the Vow


Idag efter morgonträningen blev jag akut sjuk. Jag fick sjukt ont i magen och kunde knappt stå eller andas. Jag försökte hålla ut, men icke. Jag drog hem istället och såg ut som på bilden ovan - helt slut.

Sedan slog jag på the Vow

Den var verkligen jättebra! Lika söt, kärleksfull och gullig som bilden ovan. Detta är ett filmtips!

Efter det så började jag känna mig bättre. Nu ska jag ta tag i ytterligare lite fysikplugg. Såhär är inställningen:

Tjohoo, superglad!! (Kör på osminkat idag) Känn hur min glädje och positiva inställning sprider sig genom skärmen och hem till ditt hjärta där det sätter sig och växer sig, likt ett frö, till en vacker blomma!

Okej, nu spårade det..


GALEN!


Haha, typ såhär galen är jag nu. Både galen på ett roligt och positivt sätt, men också galen på ett dåligt sätt. Jag har pluggat hela dagen i princip, fick veta att jag måste göra ett slutprov i Fysik A eftersom att han inte tycker att jag riktigt har visat nog kunskaper för ett MVG. Jag håller inte med om detta, så jag blev alltså galen när jag fick höra detta. Men, skam den som ger sig. Jag ska ha det där MVG:t!

Annars då? Jo, jag kom just på att jag har en liten bokredovisning imorgon. Tankarna har varit på precis allt annat äckligt plugg, så detta hade jag helt glömt bort! Detta blir jag också just galen på.

Jag blir även galen på lärarnas fantastiskt dåliga planering. Detta är min sista vecka - och under den ska jag hinna ha slutprov i Kemi, slutprov i Fysik, Biologiprov, redovisning i Svenska B, Bokredovisning i Svenska B och avslutningsvis ett litet tal i Engelska B. Jag känner såhär: - Varför dra ut på det? Skjut mig, kasta mig framför ett tåg eller bara söv ner mig istället. Men nä, killing me softly verkar ha en mycket softare melodi...


Mami



Det här har verkligen varit min mammas helg. På lördagen firade hon hela 44 år (värsta gamlingen, I know)! Söndagen till ära var det dessutom Mors dag.

Så ja, grattis lilla mamma.


Sista veckan!


Nu är det bara sista veckan kvar innan sommarlovet rullar in. Detta kommer dock inte gå lätt som en dans - jag har nämligen 3 prov kvar samt 1 redovisning. Usch, jag får kalla kårar och svårt att andas när jag bara tänker på det.

För övrigt så har helgen varit riktigt bra! Jag började med att löpa Gymnasieutmaningen (i samband med LÅ Stadsmara) på 10 km. Trots fel skor och inflammation i ena knäet så slog jag förra årets tid med 2 sekunder, så jag är nöjd faktiskt.

Annars har jag hunnit fira Linnea som har lyckats bli myndig nu i veckan. Bilder på det kommer senare. Jag har även haft det riktigt kul med G-man. Avslutningsvis har jag pluggat Kemi inför slutprovet imorgon.

Ja, en bra helg som sagt!


VI VANN!!!


ASSÅ SHITT! LOREEN VANN HELA EUROVISION SONG CONTEST!
JAG ÄR SÅ HIMLA STOOOOOOLT!! ÅÅÅH VILL BARA GÖRA EN SEGERDANS, FO TOSAN VAD KUL!!!



SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT VAD KUL!!!


So good


 


chasing the sun


Tjena!
Nu är jag inne på slutspurten med skolan och detta är ju ett moment som känns fruktansvärt härligt - men samtidigt dödligt påfrestande och jobbig nå djuriskt.

Imorgon är det Gymnasiemilen som gäller, med start 13.15. På grund av överbelastningar och förkylningar har jag avancerat genom att vila mig i form. Hur det kommer gå, det vet jag då inte. För tillfället sitter jag och plockar ihop några sköna löparlåtar som jag hade tänkt pumpa under loppet. Musik är ett måste när jag löptränar. Jag presterar farligt mycket bättre om jag slipper höra min andning. Då hakar jag oftast upp mig på den - eller ännu värre, jag fastnar på repeat med något konstigt mantra som typ "äta palt, äta palt, äta palt" osv. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men man tänker det typ i samma takt som man springer. Jag vet, det är sjukt.

Imorgon fyller mamsen 44 år. Detta firar hon lite i förväg genom att springa Vårruset ikväll.

Men ska fortsätta, har för mycket att göra egentligen.


En av världens mest klantiga personer...

image description
... Kan ju vara jag. Jag ska dra hela storyn kortfattat!

