HARDCORE


Nalle Puh ♥

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"

GUD FINNS!

YES YES YES! Fick två superglada besked idag:
1. MVG i musik
2. VG i Ma B
Helnöjd chey!

Mejl från 8 Juni 2010


Ååh, jag satt och läste igenom lite mejl då detta dök upp. Det är ingen mindre än min stock Hanna Westerberg som har skickat detta just innan skolavslutningen i nian, då jag var i Turkiet medan de andra höll på att jäkta inför balen. Here it goes:

"Hejsan hejsan, gunnbritt från järfällan här.

Nej men hej!  jag har en glad nyhet! du kommer gå ut med 320 poäng!!!!! Ett mvg i tekniken är kirrat för dig!! fattar du 320 poäng!!!!! GRATTIS! 

Balne imorrn då, jag längtar som fan! sminkning klockan ett på make up store innan  riktigt synd att du inte kunde vara med och delta i denna sermoni. hehe ;) kom just hem från storstaden, har varit och käkat på exotic med klassen, nice! kändes konstigt att behöva skriva allt på ett mail som när man var typ tolv...-.- men du hinner säkert inte ens läsa det i TurkeyyY! men annars får du se det när du kommer hem :D

vet inte vad mer jag ska skriva? packar allt inför balen imorrn, jag är tagg som tusan! har varit i skolanidag och packat ihop alla saker , och vet du vad? jag HANNA WESTERBERG kom ihåg din bildmapp! dock är inte titolito och helenus allt för happy för du har EJ lämnat öcker tillbaka! skäms ;o nej men så allvarligt är det inte :D imorrn väntar poängjakten och jag ska slå alla! hehe nä men få över 30 poäng iaf  sedan har det varit ett litet vattenkrig på skolan mellan några pers som slutade med att jag har typ 20 rivmärken från buskarna på halsen, perfekt inför balen. inte kul.. INTE KUL! heheh.

Jag saknar dig :'( Glavis tyckte vi ahde gjort ett strålande jobb och till och med axel tyckte att våran elmotor konstruktion var snyggast, AXEL! vi lyckades riktigt bra! under redovisningen funkade den dock inte..:(

Men nu måste jag hoppa in i duschen, fixa naglarna, klippa tånaglarna, raka benen och vet du vad mer? jo ARMHÅLORNA! jag hoppas för allas trevnads(?) skull att du gjorde det, annars lider jag med dom -.- men vi hörs snart och du kan ju börja komma hem om du har lust? :'(   HA DET BÄST! 

MVH. Hanna Felicia Westerberg som du lämnade kvar i Södra Sunderbyn om du nu kommer ihåg vem jag är. hej då."

Smartskaftet Robin får till det!

Min bror Robin och min pappa sitter vid middagsbordet och kommer in i en hyfsat vild diskussion. De båda parterna håller på att argumentera om Robins dator, varvid min far anser att han borde göra skoljobb på apparaten.
Pappa: Du har fått datorn för att ha den till vettigare saker än att ha den som leksak!
Robin: Men jag gör vettiga saker!!
Pappa: Som vadå?
Robin: Jag är inne på blocket varje dag!!!

LSHVUAKAIL
=
Laughing so hard Voldemort uses Avada Kedava and i Live.

Luleå stadsmara!


Check!


Ett halvår med min sötnos!


Idag har jag och min älskling varit tillsammans i sex månader! Det har gått så sjukt snabbt. Ikväll ska jag hem till honom och käka middag, det blir nog helt perfa som alltid!

Linus Grönlund, jag älskar dig!


Torsdag



Idag är det Torsdag. Denna dag startade med att LLTs bussar var knäppa och hade typ fastnat vi tågövergången i Notviken. Detta betydde för mig att jag fick stå och vänta - i det iskalla regnet - i nästan 40 minuter!!! Nåväl, ville bara gnälla lite. Jag har strax träning. Förresten så har jag klippt mig som ni kan se på de jeeeetefina bilderna ;););)


damjunpremiär


Bjortan ringde och ville ha folk till damjun. Självklart ställer man upp, as a captain!
Jag fick till några riktigt fina inlägg, frisparkar och hörnor för en gångs skull men det räckte inte. Vi förlorade och spelade väl inte på topp. Men men...


NP IMORGON!


Daaaam' imorgon är det dagen D. Jag är så sjukligt nervös, matte är verkligen inte min grej! Måtte jag bli nöjd bara!

Nåväl, kanske borde fortsätta plugga...


nya löpardojjor!


Yeah, yeah dessa superrosa och underbart sköna skor blev mina nu i helgen (tack mami). Har även hunnit springa med de en gång och de verkar funka bra! Dock syns det inte på bilden lika bra som i verkligheten vilka skönheter de är - men sköna är de!
Nu ska jag återgå till att pluggeliplugga - även om jag börjar inse att den enda som kan rädda mig på NP i Matte B nu på Tisdag är Gud i himlen. Så Gud, om du läser detta: Var med mig och gör så att jag blir nöjd!

Tack och bock
/Guldlock


Hjälp mig med Ma B!!!


Snälla, snälla, snälla någon därute! Kan någon ge mig tips inför Nationella provet i Matte B som är kommande Tisdag?! Jag känner mig naken, rädd och exposed för nuvarande! Hjälp mig!
Tips på bra pluggsidor, förslag på bra pluggteknik, vad man bör tänka på osv. Jag är verkligen asnervös och känner mig inte alls nog säker!


Kan vara världens coolaste video!


Yes, people are awesome.


No picture available


Det verkar inte gå att ladda upp någon ny bild idag, därför känns ett inlägg tråkigt, hopp- och meningslöst! Dock får man göra det bästa av situationen och typ skriva några rader i alla fall.
Jag har haft en fin-fin helg med min älskling. Vi har väl inte gjort sådär supermycket, mest chillat, käkat, sovit osv. Vi har även hunnit med en vistelse på badhuset. Det har varit kanoners i alla fall! Nu ska jag fortsätta och chilla med matteboken - jag har just dumpat läseboken Corpus Delicti. Jag hoppas på samma respons på den som på helgen, men det verkar inte troligt.

Ikväll är det internmatch i Sunderbyn. Det blir 4/5 toasts - kanonkul!


sötnötter


Hihihi, det här är mina fina kompisar som man aldrig kan ha tråkigt med!


GASH, JAG ÄR KÄR PÅ NYTT!

Oooh, kan ha hittat sommarens fetaste låt! Galet bra är den!


Give me everything - Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack and Nayer


läxor, prov, inlämningar, tal, uppgifter osv..


Jag drunknar.


GALET KUL HELG!



Ååååh, i helgen har jag varit på basketcup med DU18 laget! Det har varit hur sjukt himla kul som helst! Det kommer massa bilder sedan. Dock har jag saknat min älskling som bara den, men för övrigt var det i princip felfritt.


RSS 2.0