Vi gör Kåbdalis osäkert...

Imorgon drar jag och Hanna och leker vilddjur i Kåbdalis nedfarter (och liftar). Det kommer bli fedt kul i och med att detta blir min slalompremiär. I know, I know, jag är ganska sent ute men det kan inte hjälpas.
Sedan känns det ju så himla säkert att åka tillsammans med den här:

Man får se till att ha sele med koppel och en munkorg på odjuret så man får ha någon typ av kontroll. Men jag älskar dig ändå Hanna!


På skidtur till Tomholmen!






Efter detta trevliga äventyr skidrade vi hem i en himla dunderfart {läs: snigelfart} och slaggade i min soffa till Shrek Forever. Helt underbart med andra ord!

Dagen slutade dock inte lika bra. Gammelstan hade basketmatch och vi förlorade. Jag var ganska less efter den - som jag alltid blir - men har nu bestämt att jag hädanefter bara kommer att delta på träningarna. Det finns en del anledningar till det.

Nu ska jag tröstäta ett päron och se på sista Vampire Diaries-avsnittet. Jag hade dragit ut på det huuuur länge som helst, men nu är jag värd att få se. Hej då.


Lördag



En sådan dag! Det var strålande solsken då jag slog upp ögonen hemma hos Linus in oldcity. Vi råchillade hela morgonen och efter det for jag och spelade match. Eller spela och spela, jag lirade inte så mycket. Vi förlorade i alla fall mot BG med 15 poäng. Jag har även hunnit med att gangbanga lite at Mikkas place med några.
Nu väntar min sötnos på att jag ska hänka och brusha som teeth, så att han får sova. Vi ska nämligen upp och åka skoter imorgon - om vi orkar upp i tid, hehe.

Detta inlägg innefattade en hel del slangord och vardagliga uttryck - jag hoppas att ni har överseende med detta!

HERRÅ BERA!
(bera = bysthållare = har inget med detta att göra = rimmade nästan)
[Bilden har inget med inlägget heller att göra. Den var bara JETEKOOL]


SPORTLOV!


Rubriken säger allt.
+ i kanten är att jag fick lönen idag = 1575 swedish crownzzzzzz!
Och att jag ska vara med Linus!


(Hihihihi, jag och Carroschka är så söta på den här bilden. Oldie but goldie som man brukar säga!)


sovmorgon...


För ett tag sen fick jag höra att jag har sovmorgon -

till två! Helt underbart förutom att jag måste skriva den där svenskatexten del 2. Det är ingen idé att skjuta upp det. Eftersom att jag fick en ny(gammal) dator igår och höll på att fixa allt med den - så hann jag inte skriva essän för att jag hade träning! Oj så tokig det kan bli, höhö.

Nu ska jag bara chilla lite till och sedan starta igång. Wish me luck...


What if...


Tänk om man var bra på allting.
Tänk om man var tillräcklig i alla situationer.
Tänk om man dög på allt man gjorde.
Tänk om man var alltid var nöjd med sig själv, sin prestation, sitt utseende och alltid ansåg att man var tillräckligt bra - på alla sätt.

Tänk vad livet hade varit enkelt då.


veckans bästa dag är kommen


Finaly freakin' friday!
Jag har slutat skolan för någon timma sedan och avslutade med ett redigt idrottsfysiologiprov. Jag håller tummarna för att det ska ha gått bra för Jempan. Nåväl, nu sitter jag på Stadshuset av alla jordens platser och väntar på att min far ska bli klar med något ärende. Sedan bär det troligtvis av hemmåt för lite övningskörning!

Sedan måååste jag fara och träna, jag är så himla sugen och har en massa överskottsenergi då jag inte har tränat på två dagar! Det blir nog att simma lite i G-stan. Någon som vill hänka?
Tack för mig, leverpastej!


BABY I WAS BORN THIZZZ WAY





I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

Ooo there ain't no other way
Baby I was born this way


Hade inte varit helt fel...



... att ta en powernap där i lagom temperatur, istället för hemma i kalla Luleå under typ 432 täcken, 207 filtar och 53 lager tjocktröjor samt trippla tjocksockar...

Livet är orättvist.


DADDY COOL


Haha, jag fick just syn på den här värstingbilden på min pappa i yngre da'r.
Frågan slog mig - var han en riktig jibber som ung och galen?


happy valentine's day ♥


Hahah, du e så coooool tuffing!
Jag älskar dig ♥


Händelse i omklädningsrum nr 6 på Hälsans



I morse var det, liksom 99,9% av alla mornar, en väldigt stressig morgon. Då jag kom fram, efter att nästan ha frysit fast och dött i alla de 30 minusgrader som Luleå bjöd på, insåg jag till min stora förtret att jag hade glömt att ta på mig mina basketshorts. Turligt nog låg de i väskan så jag rusade in i första bästa damomklädningsrum på Hälsans hus för att dra på mig dessa shorts.
Då jag kommer in i omklädningsrummet kastar jag mig snabbt som blixten på bänken bakom dörren för att byta om lite snabbt. I samma omklädninsrum sitter 4-5 glada och morgonpigga särelever som just är klar, samt en lärare/vårdare/väktare. Dessa söta små filurer börjar gå och då alla hade kommit ut var det bara jag kvar. Då säger någon plötsligt:
- Kommer du då? Vi väntar på dig.
Förbryllad vänder jag mig om och ser att sär-ledaren håller uppe dörren och väntar - på mig!
- Eh, va?
- Eller du kanske inte tillhör oss?
- ÖÖööÖöÖÖöH?
- Nähä... *smäller igen dörren*

Efter detta visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag gjorde bägge två - skrattade så att tårarna sprutade!


second gameday!