Direkt efter kvällens match fick jag besök av två favoriter - Gustav och Wille. Vi fick tillskott av ytterligare en diamant vid namn Mattoh. Vi drack lite juice och snackade skit hemma hos mig innan vi for vidare mot stan för att lämna Wille och möta upp våra störtsköna kompanjoner - John och Micke.

Vi for till Ormberget och hade turen att hitta en eldstad med eld samt en utsikt över LÅ på köpet. Vi härjade på lite innan vi bestämde oss för att fara hem till mig. Lalalala, vi åker hem och vips när vi står på min uppfart inser jag och Mattoh att vi har skola dagen efter - och att klockan snart är 00.30. Vi bestämmer oss för att ta hänget en annan dag.

Det var nu det hände.
Jag klev just ut ur bilen och kom på att jag hade glömt mobilen kvar in tha car. Så jag lutar mig in och försöker leta den då Mattoh utbrister:
- MEN FÖR TUSAN, DU ÄR ETT SKÄMT JENNIFER!!!
Jag: - Va?! Var är min mobil?
Matilda: - DEN ÄR JU KVAR PÅ FUCKING ORMBERGET!!

Så ja, där ligger den alltså och fryser. Hela bilen drog en djup suck och jag kände mig som världens hemskaste människa. Jag ville bara sjunka genom jorden.
Som tur är har jag ju helt fruktansvärt grymma kompisar som ställer upp och far hela den långa vägen tillbaka för att hämta den rackarns mobilen. Jag ville typ bara gråta av lycka mitt i allt elände.

Så nu sitter jag uppe och väntar på att privatskjutsen av min lilla bebis ska anlända.

Jag vet. Jag är en hemsk person.
(därför lägger jag upp en hemskt ful bild. Som straff typ.)


rätt trött...


Tjena! Idag skippade jag sovmorgonen för att hinna plugga lite extra fysik till imorgon. Jag var sjukt trött.
Inte nog med detta så fick jag höra från min chef att de var lite folk, så direkt från skolan for jag till Stadium Outlet och jobbade från 14.20 - 19.10.

Hungrig och trött som ett djur ska jag nu alltså försöka att koncentrera mig på fysikplugg. Hur ska det gå - undrar ni då?

Ja, det är ju en gåta...


tider


Åh vad jag saknar det här. Helt utpumpad och sjöblöt i svett efter en asjobbig löptur i utomlandsvärme. Fantastiskt vad brun man kan bli efter en vecka i Grekland.

Det här mina vänner - det är det här som jag önskar mest av allt i hela världen just nu!


taggar ju

3 veckor kvar till sommaren


Way to go Chelsea!


SHUBRE MANNEN YAO. Okej, shitt vad töntig inledning... Men, nu sitter jag och glädjer mig åt Chelseas CL-guld. Och nej, jag följer verkligen inte något fotbollslag förutom Sverige under VM och OS typ. Men just idag insåg jag att det var en stor match, hehe.

Idag har jag hunnit kränga burgare och varmkorv på våran fotbollscup som vi anordnade i S-byn. Jag hann även hoppa in som domare. Det var riktigt kul faktiskt, 5-manna är verkligen något speciellt. Det är många händelser som man inte är van vid. Exempelvis så började två grabbar - från samma lag - ta strypgrepp och sparka på varandra när de inte kunde bestämma vem som skulle ta en hörna. Aa, sånt vill vi se mer av. Det hade varit kul om Drogba skulle strypa en medspelare för att han ville slå hörnan, haha!

Dagen avslutade jag på After Work/personalfest/middag på O'leareys med Stadium Outlet. Bowlingen gick över förväntan och maten satt som ett smäck. Det blev en chicken fajita burger. Alla verkar riktigt trevliga, så jag tror att det kommer bli en bra sommar - trots mycket jobb.

Okej, nu var det verkligen länge sen jag uppdaterade. Jag skriver ju en hel himla uppsats om precis ingenting, tjoho!

Nå väl - hej då.


Gänghäng i torsdags!

I torsdags (om jag inte har fel) drog vi ihop ett redigt gäng på ca 10 pers och drog ett häng. Vi myste på i Ronningen hos Micke (aka Mjölke). Sedan drog vi ut på racing och andra läskiga bilfärder. Sammanfattningsvis var det riktigt kul och jag skrattade till tårarna uppenbarade sig - som alltid med detta gäng.


Jag, Micke, Gustav och Martin kom på att vi skulle gå på promenad över de blöta ängarna ute i ingenstans (Måttsundsronningen).

Stövlar och varma jackor var det som gällde. G-man var för cool och bröt trenden...

Fy tusan vad äckligt det var. Vi hittade en knallfet groda!!

Gustav hoppas på att få en prins?

