TURKEY HERE WE COME!!


Japp, jag pallar inte detta surväder som Sverige har att erbjuda. Jag tar G-man med mig och sätter mig på ett plan till Turkiet - Side imorgon. Just nu har vi åkt till Stockholm och bor hos hans brorsa David.
 
Annars då? Jo, jag är sjukligt himla taggad och har planerat att må så underbart bra som man bara kan. För övrigt är det ett litet dilemma - jag har så himla lätt att få hemlängtan till mina närmsta kompisar där hemma. Nu kommer jag alltså vara borta i en hel vecka utan den minsta kontakt med de i princip, så vi får väl se hur det går. Lite ont gör det ju, haha!
 
Men som sagt - imorgon far viii!!!!!!

Midsommar i Uppsala

I torsdags packade jag, Victoria, Gustav och David ihop oss i en bil och körde ner till Uppsala. Där firade vi midsommar, shoppade, spelade spel, myste, for ut och sprang, lagade middag och bara hade det riktigt bra! David och Victoria är verkligen hur fina och snälla som helst, man känner sig verkligen som hemma där. Tyvärr för oss och lyckligtvis för dem så hittade de en sista minuten-resa till Turkiet på söndagen, så dem drog då. Jag och Gustav tog oss till Stockholm City istället och tröstshoppade hela dagen innan vi tog ett plan hem. Det var en riktigt bra helg hos ett riktigt fint par!
 
Här har ni lite bilder!

I Bilen var det bara glada miner
David styrde hela vägen hem
Det var en riktigt rolig resa - Som G-man visar perfekt!
Lebron och hans Miami Heat vann NBA, så Gustav hyllade James med att sola in hans tröjnummer haha!
David firade sitt nyinköpta PS3 och NHL2011
Detta blev resultatet
Midsommarmenyn bestod av grillat, sill, potatis och sallad. Till efterrätt fick vi jordgubbar och glass.

Mat

Min fina Vickan

På lördagen for vi till Sigtuna och fikade på ett jättemysigt kafé som hette Tant Brun. Det var alltså där som historien om Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin utspelade sig. Det var riktigt mysigt!
Vickan inväntar en räkmacka

Här var Gustav riktigt hungrig!

På deras kvarter hade de några änder som gick omkring och snackade med oss som gick förbi. De var riktigt tama!

"Hello MTV and welcome to my crib. This is my friends!"
Här åkte vi tåg från Uppsala till Stockholm

Tjoho, jag verkade grymt taggad på shopping
Tjena mannen

Här satt vi och väntade på mat på Pizza Hut

Förrätten slank ner direkt, vi var sjukt hungriga haha!
Haha, fin bild mannen!

Min mat egentligen (Tropical Chicken) - men jag bytte med Gustavs som såg mycket godare ut.
Gustavs sjukt goda mat!

På Arlanda Express - lagom slut och en aning fattigare
På flygplatsen i väntan på planet
Här kommer några fula bilder
Visar min finaste sida
Här var man sjukligt sliten!
Gustav var så hungrig så att han höll på att gå sönder
 
 Ja, avslutningsvis så var det en riktigt bra helg!

Lina 18 år!

För någon helg sedan var vi några tjejer som firade Lina. Hon bjöd på grillat, tårta och kubblir. Vi hade det jättemysigt och här är lite bilder därifrån. Tack för den fina kvällen Lina! :) 


Linnea bjuder på ett strålande humör, tjoho!

Freja var inte riktigt med på noterna, men Linnea var lika glad i alla fall.

Födelsedagsbarnet

Hanna och Sandra - kanske den finaste bilden någonsin på Hanna?

Sandra och My filosoferar

Vargarna hugger in

Mattoh drar en pose, sjukt nice!

My och Matilda

Visar var skåpet ska stå

Tårtkalas
Fina Lina!
 

10 års skillnad


Tjena! Jag hittade två fula bilder som påminde om varandra rätt mycket. Ända skillnaden är att första bilden är tagen 2002 och andra bilden 2012. Tänk vad kul om man kunde se det här inlägget då första bilden togs - alltså så att jag fick se hur jag såg ut 10 år frammåt i tiden. Dock så var ju detta inte min charmigaste bild, men det är smällar man får ta.
 
