om det var nära för en ståtlig storspov en gång, men den överlevde. Jag hade hyffsat mycket kontroll ändå, fick typ motorstopp twice kanske, no big deal ya man!
Anyhow, jag har hunnit med en kortare löprunda också på ca 4,5 km. Det gick då bara bra.

Blött värre på sommarjobbet!

Idag fick vi - tro det eller ej - faktiskt en uppgift på sommarjobbet! Vi skulle plantera lite blommor. I 100% spöregn. Jag och Sofie axlade arbetet och resultatet blev fantastiskt... fult! Nåväl då vi var klara var vi ytterst blöta. Då våran handledare inte hade något fler arbete åt oss (men ändå fick vi inte fara hem) kom vi på att vi kunde fara ner till Grundet och kolla in resterande slavar som röjde sly. Då vi insåg att vi redan var jätteblöta kom vi på att vi kunde bada också! Sagt och gjort hoppade vi i med kläderna på och kände på det riktiga vildmarkslivet - eller nå' sånt...
Dessa går att klicka upp så de blir större!
Sommarjobbarna ställer upp - i vått och torrt!
Vattentäta regnbyxor

Vatten ända upp till stövelkanten. Det var i alla fall inte hål i dem!

Välkommen in!

Oooh, ooh sång på sång 
Det ekar över hela staden 
Åh, nått stort på gång' 
För det är kö från gatan upp till hallen


Rix FM festival - LULEYO

<-- Jag - Carro - Linus -->
Fredrik Birging (stavning?) och Ola Lustig
Ulrik Munther
Loreen
Swingfly
Christian Walz
Tyvärr hade vi match med samling 17.00 så dessa var alla vi hann se. Det vill säga att vi missade Eric Saade som var min största dragkraft dit, även Danny missades. Nåja, life goes on..

falla fritt

Men ska jag falla
ja då ska det finnas tid att falla fritt.

summer <3

Rollin' on the river!

Där satt den!

Har äntligen brytit min måltorka och smällde in den på dammatchen igår. För er som undrar: SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT!

Solen har nått LÅ

Yey, äntligen har solen nått Luleyoo. Jag och Hanna gjorde det bästa av situationen och stekte lite fläskkotlett idag. Traditionsenligt byggde vi även upp studsmattan och hoppade lite där. Sedan avslutade vi allt med en wonderbra fruktsallad och supernice sällskapspel, haha!
Imorgon ska vi köra igen - lay stone hard or die white, liksom.
puss!

SOMMARLOV

Igår fick jag sommarlov. Det känns underbart bra.

RSS 2.0