Vad ska katten heta?!


Hihi, sötnosen på bilden är alltså min. Vi ska hämta hem honom om 1-2 veckor!! Jag är typ världens lyckligaste!!
 
Dock så behöver jag hjälp med en grej - Vad ska han heta?!
Just nu är det bästa namnet Stig-Selmer, haha hur klockrent är inte det?
Farsgubben tycker att han ska heta Harry, vilket känns tråkigt. Vad kan man döpa honom till? Det ska inte vara ett töntigt kattnamn, utan ett roligt och gubbigt namn typ. Snälla, skriv ner några förslag!

Uppförsbacke

Nu går det tungt. Jag orkar inte med att hela laget är och har the time of their lifes in Denmark medan jag ligger hemma och ruttnar. Det stinker på riktigt!! Jag bojkottar Instagram ett tag eftersom att jag inte orkar med att se på alla glada lag- och fotbollsbilder på söta små flickor - överlyckliga och spralliga - utan mig... Det är riktigt jobbigt! Jag orkar ingenting. Allt går dåligt för att jag bara tänker på dem andra och hur kul de har det. Bilkörningen idag gick skit, joggingturen gick skit, maten gick skit, humöret gick skit och allting annat gick käpprätt åt skogen. G-man kom och muntrade upp mig lite, men det höll bara till han for och skulle se på bio med grabbarna. Självklart kunde jag inte följa eftersom att jag inte hade pengar. ALLT ÄR SKIT IDAG. Jag orkar typ inte ens fortsätta med fotboll sen när de andra kommer hem. Det kommer vara jobbigt när det huvudsakliga samtalsämnet är: DANMARK!!!

Jag ä' int' bitter. Men ett litet sms kunde man väl få? Nae.

Haha, nä, nu ska jag ta och läsa lite Zlatan innan jag laddar om inför en ny dag imorgon. Den kan ju inte bli sämre än den här dagen i alla fall!

Tjoho bäbisar, känn hur ni blev sprängfylld av positiv energi och god karma eller något av detta kärleksfyllda och glada inlägg.
/Your Positive Jennifer
 

Anagina - så stört skön!!

 
Haha, jag dör ju. Hon är så grymt rolig när hon väl får till det!

Hard knock life


Jo du, nu är det lite jobbigt. Dessa är två stycken som jag saknar en del just nu. Hela mitt lag är på fotbollscup i Danmark och lever livet. Själv måste stanna kvar i byn och hålla ställningarna samt jobba istället... Fett tungt. JAG VILL OCKSÅ!!! Det finns nog ingenting som är så roligt som att fara på cup med vårat lag.
 
Just nu känns det rätt grått och trist, även om jag har kvar många fina här hemma. Det är just tanken på att alla andra är där borta och har det stört himla kul och får spela galet mycket fotboll som gör mig knäpp. Jag ska ju också vara där... :(

18 ÅÅÅÅÅR!!!


TJOHOOO, 8 JULI BLEV JAG 18 ÅR!!!!

RSS 2.0