Nu är jag i alla fall hemma från Uppsala och Stockholm. I söndags for Vickan och David på en Turkietresa mitt i allting, så jag och Gustav packade ihop och drog till Stockholm City för att spendera some para. Det blev en hel del som jag kan visa senare. Förresten har jag sjukt mycket bilder från alla möjliga dagar som jag inte har lagt upp - dåligt game där Jempan! Men det löser sig. Jag måste hinna en del innan jag far iväg på torsdag!
 
Så håll koll, för jag kommer lägga upp en massa bilder närsomhelst!

10 års skillnad


Tjena! Jag hittade två fula bilder som påminde om varandra rätt mycket. Ända skillnaden är att första bilden är tagen 2002 och andra bilden 2012. Tänk vad kul om man kunde se det här inlägget då första bilden togs - alltså så att jag fick se hur jag såg ut 10 år frammåt i tiden. Dock så var ju detta inte min charmigaste bild, men det är smällar man får ta.
 
Nu är jag i alla fall hemma från Uppsala och Stockholm. I söndags for Vickan och David på en Turkietresa mitt i allting, så jag och Gustav packade ihop och drog till Stockholm City för att spendera some para. Det blev en hel del som jag kan visa senare. Förresten har jag sjukt mycket bilder från alla möjliga dagar som jag inte har lagt upp - dåligt game där Jempan! Men det löser sig. Jag måste hinna en del innan jag far iväg på torsdag!
 
Så håll koll, för jag kommer lägga upp en massa bilder närsomhelst!

Midsommar!

Just nu sitter jag hemma hos Danståls i Uppsala. Vi - jag, Vickan, David och Gustav - bilade ner igår och anlände efter 2 på natten. Då var man ganska slut kan jag tala om!
 
Idag har vi hunnit till Gränby Centrum en snabbis där jag shoppade en gode fin blus från JC bara. Sedan njöt vi av det helt underbara vädret och tog det bara lugnt innan jag och Gustav for ut på en lättare springtur. Efter det bjöds vi  på galet god mat - grillat - och nu ligger vi i soffan och tar igen oss. Det blir en lugn och skön midsommar med andra ord!

SCORE!


Spelade första fotbollsmatchen på ca 3 veckor igår och det var fruktansvärt roligt! Dock fick jag börja som bänkvärmare i första halvlek - vilket jag inte är van vid, så mitt tålamod var inte det bästa. Jag förstår ändå varför jag inte var med i startelvan - jag stukade foten rejält två dagar innan (så foten var fortfarande uppsvälld och gjorde ont) + att jag har inflammationen kvar i knäet.

Nå väl, jag gjorde det bästa av situationen. När jag fick komma in efter halvtidsvilan stänkte jag in två baljor och blev därmed två-målsskytt! Det kändes riktigt roligt, man får fjärilar i hela kroppen typ haha. Känslan är obeskrivlig - oavsett på vilken nivå man spelar på.

Vad vill jag säga med det här då? Jo, det spelar ingen roll hur dålig dagsformen är, har man bara rätt inställning så kommer man långt!


HAPPY


You make me so happy.


grrrr, inte okej!


Känner som på första bilden. Jag är baotaless. Jag var tvungen att avbryta träningen idag eftersom att jag stukade foten rejält - igen!! Jag stukade den i vintras - ni som har följt bloggen har även sett bilder - och nu trampade jag lika snett på samma äckliga fot. JAG BLIR GALEN!!

Sedan missar jag kanske min, Mattohs och Fridas mys-tjej-kväll... Jag dör ju! Jag måste dit. Jag får helt enkelt be min brorsa skjutsa dit mig (på moppen, haha) i smyg så att pappa inte ser. Jag kan knappt stå på foten.

Sedan börjar sommarjobbet åter igen imorgon - tjoho! Nu är dock fotbollsskolan slut = det roliga är slut. Nu blir det områdesskötsel, typ röja sly, klippa fotbollsplanen, plantera blommor. Jag tror dock inte att jag kommer få tillåtelse att plantera några blommor i år. Jag var tydligen urusel på det förra året. Blommorna som jag planterade på morgonen hade dött inom loppet av 12 timmar... Nej, jag har inte gröna fingrar.