Tjena, tjena alla monsterdiggare! Idag är det match som gäller igen, med Gammelstan denna gång. Jag hoppas på en hejdundrandes vinst mot Kalix. Klart slut, varulvstjut!


jag siktar mot toppen


HELLO! Jag har just tagit igen mig lite efter morgonens basketmatch som gick åt skogen för mig. Vi förlorade - som vanligt - med tio poäng. Ska jag ta ut en bra grej i och med denna match får jag tänka länge - till sist blir det att jag nu har nått botten, så nu kan det ju bara gå bättre!

Nu ska jag platta håret och sedan dra till Gammelstan för att kolla Linus match, som jag hoppas slutar med vinst.
Hej då.


WHIP MY HAIR


Idag gick jag inte till skolan. Det började med att jag mådde illa och var yr igårkväll efter sista träningen och då jag vaknade idag kändes det minst lika illa, fast yrseln hade gått över till huvudvärk. Så ja, då blev det bara att stanna hemma. Eftersom att jag har två prov imorgon ska jag väl hugga tag i det, men först - sova!

Sedan är det två stycken som har sagt att jag borde börja blogga på nattstad, och jag ba whoot? Känner mig lite kluven, men jag får väl se. Nu ska jag sova och njuta till fullo av ett alldeles tomt och tyst hus för mig själv!


De två bästa låtarna genom tiderna:


Jag har två favoritlåtar som jag verkligen aldrig, aldrig, aldrig blir less på! Jag har lyssnat på de sedan de kom ut till nu, och fortfarande får jag värsta kicken då de börjar spela igen.

Guru Josh Project - Infinity

Alltså den här är ju sedan 2008, och ändå är den precis lika bra!

Beyoncé - Halo

Yeye, alla som känner mig vet hur fullkomligt galen jag är i världens snyggaste, vackraste och mest fantastiska kvinna Beyoncé Knowles. Halo är helt klart hennes bästa låt.

Men nu, back to reality.


jobba, jobba, joobba!


Håller på med mina 200 glosor för tillfället. Jag har både engelska- och matteprov på torsdag så egentligen har jag inte tid att blogga. Tjingeling!


LOVE


Alltså jag måste ha jordens mest fina och underbaraste pojkvän! Igår då jag kom hem så skulle han bara "fixa några grejor" så jag var tvungen att gå upp till mitt rum och vänta. Efter typ 20 - 30 minuter kom han och hämtade mig, höll för mina ögon och ledde mig nerför trappen. Då jag väl fick öppna ögonen hade han släckt alla lampor, tänt en massa värmeljus och placerat ut de som en gång till köket (- det var huuuur mysigt som helst!!!). Väl i köket hade han dukat upp och fixat med pizza. Just när jag satte mig ner och skulle hugga in så tog han fram ett jättegulligt litet paket som innehöll ett par jättefina pärlörhängen och jag blev helt häpen. Dessutom hade han inget riktigt svar till varför han gjorde detta.
  Nåväl, vi åt lite pizza och sedan var det dags för efterrätten som han uttryckte sig. Då hade han kirrat två Ben & Jerry's som låg i frysen - helt amazing! Han bad mig då att ta fram två skedar, och vad hittar jag då bland bestiken - om inte ytterligare en överraskning! Då hade han köpt ett silverarmband med små diamanter som var huuuuuur fint som helst! Jag blev typ helt chockad och kände mig verkligen överrumplad, hihihi. Sen käkade vi glass och myste på. Jag har världens bästa och finaste pojkvän!


Melodifestivalhelg!



Yo, har just kommit hem från arbetet... (hehe, det lät stencoolt ju!) Nä men vi har stått i garderoben i Coop Arena för melodifestivalen delfinal 1 och tjänat lite cash rätt ner i fickan. Dessutom får vi se själva delfinalen 3 gånger, spana in kändisar, ta gratisprylar och umgås. Juste, glömde nästan bort - jobba också!

Just nu känner jag mig lite trött i benen och funderar starkt på att gå och sova. Dock har vi bara jobbat typ 5 - 5½ timmar idag, imorgon blir det minst 12 timmar typ! Men det blir som sagt klirr i kassan och sedan väntar min älskling på mig hemma med någon överraskning verkar det som, det ska bli såå mysigt så!

Bilden är rätt så kass, men jag tog den med en skakig mobil. - och ja, jag har hört och sett alla bidrag nu (Dannys typ 10 gånger).


niceprice!


Yeah, kirrade MVG i naturkunskap A och kommer tjäna en massa cash i helgen då jag och några homies ska jobba på melodifestivalen. Catching, catching, catching!


2/2 2011


Idag är det tre år sedan - men ändå kan jag minnas det som om det vore igår.
Vila i frid kusin ♥


RSS 2.0