ett sista innan john blund: GOTHIA!


TÅGET GÅR JU SNART! Vi ska bara sova lite och sedan... Sedan... Sedan ska vi bara duscha, handla lite, samla våra grejor och sticka to the trainstation a la Boden. När vi sedan kliver av tåget står vi på GBG-mark.

Ett ord: underbart.


Eclipse



Nu har jag och Hanna varit och checkat tredje delen av the Twilight saga: Eclipse.
Mitt betyg? Filmen var grymt bra gjord, denna regissör var verkligen den bästa av de tre olika som har stått bakom de olika filmerna. Om the man behind Eclipse hade gjort Twilight och New Moon hade det varit heeeelt magiskt! Annars så var den 1000x bättre än New Moon (som för övrigt sög stenhårt) och bättre gjord än Twilight också. Dock så är handlingen och själva innehållet bättre i första filmen.

Annars kan jag bara säga: I LOVE YOU TAYLOR LAUTNER aka JACOB BLACK! Jag vet inte hur många gånger jag repeterade till Hanna hur snygg han var, jag var nära på att börja tjuta där ett tag! DAMN HAN ÄR SNYGG!!! Egentligen borde de nästan byta ut Taylor från filmen för jag hade assvårt att koncentrera mig på bion när han syntes i bild. Så när det var en scen då man antingen skulle vara jättespänd eller dras med av den dramatiska, sorgsna och tårfyllda situationen satt jag bara och njöt med ett stort, fett och verkligen ASBRETT leende över hela ansiktet. Han är verkligen för snygg helt enkelt.

Nu ska vi sova. God natt.

ps. the wolfpack är ju som en dröm! Hur kan de hitta så heeeeeta killar? Okej, alla förutom Seth (15-åringen) och Sam (alfahannen typ). Men resterande är verkligen GODIS!


tjenamors!


Nu är det typ bara onsdag, torsdag, fredag och lördagen kvar - sedan beger jag och mitt lag sig till Göteborg för att spela fotboll hela nästa vecka. Jag talar såklart om underbara Gothia Cup! detta blir andra gången som jag far med mitt "vanliga" lag och tredje gången som jag far och spelar fotboll där, jag längtar som ett psyk!


Hanna är hemma!


Yes min bästis har landat på säker och kall mark. Jag hälsar dig välkommen broder pepparkaka.
Ikväll blire' mys och bus hos ett födelsedagsbarn här i byn.

Herrå!


sweethearts!


Ni som känner mig vet i vilken lycklig fas jag är i just nu - min mami tankeläste mig och överraskade med en godispåse fylld av kärlek när jag kom hem!


sweet 16.


Hihi, jepp så här söt var jag imorse när min familia kom och väckte mig med frukost och glasstårta på sängen.
Idag fyller jag sexton söta årar! :)


Mot hertsöträsket!


Tjolahopp! Nu sitter jag hemma i Caroschkas lya och är beredd pa att strax dra mig mot hennes stuga uti träsket ;)

Oj, nu ropar hon. Ha det gött, bye bye!




can't help it, han är föööör snygg alltså!


TAYLOR LAUTNER



I helgen har jag drömt den bästa drömmen av alla mina drömmar som någonsin har drömts av mig på 15 år och 363 dagar! Jag drömde typ hela natten om Taylor Lautner, och vet ni? Han var miljoners gånger snyggare i verkligheten (eller ja, "verkligheten") och på nära håll. Det var som så att jag skulle vara med i fjärde filmen, Breaking Dawn, och då skulle jag såklart vara med i samma scener som Taylor aka Jacob Black. OCH DRA MIG BAKLÄNGES VAD HET HAN VAR!!! Asså det går liksom inte att beskriva på något sätt hur himla bra allt var. Sedan på morgonen så vaknade jag upp med ett stort fett leende på läpparna (fast klockan var typ sju). Pappa blev så orolig över mitt minst sagt ovanliga morgonhumör att han var påväg att skicka mig till sjukan där ett tag.
Drömmen slutade med att the wolfpack kom och sa att han var tvungen att fara iväg på turné, och tillslut kom verkligheten ikapp och jag insåg att allt bara var en dröm. EN STOR FET LÖGN. Så då var det slut på det roliga...

Men som sagt, min bästa dröm ever. Och hur vet jag det? Jo, jag har en knasig förmåga att komma ihåg sådant som jag drömmer. Jag kommer även ihåg min värsta, konstigaste, knäppaste, mest verklighetstrogna, betydelsefulla dröm osv...

Och det bästa med den här Taylor var att ingen brunett kom och snodde honom på en strand då jag var borta! :D


nya jeansshorts

Japp, för er som läst förra inlägget så är ni medvetna om det sura vädret här i byn. Därför tog jag tillfället i akt och använde min kreativa sida - dagen till ära. Jag köpte ett par billiga, helt ok snygga, jeans i turkiet som jag planerade att fixa till när jag kom hem. Dum som jag var glömde jag att ta ett kort innan jag började klippa, men såhär så de ut på ett ungefär:


Sedan klippte jag och vips, here's the result:



slut på PSG


Nu är det alltså slut. Tyvärr gick det verkligen inte vägen för oss i år, våran serie var superkonstig och oturen var verkligen med oss! I början hade vi väldigt svårt att få in målen, och ketchupeffekten kom inte förrän det liksom var över för oss.

För mig gick det väldans bra faktiskt, jag blev skyttekung med fyra mål på sex matcher. Två på hörnor - varav en som jag ryggade in och den andra då jag sparkade in både målvakten och bollen i samma skott - en på skott och slutligen en retur från målvakten.

Två veckor kvar till Gothia nu!


paperplains


Jag och Linnea har blivit uttagna till PSG för att hjälpa f15 att ta hem the trophy.
Nu ska jag packa lite kläder och bege mig om ett tag - efter att jag har sagt hejdå till Hanna som drar till mitt älskade turkland.

PSG=Pite(å) Summergames


rainy thursday


Japp, idag regnade det. Väldigt mycket. I alla fall i morse.
Nu undrar ni alla (150.000 läsare) vad i hela friden jag gjorde ute tidigt en torsdagsmorgon - då det är sommarlov?! Rätt svar: Sommarjobb. Okej, tänker ni då, en bra anledning. Nej tänker jag då, det var verkligen inte värt det. Jag var tvungen att stiga upp klockan 07.40 för att hinna cykla till kansliet till 09.00. Det feta och jobbigaste med den här morgonen var allt regn! Jag blev väldigt orolig att gårdagen var sista gången jag skulle få se asfalten torr - för detta var mer likt en störtflod avslutandes med 100 års översvämning i lilla Sunderbyn...
Nåväl, när alla väl hade pallrat sig dit fick vi alla sitta inne i en fuktig och kall bunker och vänta på arbetsledaren. Tjugo över bestämd tid kommer han in och ger oss ett papper (med intyg om att vi har jobbat) och meddelar sedan att vi inte behöver jobba något mer.

ALLT DETTA FÖR ETT PAPPER?!

Så det var bara att cykla hem igen, fullkomligt sjöblöt! - Ända in till underkläderna. Så där har ni min morgon i en liten dunderblöt ask.


Chansen att ta mig för ett sjöodjur från Luleälven är skrämmande stor...


RSS 2.0