MEN nu något roligt! På torsdag far ju jag, Vickan, David och Gustav med bil till Stockholm/Uppsala! Jag längtar något så fantastiskt mycket!!


Way to go, le puma!

image description
Ännu en dag på fotbollsskolan avklarad. Som tur är fick vi riktigt bra väder idag också, så det blev riktigt grymt!

Annars tänkte jag bara säga grattis till min prima ballerina - Mattoh. Hon älskar dans och nu har hon kommit med i LF Stars, en dansgrupp. Hon är alltså sviiinglad eftersom att hon nu får dansa 400 gånger så mycket som tidigare! ILY babe. Bilden är från Kåbban, fo tooosan vad kul vi hade det där!

Jag har en massa bilder från bland annat Sandras fest och från våran massive sleep over som vi drog hela gänget hos Micke (Mjölke) för någon vecka sedan. Jag tycker dock att det har blivit lite för mycket bildbomber på sistone, så jag får lugna mig lite nu. Hejda mig, kvinna! 


Fullt ös, medvetslös!


No shitt. Somnade med 39 graders feber igår, klev upp imorse och krigar mig igenom en dag som fotbollskolelärare. If that ain't worth a medal, I'm out of here man!

Tredje året som fotbollskoleledare är kul - men slitigt. Jag har hunnit bli överfallen av 14 galna tjejer på 8 och 9 år som har försökt dra av mig alla kläder, kittla mig överallt och dra i mitt hår. Tjoho, barn är underbara!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och vara sådär skön som bara jag kan vara ibland. Det blir att slå på lite Vampire Diaries och njuta av lugnet.


Linnea 18 år

För någon helg sedan så var vi några som firade Linnea som har fyllt 18. Here's some pictures.

Hon fick ett par sköna partybrillor

Och då blev hon lika glad som ett litet barn på julafton.

Sedan var det olika tävlingar. En gick ut på att hitta på en dans och sedan framför den. Riktigt kul!

Shake em' booties

Vinnarna, om jag inte har fel?

Hon fick även en bong som hon visade sig vara en riktig naturbegåvning på

Sandra testar också, dock utan samma lyckade resultat.


Dansa, pausa!

Jag har huuuur många bilder som helst från de senaste dagarna. Här kommer en liten del av dem. Alla är tagna med mobilen och därför är de inte så bra, skakiga, suddiga, dålig kvalla osv. Men hoppas ni ser något i alla fall. Det är från kvällen hos Sandra och gårdagen. Som den ordentliga tjej jag är, så fick jag föreviga allt litegrann.

Just det, vi fick världens snilleblixt igår (Nationaldagen) att vi skulle ta årets första dopp. Det var kallt, men grymt!

Maja hittade sig en studdsmatta

Leo, Maja, jag och Erik. (Jag blev tillrufsad i håret precis hela kvällen, så tillslut gav jag upp)

Glada miner

Jakob

Fille spanar och domderar

Mjölke och jag, alltid lika glada!

Sjukt glada, viva la fosterland!

Alle från Gälle - le chaufför

Le Wille siktar högt

G-man just chillin'

Det blev en liten reunion med Jullan i grönt till vänster. Fantastiskt!

Happy, fy tusan vilken kul kväll vi hade!

Visar våran gladaste sida - Mjölke

Jag och Gustav i den skakiga bilresan hem

Årets första dopp ca 04.30 - 5.00


Balen 2012

Har under eftermiddagen varit och kollat på årets bal inne i stan, här i Luleå. Jag tog inte så många bilder, utan jag ville mest se med "egna ögon". Därför blev det bara lite ströbilder. Här är några av paren. Allihopa var huuuur fina som helst!!


Anton och Josse


Go'Mackan

Elin och G-man

John da man

Emil

Le Wille

Elin och Gustav

Trion

Gustav, John och William

Fick mig en fan-bild med G-man

Le Wille - blev det ett champagneglas för mycket eller?

Grabbarna Grus - balens kommentatorer.


tjenere


Tänkte bara säga att jo, jag lever! Har levt loppan rätt hårt i helgen och sedan vilat upp mig resten. Nu har jag bara ett himla prov kvar, så är hela 2an över för mig. Tjoho!

Jag har även tagit massvis med bilder från den gågna helgen, så detta kommer upp inom en snar framtid. Håll ut!


RSS 2.0