Lagom sur och äcklig rackare, uuuuusch!!

Fast här såg den glad och nöjd ut

Sedan blev det melonas och bärpaj framför hockeyn - som blev en besvikelse när SWE klantade sig ut ur VM..

Istället för att sörja for vi ut på nattfärd. Mitt ute i skogen (Kvarnträsk) for vi för att leta ett läskigt hus.

Tjohej ba'

Bejbisar

Jag och Alle från Gälle (aka Axel) fick - under en kort sträcka - sitta intryckta i bagaget. Och ja, såhär trångt var det.

Såhär äckligt var Magnus hus. Väl där vågade ingen gå ut ur bilen, så vi pös illa kvickt!

Le Chaufför

Le Wille


Beyonce Knowles



Världens mest perfekta kvinna.


TAKE CARE


Utpumpad


Ja, såhär ser jag ut just nu - så slut så att det sjunger om det. Osminkad och nyduschad i en skön tischa, redo för sängen och en fruktansvärt djup sömn. Idag har jag nämligen kört på riktigt bra - tre träningspass har jag hunnit med! Jag började dagen med skott- och cirkelträning med pilatesboll för bålstabilitet. Det var faktiskt riktigt kul, även om inte alla bollar ville sitta. Kul var även att Anders, som jag tränar med, tappade sin brutalt dåliga balans och sparkade sönder en spegel (vi var i en spegelsal). Sjukt klantig!

Efter skolan drog jag med mig Gustav på ett gympass. Det blev mestadels rygg men även lite armar. Det är alltid kul att gymma med honom, dels för att han verkligen kan sin grej och dels för att jag alltid går därifrån helt slut. Fullt ös, medvetslös.

Sist följde jag med Sofia och Matilda på ett SH'BAM-pass. Nu när jag har lärt mig rörelserna och verkligen kunde ta ut svängarna tog det grymt mycket! Det är underskattat faktiskt. Bra förbränning om man gör rätt.

Nu ska jag ta tag i lite engelska som ligger och pickar i bakhuvudet. Och ja, jag är precis lika trött som bilden så fantastiskt bra visar.

Aufwiderschnitzel


PHOTO'S FROM MY DAYS

Här kommer lite bilder som jag har hunnit ta med mobilen, där av ruskig kvalla. Vet att det har blivit en hel del bilder på senaste tiden, men jag känner att det är roligare med många bilder istället för mycket och långa texter.


Vi hittade Eriks Soulmate/tvilling på en kemilektion

Vi tog en promenad i dimman och hittade ett minst sagt kusligt ställe

Matilda swag'ar

Bad to the bones

Men tjaa! Drog och firade två födelsedagsbarn på samma fredag. Först var det fikakalas hos Maja och sedan marsch iväg till Matilda B för some partying.

På Matildas fest fick man varsin utmaning som man skulle försöka genomföra utan att de andra kom på en. Detta var my task!

Ja, här såg man inte mycket. Idag är jag så busig så man får gissa sig till motivet helt enkelt.


Bästa barnprogrammen!

Detta kan ju ha varit de bästa barnprogrammen när man var liten. Jag snackar såklart om Doktor Mugg (och Kapten Filling) och Tillbaka till Vintergatan. Det är ju sjukt hur bra de var!!


ganghang

Kvällen spenderade jag med några av mina favoriter - Linnea, Matilda, William och Axel. Vi tog det rätt lugnt, myste på, grillade lite, lyssnade på skön musik, lirade kortspel, mumsade melonas y mashmallows. Även en hel del snack hann vi med. Jag mådde trots allt riktigt bra ikväll! Thank u guys for that.

Naw, puttinuttisötiLinnea visar hur man kommer sist i vändtia.

Alle från Gelle lägger upp en strategi. (Wille har däckat i högra hörnet?!)

Haha, Go'Wille my man.

"Ta en bild nu så kommer alla att tro att det är jag som har vunnit"

Mattoh får aggressionsutbrott för att hon är så långt ifrån bra. (men jag gillar henne ändå)

Melonaaaaaas.


Up and down


Har idag insett att jag har en väldigt svag punkt. Så ja, jag är rätt sur, less, irriterad, arg och framför allt - sårad och ledsen för att jag har tillåtit mig själv detta... Haha, nog kan man vara dum alltid!

Men, men. För att inte gräva ner sig i tråkigheter kan man ju alltid göra som jag - hålla huvudet högt, lyssna på bra musik och dra ett fett ganghang. Här är lite bra musik just nu:

Take care pepz!


