23 AUGUSTI TOG JAG KÖRKORT!



23 augusti klarade jag uppkörning och var världens lyckligaste för ett tag! Jag och Sofia gick en intensivkurs i Älvsbyn - och efter två veckor tog jag det. Det kändes fruktansvärt skönt. Jag har lite fler bilder därifrån som kommer på ett tag. Så här ful var jag i alla fall när jag just hade tagit det, haha. Att man inte skäms...

Det blev en Julius!

Jo, han är ganska fin min lilla Julius. (Även om han har lyckats pinka på mor och fars duntäcke två gånger samt mammas handväskor två gånger...) Men nu börjar han sköta sig!



Studentmössa!

Japp, nu har jag beställt studentmössa. Det är egentligen helt sjukt att du tredje veckan in på sista året måste beställa studentgrejer redan. Come on, det är ett helt himla år kvar!
 
Nå väl, jag är väldigt tveksam till det här med "studentmössa". Företaget (ABC-gruppen) som säljer studentgrejor har ju i princip monopol på detta och kryddar verkligen så mycket de kan de på priset. Vi studenter blir verkligen utnyttjade till fullo, priserna är så sjukt höga! En studentmössa får du räkna på runt tusenlappen. Visst, jag har gott och väl råd med detta - men; jag kommer bara ha den där skitfula huvudbonaden max en vecka och sen så kommer jag lägga undan den - om inte slänga den t.o.m.
 
Därför fick jag ett tips av min kompis Frida att köpa från ett nystartat företag (studenthatten.se). Jag fick en rabattkod av henne, så en studentmössa där gick bara för ca 350 kronor. Asbra om du frågar mig! Jag köpte ett BeautyPaket med mössa, champagneglas och ögonfransserum (haha, det var så bra pris bara) med frakt för 600 spänn. Bara ögonfransserumet kostar i vanligt fall kring tusenlappen + mössan som går på minst lika mycket + champagneglaset som kostar 250 riksdaler. Ett riktigt kap med andra ord!
 
Så, tänk efter innant du beställer skulle jag vilja säga! :)

RSS 2.0