Stadium Outlet


Tjiho! Började dagen klockan 10.00 med ett SH'BAM-pass på Helex. Grymt skön start kan jag ju tala om! Sedan bar det snabbt iväg till Stadium Outlet på Storheden, där jag gjorde min första arbetsdag. Det var faktiskt riktigt kul, tiden gick jättesnabbt! Alla var grymt trevliga och hjälpsamma. Jag lärde mig kassan och stod och sålde prylar mest hela dagen.

Imorgon är det ett nytt arbetspass - samma tid och kanal (12.00-16.00). Just nu "provjobbar" jag inför sommaren, lär mig kassan, var allt ska vara osv. Grunderna helt enkelt.


EFTERLYSNING!!!

Som det feta klantarsel jag är så har jag idag, åter igen, tappat bort mitt skolkort - alltså busskort. Det är någonstans runt Gymnasieskolan och Hälsans i LÅ. Så ja, hör av dig till mig om du har sett den förbenade lilla rackaren. Det står mitt namn på den.

stjäääääääääääärt


Smoothie


Sitter och surplar på en fruktansvärt god smoothie innehållandes jordgubbar, banan, äpple, lite lättmjölk, naturell lättyoghurt och några korn fiberhavregryn. Sjukt gott!

Idag är jag rätt nöjd. Jag har slitit mig upp ur sängen fast jag bara ville slakta väckarklockan och allt vad den innebar. Jag gick på den valfria idrottsfysion och gjorde klart allt som behövdes. Så nu är jag alltså klar med den kursen, vilket känns fantastiskt! Senare blir det att ta ett efterlängtat girltalk med Vickan. Vi ska planera lite inför juni, det ser ut att bli STHLM och Uppsala då!

Vad händer annars då? Jo, till helgen ska jag provjobba på Stadium Outlet på Storheden. Jag ska lära mig kassan osv till i sommar då alla sköna norrmän anländer till LÅ. Det känns ju fett nice!


Nog är det väl så!


Idag har jag en underbar träningsvärk. Det gjorde ont att vakna i morse med andra ord. Gårdagen blev riktigt roligt, jag har alltid så kul med det gänget. Vi hann se lite hockey, nästan köra fast i snöovädret i en korsning, make a kladdcake, skratta, åka på nostalgitrip iom Twister-spel (som jag vann), dansa SH'BAM och sedan avsluta med filmen Taken - som för övrigt var ruskigt bra!

Ja, jag somnade med ett leende på läpparna med andra ord.


Saturday

Idag blev det en sjukt seg start på dagen. Vädret sög, liksom mitt humör. Jag tog en nystart i o m ett rätt roligt och krävande gympass med Gustav. Sedan blev det hemmagjord pizza och skönt häng med Matilda, Gustav och Axel.

Sjukt god blev den!



Gustav drar en dagens outfit.
Rätt skönt och avslappnat, men inte helt fel!



G-man briljerar som fotograf


Så sant!


Hurra för prov


Imorgon har jag dubbla prov. Jag börjar med NP i Engelska B hela förmiddagen och avslutar sedan med stil i o m fysikprov. Som grädde på moset har vi en sådan där alldeles underbart lång mattelektion sist av allt.

Hur känner jag för det?
Jo, jag vill väl mest bara gråta av stress, prestationsångest och framför allt sömnbrist. Men vad gör man? Jo, man drar på sig en lika less min som på bilden ovan och biter ihop.

Hey ho, let's go!


The voice

Som jag tidigare nämt så har jag haft en rätt rolig och fruktansvärt hes röst under den gågna helgen. Denna röst har gett upphov till en hel del kommentarer och skratt, men den knäppaste kom trots allt från G-man.

Gustav: Alltså jag vet inte, men jag önskar att du alltid hade kunnat ha den här rösten.
Jag: Va..? Vadårå?
G: Du låter mycket snällare nu...


Hahah, tack du!


Valborg

Igår var det Valborg. Jag var med om en himla lyckad kväll som bjöd på många skratt och fula miner. Här är lite bilder:



Efter en minst sagt blåsig promenad visar jag var skåpet ska stå med sombreron.

Mattoh, Gnusse och Mjölke är glada för att det är sista april, eller något...


Mjölke, Gustav och Wille tar sig en funderare över livet.


babyboy's


hahah, Go'John drar posen!


Matilda och Jolle bjuder på enbart glada miner


Wille hälsar till alla bloggläsare


... And he knows how to work it!


Haha, Mjölke jobbar som glädjespridare.


Linnea och William spekulerar


bildbeskrivning saknas


Charmören John Sundkvist.


Om blickar kunde mörda..


Gustav leker mimare


Sammanbiten kille på g.

Jaa, här var det en del bilder som sagt. Jag hade så sjukt kul!


RSS 2.0